Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Βρήκε το μωρό της γεμάτο μώλωπες στο πρόσωπο - Αυτό που είδε στην κάμερα δε θα το πίστευε ποτέ

Αδιανόητο περιστατικό!

29 Μαΐου 2020 10:32
Βρήκε το μωρό της γεμάτο μώλωπες στο πρόσωπο - Αυτό που είδε στην κάμερα δε θα το πίστευε ποτέ
Αρθρογράφος: Ραφαήλ Αλαγάς
ΡΑΦΑΗΛ ΑΛΑΓΑΣ

Απίστευτο είναι αυτό, που είδε μια μητέρα σε κάμερα, έχοντας αντικρίσει νωρίτερα το μωρό της, που ήταν γεμάτο μώλωπες.

Στο Busy Hands, ένα κέντρο ημερήσιας φροντίδας στη Μοντάνα των ΗΠΑ, η Tracy Blinoy άφησε την κόρη της Eliana για την ημέρα. Αργότερα, την κάλεσαν για να την ενημερώσουν ότι το παιδί της είχε δαγκωθεί από ένα άλλο παιδί.

Αυτό που η Blinoy και ο σύζυγός της δεν περίμεναν με τίποτα, ήταν να βρούνε την Eliana να καλύπτεται με περίπου 10 σημάδια από δαγκωνιές, σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο. Τουλάχιστον, βέβαια, δεν είναι από τους γονείς που... ξεσπούν στο μωρό τους, όπως έκανε 21χρονη μητέρα που τσακώθηκε με το σύζυγό της.

Βρήκε το μωρό της γεμάτο μώλωπες στο πρόσωπο

Όταν είδαν τα ντοκουμέντα του βίντεο που είχε καταγράψει η κάμερα, σοκαρίστηκαν. Ένα παιδί δύο ετών δάγκωνε την Eliana για ένα ολόκληρο λεπτό και 29 δευτερόλεπτα, πριν εμφανιστεί κάποιος από το προσωπικό για να βοηθήσει.

Η αστυνομία και οι υπηρεσία προστασίας των παιδιών ερευνούν τη φροντίδα του παιδιού. Ένας ιδιοκτήτης του Busy Hands, μίλησε και είπε ότι η μάχη διαλύθηκε μόλις ακούστηκαν κραυγές.

Το παιδί που ήταν υπεύθυνο για τις δαγκωνιές, είχε πεταχτεί έξω από το προηγούμενο κέντρο φύλαξης που πήγαινε, πριν από μια εβδομάδα και για τον ίδιο λόγο.

Οι τραυματισμοί της Eliana απαιτούσαν να πάρει αντιβιοτικά. Οι γονείς της δεν έχουν αποφασίσει αν θα ασκήσουν κατηγορίες εναντίον του κέντρου φύλαξης.

Βρήκε το μωρό της γεμάτο μώλωπες κι έκανε ποστ στο Facebook

Εν τω μεταξύ, το διαδίκτυο φαίνεται να έχει αποφασίσει ήδη γι’ αυτούς. Υπάρχει ήδη μια αναφορά στο Change.org που ζητά το κλείσιμο του κέντρου, με πολλούς θυμωμένους σχολιαστές της ιστορίας να συμφωνούν.

Το μωρό τους πέθανε ενώ καθόταν σε καθισματάκι αυτοκινήτου - Τώρα προειδοποιούν για αυτόν τον κίνδυνο

Το μωρό στην παρακάτω ιστορία έχασε τη ζωή του με τον πιο άδικο τρόπο, και τώρα οι γονείς του προειδοποιούν για αυτόν το θανάσιμο κίνδυνο που θα διαβάσετε. Όλα ξεκίνησαν όταν άφησαν το παιδί του στην ημερήσια φροντίδα.

Ο Ντέρεκ και η Άλι Ντοτ άφησαν το γιο τους στην τοπική ημερήσια φροντίδα, και σκέφτηκαν όλα θα ήταν απολύτως εντάξει. Εμπιστεύονταν την ημερήσια φροντίδα και ποτέ δεν είχαν πρόβλημα με κανέναν από τους εργαζόμενους. Οι Ντοτς δεν μπορούσαν ποτέ να σκεφτούν ότι ένα απρόσεκτο λάθος θα τους άλλαζε την ζωή και θα οδηγούσε στον θάνατο του παιδιού τους.

