Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Η φωτογραφία αυτή με το ζευγάρι κρύβει ένα θανάσιμο κίνδυνο για τον άνδρα - Μόλις το δείτε θα καταλάβετε

Τι ήταν αυτό;

29 Μαΐου 2020 17:39
Η φωτογραφία αυτή με το ζευγάρι κρύβει ένα θανάσιμο κίνδυνο για τον άνδρα - Μόλις το δείτε θα καταλάβετε
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν στιγμές, τις περισσότερες φορές χαρούμενες, και όταν τις κοιτάμε μετά από καιρό αναπολούμε το παρελθόν. Αυτή όμως παρακάτω είναι σημαδιακή για τον άνδρα, μιας και ξεκίνησαν όλα να παίρνουν την κάτω βόλτα στη ζωή του.

Οι διάσημοι άνθρωποι έχουν την τάση να κοινοποιούν τη ζωή τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και έχουν τεράστια απήχηση. Δημοσιεύουν φωτογραφίες σε απευθείας σύνδεση που αναλύουν ακριβώς το τι κάνουν και περιμένουν κολακευτικά σχόλια, αλλά δεν είναι πάντα έτσι....

Στην περίπτωση του Μακ Χόρτον, ενός κολυμβητή από την αυστραλιανή ομάδα, η ψυχαναγκαστική αφοσίωση ενός θαυμαστή του κατάφερε να του σώσει τη ζωή, όπως συνέβη και στη φωτογραφία αυτού του μωρού, η οποία έκρυβε ακόμα ένα θανάσιμο κίνδυνο που αγνοούσαν οι γονείς.

Τι ήταν αυτό που ανακάλυψε;

Το 2016 ο Μακ ήταν πολύ χαρούμενος επειδή κέρδισε ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην ελεύθερη κολύμβηση των 400 μέτρων. Λίγο αργότερα όμως, έλαβε ένα μήνυμα από ένα φανατικό θαυμαστή του, που του έκοψε τη χαρά. Ο θαυμαστής του, είχε προσέξει πως ο αθλητής είχε ένα σημάδι στο στήθος, το οποίο είχε μεγαλώσει από το 2012.

Ο θαυμαστής του, τον συμβούλευσε να επισκεφτεί έναν δερματολόγο το συντομότερο δυνατό. Έτσι ο Μακ ακολούθησε τη συμβουλή του. Τον Οκτώβριο ο αθλητής ανάρτησε μια φωτογραφία του έχοντας έναν επίδεσμο στο στήθος του, και απευθυνόμενος στον θαυμαστή του, έλεγε πως η συμβουλή του ήταν πολύ σωστή.

Το σημάδι είχε πράγματι αυξηθεί και θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πολύ θανατηφόρα μορφή καρκίνου του δέρματος. Αν ο Μακ δεν είχαν προειδοποιηθεί και ελεγχθεί σε πρώιμο στάδιο, το σημάδι θα μπορούσε εύκολα να εξελιχθεί σε μελάνωμα που θα ήταν πολύ απειλητικό για τη ζωή. Ευτυχώς οι γιατροί ήταν σε θέση να το αφαιρέσουν πριν γίνει επικίνδυνο.

κολυμβητής με μελάνωμα

Αν δεν ήταν ο φανατικός οπαδός του Μακ να τον προειδοποιήσει, ποιος ξέρει τι θα γινόταν…

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share