Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

6 μηνών μωρό γεννήθηκε με δεύτερο στόμα, χείλη και γλώσσα (Σκληρές εικόνες)

Σοκ

29 Μαΐου 2020 12:57
6 μηνών μωρό γεννήθηκε με δεύτερο στόμα, χείλη και γλώσσα (Σκληρές εικόνες)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μωρό έξι μηνών υποβλήθηκε πρόσφατα σε εγχείρηση για να αφαιρέσει το δεύτερο στόμα, το οποίο ήταν πλήρες με χείλη, δόντια και γλώσσα. Επίσης, απίστευτο είναι αυτό που είδε μια μητέρα σε κάμερα, έχοντας αντικρίσει νωρίτερα το μωρό της, που ήταν γεμάτο μώλωπες.

Σύμφωνα με το ιατρικό περιοδικό BMJ, το δεύτερο αυτό στόμα εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε υπέρηχο κατά την 28η εβδομάδα της εγκυμοσύνης και οι γιατροί πίστευαν ότι ήταν κύστη ή όγκος. Ωστόσο, όταν το μωρό γεννήθηκε στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η «μάζα» 0,8 ιντσών ήταν στην πραγματικότητα ένα δεύτερο στόμα.

Το κοριτσάκι είναι ένα από τα 35 άτομα που έχουν καταγραφεί με διπροσωπία από το 1900. Σύμφωνα με την έκθεση, οι γιατροί δήλωσαν ότι το δεύτερο στόμα δεν είχε καμία σχέση με το κύριο στόμα. Το μωρό μπορούσε να αναπνέει και να πίνει κανονικά, ωστόσο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το δεύτερο στόμα μερικές φορές παρήγαγε ένα διαυγές υγρό.

Οι γιατροί αποφάσισαν να κάνουν την χειρουργική επέμβαση ώστε το επιπλέον όργανο να αφαιρεθεί για να μπορεί το βρέφος να έχει μια φυσιολογική ζωή. Τελικά, οι γιατροί το αφαίρεσαν (μύες, οστά και βλενογόννο) όταν το κορίτσι ήταν έξι μηνών, χωρίς να μείνει κάποιο μόνιμο πρόβλημα υγείας, εκτός από μια μικρή δυσκολία στην κινητικότητα του άνω χείλους και πρήξιμο.

21χρονη μητέρα τσακώθηκε με τον εραστή της και έβγαλε την οργή στο μωρό της - Σοκάρουν τα όσα κατέγραψε η κάμερα (Video-Σκληρές εικόνες)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από μία κάμερα ασφαλείας καταγράφοντας τον άγριο καυγά που είχε μία 21χρονη μητέρα με τον εραστή της και να ξεσπάει την οργή της στο μωρό της. Επίσης, σοκ έχει προκαλέσει στο Μαϊάμι η υπόθεση μιας μητέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 9 ετών γιο της, που ήταν αυτιστικός, ενώ ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε τη δείχνει να τον ρίχνει σε ένα ποτάμι.

Όπως κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, το ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά, όταν η 21χρονη πέταξε με δύναμη το δίμηνο βρέφος στο έδαφος. Στο σημείο κλήθηκαν άμεσα οι αρχές, οι οποίες συνέλαβαν την κοπέλα, ενώ το παιδί μπήκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Νευροχειρούργος διαπίστωσε πως έχει τραύμα στον εγκέφαλο, την στιγμή που ο 38χρονος Ρουμάνος πατέρας του είναι συνέχεια δίπλα του.

Η μικρή λεπτομέρεια στη φωτογραφία έσωσε το μωρό τους από σπάνιο καρκίνο - Μια συγκλονιστική ιστορία (Video)

Ένα ζευγάρι στη Βρετανία ανακάλυψε πως η πέντε μηνών κόρη τους έπασχε από έναν σπάνιο καρκίνο χάρη σε μια ανεπαίσθητη λεπτομέρεια σε μια φωτογραφία του μωρού. Ενώ, μια 28χρονη μητέρα γέννησε ένα μωρό που σόκαρε τους γιατρούς.

«Το φλας ήταν ανοιχτό και μπορείτε να δείτε ότι το δεξί μάτι είναι κόκκινο, ενώ το αριστερό έχει αυτή τη λευκή "λάμψη"» ανέφερε η μητέρα.

Έχοντας θορυβηθεί, οι γονείς στράφηκαν στους γιατρούς, που διέγνωσαν ρετινοβλάστωμα. Έναν καρκίνο του αμφιβληστροειδή χιτώνα, που οφείλεται σε ένα ελαττωματικό γονίδιο και επηρεάζει τα παιδιά ηλικίας κάτω των πέντε ετών.

Ο όγκος κατηγοριοποιήθηκε στην κλίμακα Ε, που σημαίνει ότι ήταν πολύ μεγάλος και υπήρχαν πολύ λίγες πιθανότητες για τον οφθαλμό να σωθεί. Η επέμβαση εμπόδισε τον καρκίνο από το να εξαπλωθεί και στο δεξί μάτι, κι έτσι το παιδί ζει με έναν τεχνητό οφθαλμό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μωρό πρέπει να εξετάζεται κάθε τέσσερις μήνες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share