Εκεί, ένας εργαζόμενος έβαλε το βρέφος, τον Σέπαρντ, σε ένα καθισματάκι αυτοκινήτου και όχι σε κούνια. Δύο ώρες αργότερα, όταν ο εργαζόμενος επέστρεψε για να ελέγξετε τον Σέπαρντ, δεν πίστευε στα μάτια του. Ο Σέπαρντείχε γίνει μπλε και απεβίωσε, όπως και αυτό εδώ το βρέφος που άφησαν στο μπαλκόνι για να το..."τιμωρήσουν".

Τα μωρά δεν πρέπει ποτέ να κοιμούνται σε κάθισμα αυτοκινήτου. Αν κοιμούνται σε αυτά, μπορούν να πάθουν ασφυξία, εάν δεν είναι δεμένα σωστά. Οι Ντοτς και η ημερήσια φροντίδα το έμαθαν αυτό με τον χειρότερο τρόπο, όταν ο Σέπαρντ πέθανε από ασφυξία.

Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε εύκολα να συμβεί σε οποιονδήποτε από εμάς. Κάποια γεγονότα πρέπει να γίνονται γνωστά έτσι ώστε μια τραγωδία σαν αυτή μπορεί να αποφευχθεί στο μέλλον.

Ο Ντέρεκ μοιράστηκε αυτή την ιστορία με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προκειμένου να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση. Δεν ήθελε και άλλοι γονείς να έχουν την ίδια τύχη με τον ίδιο και την οικογένειά του. Ο Σέπαρντ πέθανε εκείνο το πρωί και οι γονείς του δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι γι ‘αυτό.

Λίγοι άνθρωποι πραγματικά γνωρίζουν σχετικά με το θάνατο από ασφυξία και αυτός είναι ο λόγος που οι Ντοτς ελπίζουν ότι η ιστορία τους θα φέρει φως σε αυτό το θέμα.

οικογένεια αγκαλιά με τα παιδιά τους

Για να δείξει πόσο «άγνωστο» είναι αυτό το ζήτημα, η Αλί επισήμανε ότι η αρχική έκθεση δεν περιλαμβάνει τον θάνατό του γιου της. Αναφέρει για το περιστατικό, ότι η ίδια επέτρεψε στο μωρό της να κοιμάται σε κάθισμα αυτοκινήτου. Δεν αναφέρει τίποτα για τον λόγο που πέθανε.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την οικογένεια όταν έμαθε ότι η ημερήσια φροντίδα είχε λάβει προειδοποίηση για να μην βάζει τα βρέφη να κοιμούνται σε καθίσματα αυτοκινήτων μόλις ημέρες πριν και ότι της είχαν αφαιρέσει πρόσφατα την άδεια λειτουργίας της.

Αλλά οι Ντοτς δεν είναι οι μόνοι που έχασαν το παιδί τους από ασφυξία. Η Τζένιφερ Αλμπράιτ έχασε την δύο μηνών κόρη της, Έμιλι, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Όταν ένα παιδί ή μωρό δεν είναι σωστά δεμένο σε ένα κάθισμα αυτοκινήτου, οι αεραγωγοί που φθάνουν στους πνεύμονες του παιδιού μπορεί να φράξουν. Το παιδί τότε δεν μπορεί να πάρει την απαραίτητη ποσότητα οξυγόνου για τη βασική επιβίωση.

Μια σελίδα στο Facebook έχει δημιουργηθεί υπό το φως της τραγωδίας του Σέπαρντ. Ο κανόνας ABCDEF χρησιμοποιείται για να βεβαιώσει ότι κανένα παιδί δεν θα έχει ποτέ την ίδια μοίρα με τον Σέπαρντ.

Οι γονείς του σας παροτρύνουν να χρησιμοποιήσετε την ιστορία τους ως ένα μάθημα. Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να παραλείψετε την κούνια, μην το κάνετε. Θυμηθείτε την ιστορία του Σέπαρντ…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share