Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Της έστειλαν μια φωτογραφία με τον σκύλο να κάθεται μέσα στο πλυντήριο - Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει

Δεν πάει το μυαλό σας

13 Μαΐου 2020 14:00
Της έστειλαν μια φωτογραφία με τον σκύλο να κάθεται μέσα στο πλυντήριο - Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει

Μια γυναίκα που είχε μια δύσκολη μέρα ενθουσιάστηκε όταν ένας ξένος της έστειλε τυχαία μια φωτογραφία ενός μικρού σκύλου μέσα σε ένα πλυντήριο. Δείτε το στο Athensmagazine.gr

Δεν είναι μυστικό ότι τα σκυλιά είναι υπέροχα στο να κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους και η Στόρμι Ρόους Μπρους μας το υπενθύμισε πρόσφατα αυτό με τον καλύτερο τρόπο, όπως και η φωτογραφία αυτού του σκύλου με μια ανθρώπινη μασέλα.

Η Στόρμι είχε μια δύσκολη μέρα καθώς δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει την αποφοίτηση του συντρόφου της και πολλές εκδηλώσεις που περίμενε ανακάλυψε ότι έχουν ακυρωθεί.

Η εισροή κακών ειδήσεων την έριξε ψυχολογικά, αλλά όλα άλλαξαν όταν στο τηλέφωνό της είδε ένα νέο μήνυμα. Το κείμενο έδειχνε μια εικόνα ενός σκύλου που κουλουριαζόταν σε ένα πλυντήριο. Δεν υπήρχε κανένας σχολιασμός για την εικόνα, καθώς το συνοδευτικό μήνυμα απλώς έγραφε: «Λύλα».

Με σύγχυση, η Στόρμι απάντησε στο μήνυμα ρωτώντας από ποιον ήταν, και σε αυτό το σημείο αποκαλύφθηκε ότι έστειλε κατά λάθος την εικόνα σε λάθος αριθμό. Στην συνέχεια διαβεβαίωσε ότι είχε λάβει με καλό τρόπο το μήνυμα, απαντώντας: "Αυτό ήταν το καλύτερο λανθασμένο μήνυμα της ζωής μου, σας ευχαριστώ πολύ, η Λύλα είναι όμορφη!"

Η ευχαριστημένη γυναίκα συνέχισε να λέει ότι ο αποστολέας ήταν ευπρόσδεκτος να στείλει περισσότερες φωτογραφίες της Λύλας όποτε της άρεσε και με μεγάλη ευχαρίστηση.

Έβαλε κάμερα στο σπίτι του να δει τι κάνει ο σκύλος του όταν λείπει - Αυτό δεν το έχετε ξαναδεί (Video)

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνει ο σκύλος σου όταν λείπεις από το σπίτι; Έβαλε κάμερα στο σπίτι του και δεν το πίστευε αυτό που είδε. Ενώ, ένας άνδρας είδε τον σκύλο του να φοράει μια μασέλα με την συνέχεια να προκαλεί γέλιο...

Ο χρήστης του Youtube, Sergio Mejia και η αδερφή του, θέλησαν να μάθουν τι κάνει ο αγαπημένος τους σκύλος όταν λείπουν από το σπίτι. Όταν έκατσαν να δουν το βίντεο, δεν σταμάτησαν να γελούν.

Αυτός ο σκύλος στέκεται ακίνητος στο δρόμο - Αυτό που είναι δίπλα του θα σας σοκάρει

Αυτός ο σκύλος στην φωτογραφία κάθεται στον δρόμο ακίνητος και συντετριμμένος. Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε.

Ο 23χρονος Λεονάρντο Βάλντες από το Concepción της Χιλής πήγαινε βόλτα τον σκύλο του, Ντόκι, όταν τον πάτησε αυτοκίνητο. Η βοήθεια άργησε πολύ και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον σώσουν.

Αλλά κανείς δεν μπορούσε να πάρει τον Ντόκι από το πλευρό του Λεονάρντο, αφού οι σκύλοι είναι δεμένοι με τα αφεντικά τους και δεν τα αποχωρίζονται ούτε την ημέρα της κηδείας. Η φωτογραφία που τράβηξαν οι διασώστες με το σκύλο δίπλα στο σώμα έγινε γρήγορα viral: ο σκύλος κοιτάζει καταρρακωμένος και ακίνητος το πλαστικό σεντόνι κάτω από το οποίο βρίσκεται ο ιδιοκτήτης και φίλος του.

Ακόμη και στην κηδεία του 23χρονου, ο Ντόκι έμεινε δίπλα στο αφεντικό του. Ένα μέλος της οικογένειας υιοθέτησε τον θλιμμένο σκύλο. Ο Λεονάρντο πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Ντόκι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share