Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άνδρας πήγε στην αποθήκη του σπιτιού του - Μόλις άκουσε ένα περίεργο θόρυβο πάγωσε με... αυτό που είδε (Video)

Σοκαριστικό

24 Μαΐου 2020 20:27
Άνδρας πήγε στην αποθήκη του σπιτιού του - Μόλις άκουσε ένα περίεργο θόρυβο πάγωσε με... αυτό που είδε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας άνδρας πήγε στην αποθήκη του σπιτιού του για να πάρει κάτι που χρειαζόταν, ωστόσο, όταν άκουσε ένα περίεργο θόρυβο πάγωσε με... αυτό που είδε. Επίσης, ένας άντρας άκουγε κάθε βράδυ παράξενους θορύβους από την κουζίνα του σπιτιού του και αναγκάστηκε να βάλει κρυφή κάμερα, αφού όποτε πήγαινε δεν έβλεπε κάτι, παρά μόνο...

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, στον χώρο που ο άνδρας έχει τοποθετήσει ράφια με υλικά που χρειάζεται, είδε... Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

What Did This Python Eat?! Cat or a Possum?!

What Did This Python Eat?! Pet Cat or a Possum?! Geez, this snake certainly wasnt in the mood for being caught. He had a couple of good strikes at me and nearly bit me in the chest at one point. He was just defending himself as he had a very full belly and couldnt move very fast and he initially thought I must have been a predator or something. Make sure you watch till the end where you find out if it was someones pet cat or just a large wild possum in his belly! This was at a home in Buderim. Stu

Posted by Sunshine Coast Snake Catchers 24/7 on Friday, May 15, 2020

8χρονη παραπονιόταν ότι εξαφανίζονταν πράγματα από το δωμάτιό της - Οι γονείς έβαλαν κρυφή κάμερα και έπαθαν σοκ με αυτό που είδαν (Video)

Μια 8χρονη παραπονιόταν ότι εξαφανίζονταν πράγματα από το δωμάτιό της, με τους γονείς της να αποφασίζουν και να βάζουν μια κρυφή κάμερα και να παθαίνουν σοκ μόλις είδαν τι ακριβώς γινόταν. Ενώ, μια 14χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι και δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται ο πατέρα της να κάνει κάτι το αποτρόπαιο

Ο κλέφτης ήταν υπεράνω υποψίας, και δεν ήταν άλλος από... Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Άκουγε ήχους από την σοφίτα και πήγε να δει τι είναι - Αυτό που αντίκρισε θα σας τρομοκρατήσει

Φανταστείτε τη σκηνή: χαλαρώνετε στην κρεβατοκάμαρά σας, έχοντας κατά νου τα προβλήματά σας, όταν ξαφνικά ακούτε περίεργους ήχους που προέρχονται από τη σοφίτα σας. Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα στο Athensmagazine.gr

Αυτοί οι θόρυβοι ακούγονται σαν να προέρχονται κατευθείαν από μια ταινία τρόμου, όπως το ξύσιμο και τα χτυπήματα που σας εμποδίζουν να κοιμηθείτε ακόμη και τις πρώτες πρωινές ώρες. Κάτι παρόμοιο ακουγόταν και από την κουζίνα του ενός άνδρα, ο οποίος ανακάλυψε κάτι ακόμα πιο ανατριχιαστικό, όπως θα δείτε εδώ.

Τώρα φανταστείτε να βρείτε την πηγή αυτών των θορύβων και να ανακαλύψετε ένα ανατριχιαστικό νύχι από κάτι που μοιάζει με τέρας. Θα τρομάζατε, σωστά; Αυτό συνέβη σε μια έφηβη από την Αυστραλία.

Ευτυχώς, δεν ήταν πολύ τρομακτικό για εκείνη, επειδή η οικογένειά της έβρισκε συχνά τέτοια ζωάκια, με την Ζαν λέει: «Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουν όλοι οι Αυστραλοί».

Στην πραγματικότητα, η έφηβη υποψιάζεται ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από ένα στη σοφίτα τους, ειδικά επειδή μπορεί συχνά να ακούσει να τσακώνονται: «Είναι τρομακτικό να τα ακούω στις 2 π.μ. όταν προσπαθώ να κοιμηθώ», λέει.

Αφού το πρώτο σοκ πέρασε, η Ζαν αποφάσισε να ξεκινήσει να ταΐζει τον νέο της φίλο - παρόλο που δεν μπορεί να τον ταΐσει πολύ συχνά επειδή «είναι πολύ κακό για αυτόν».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share