Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μητέρα άφησε το 3 μηνών μωρό της σε πολικό ψύχος στο μπαλκόνι για να... το τιμωρήσει

Φρίκη

9 Μαΐου 2020 13:30
Μητέρα άφησε το 3 μηνών μωρό της σε πολικό ψύχος στο μπαλκόνι για να... το τιμωρήσει
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία μητέρα άφησε το τριών μηνών μωρό της σε ένα μπαλκόνι μέσα στο πολικό ψύχος επειδή “την κατούρησε”. Ενώ, ένα κοριτσάκι εξαφανίστηκε από το σπίτι της όταν ήταν 11 ετών και βρέθηκε μετά από 6 χρόνια με την μητέρα της να σοκάρει λέγοντας την αλήθεια.

Η 25χρονη Elizaveta Klimova, άφησε την κόρη της να κλαίει έξω στο μπαλκόνι πριν τη φωτογραφήσει και στείλει τις φωτογραφίες της στον πρώην σύζυγό της και πατέρα του μωρού, τον 28χρονο Aleksandr Potryasov.

Η κ. Klimova έγραψε στον πρώην της: “Δες την για τελευταία φορά. Την έχω κλειδώσει στο μπαλκόνι. Θα παγώσει. Την άφησα εκεί επειδή με κατούρησε.”

Οι σοκαριστικές εικόνες, τις οποίες δημοσίευσε ο πρώην σύντροφος της Klimova, μοιράστηκαν στα social media και δείχνουν το τριών μηνών μωρό να κλαίει ενώ βρίσκεται μέσα σε ένα καλάθι. “Κοινοποίησα τις φωτογραφίες για να στερήσω από την πρώην σύζυγό μου τα γονικά της δικαιώματα. Μετά τις εικόνες αυτές, φοβάμαι για το τι είναι ικανή να κάνει στην κόρη μου.”

Ο κ. Potryasov δήλωσε ότι δεν είναι σε θέση να φροντίσει την κόρη του καθώς εργάζεται πάρα πολύ. Μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών, η κ. Klimova κατηγόρησε τον κ. Potryasov ότι την άφησε μόνη της με το μωρό χωρίς χρήματα.

Σύμφωνα με τους γείτονες της κ. Klimova, ο πρώην σύζυγός της έφυγε από το σπίτι λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους και μετακόμισε στη γειτονική πόλη Volsk. Το ζευγάρι είχε μια τεταμένη σχέση που έγινε ακόμα χειρότερη μετά το διαζύγιό τους, σύμφωνα με αναφορές. Η αστυνομία έλεγξε τις φωτογραφίες αφότου δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: “Αφού έλεγξε τους εμπλεκόμενους, η αστυνομία διαπίστωσε ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον φετινό Οκτώβριο. Το μωρό εξετάστηκε από ιατρούς και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.” “Η μητέρα κατηγορήθηκε ότι έθεσε το μωρό της σε κίνδυνο και της επιβλήθηκε πρόστιμο.”

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share