Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κάμερα κατέγραψε UFO κατά την εκτόξευση του SpaceX - Παρατηρήστε το καλύτερα

Θα σας σοκάρει

1 Ιουνίου 2020 11:49
Κάμερα κατέγραψε UFO κατά την εκτόξευση του SpaceX - Παρατηρήστε το καλύτερα

Μερικοί άνθρωποι που παρακολούθησαν τη εκτόξευση του SpaceX πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει εξωγήινους, στο διάστημα. Δείτε το στο Athensmagazine.gr

Η ιστορική εκτόξευση πραγματοποιήθηκε εχθές, μιας και δεν έγινε την ημέρα που αρχικά είχε προγραμματιστεί. Ορισμένοι πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει κάποια UFO σε διάφορα σημεία, με ένα άτομο να μοιράζεται ένα κλιπ από την εκτόξευση στο Twitter, γράφοντας: "Είδατε το #ufo στην κάμερα σήμερα .... . Παρακολουθήστε αυτό !Μόλις το είδαμε! #SpaceLaunchLIVE #SpaceX. "

Ένα άλλο tweet: "Είδα τουλάχιστον 3 διαφορετικά UFO κατά τη διάρκεια της εκκίνησης #SpaceX."

Ο ειδικός των UFO, Πέντρο Ραμίρεζ, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: "30 Μαΐου 2020. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί δύο UFO κατά τη διάρκεια της εκτόξευσης, το πρώτο από αυτά μπορεί να παρατηρηθεί πολύ κοντά στη στρατόσφαιρα, και το δεύτερο φαίνεται να είναι πιο κοντά στο διαστημόπλοιο, ωστόσο, εξακολουθούμε να ελέγχουμε το υλικό που τραβήχτηκε.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κάτι ανατριχιαστικό να γίνεται σε αυτό το γραφείο - Δεν θα θέλατε να είστε εκεί

Τα φαντάσματα ίσως να είναι και ο εφιάλτης του κάθε ανθρώπου. Αυτό που κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας λοιπόν σε ένα γραφείο, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.

Στο σοκαριστικό βίντεο, που καταγράφηκε στις 3:00 π.μ, βλέπουμε καρέκλες να μετακινούνται μόνες τους, τις οθόνες να αναβοσβήνουν και τα συρτάρια να ανοίγουν. Αν δεν πιστεύατε έως τώρα στα φαντάσματα, αυτό το βίντεο μπορεί να σας πείσει.

Οι κάμερες μπορούν να αποκαλύψουν πολλά τελικά, από την συμπεριφορά ενός ανθρώπου όταν είναι μόνος του, ακόμα και εξωπραγματικά πράγματα. Δεν γνωρίζουμε αν είναι αληθινό ή "πειραγμένο", αλλά είναι ανατριχιαστικό, και δεν θα θέλαμε να ήμασταν εκεί την ώρα που γινόταν!

26χρονη προσλήφθηκε για να προσέχει τα σκυλιά τους. Όταν κοίταξαν στην κάμερα τι είχε κάνει, την απέλυσαν αμέσως

Παρά τις εξαιρετικές συστάσεις, η 26χρονη δεν φαίνεται να είχε το μυαλό της στο πως να ικανοποιήσει τις ανάγκες των δύο σκυλιών.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Ρόζι Μπράουν είχε προσκληθεί στον γάμο του ξαδέλφου της στην Λουϊζιάνα και αναγκαστικά έψαχνε κάποιον για να προσέχει τα δύο σκυλιά της.

Έτσι, κατέφυγε στην εφαρμογή WAG! ψάχνοντας τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τα ταΐζει και θα βγάζει βόλτες την Πένι και την Ντέιζι. Βλέποντας την Κάσι Μπρένγκλι να έχει πάνω από 200 κριτικές 5 αστέρων στο προφίλ της, αποφάσισε να την προσλάβει με κόστος 315 δολάρια για τις 4 μέρες που θα απουσίαζε.

Την υποδέχθηκε λοιπόν, της έδειξε το σπίτι και την ενημέρωσε για την κάμερα που υπάρχει στην κουζίνα, την οποία την είχε για να προσέχει τα σκυλιά όταν έλειπε στην δουλειά της. Μια ιστορία που θυμίζει αρκετά τον 33χρονο που έβαλε κάμερα για να ελέγχει την κοπέλα και τον σκύλο του.

Η 26χρονη όμως δεν φαίνεται να έδωσε ιδιαίτερη σημασία και έτσι όχι απλά επέτρεψε να έρθουν οι γονείς της στο σπίτι, αλλά και ο φίλος της.

«Κάποια στιγμή η εφαρμογή που έδειξε ένα preview και είδα έναν άνδρα στο σπίτι, τον οποίο δεν τον περίμενα», είπε η Ρόζι Μπράουν στο KABC και συνέχισε: «Τότε λοιπόν άνοιξα την κάμερα και είδα την κοπέλα να πηγαίνει με τον άνδρα στο δωμάτιό μας».


Η κάμερα κατέγραψε την νεαρή κοπέλα να φιλιέται με τον άνδρα στο σαλόνι, να κυκλοφορεί γuμvή στο σπίτι και να αλλάζει δωμάτια με τον φίλο της, ερωτοτροπώντας.

Μάλιστα, εκτός από αυτά οι βόλτες των σκύλων αντί για τουλάχιστον 30 λεπτά, όπως ήταν οι οδηγίες της, ήταν 5λεπτες.

«Δεν κάναμε τίποτα. Εμένα απλά μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνή, επειδή ζεσταίνομαι ήταν η απάντηση της Rosie Brown.

Φυσικά, μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, το όνομα της 26χρονης αφαιρέθηκε από τις επιλογές της εφαρμογής.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share