Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπάραξαν όλοι με τον σκύλο που δεν άφησε στιγμή το φέρετρο του αφεντικού του στην κηδεία

Απίστευτο!

8 Μαΐου 2020 09:09
Σπάραξαν όλοι με τον σκύλο που δεν άφησε στιγμή το φέρετρο του αφεντικού του στην κηδεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω και θα σας συγκινήσει! Αυτός ο σκύλος αρνείται να αφήσει το φέρετρο του αφεντικού του που σκοτώθηκε. Η αγάπη των σκύλων σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ δυνατή, θυμηθείτε και τον σκύλο που καθόταν στον τάφο του ιδιοκτήτη του.

Τριάντα τέσσερα φέρετρα κείτονται, το ένα δίπλα στο άλλο, στο εσωτερικό ενός γυμναστηρίου στο Ασκόλι Πιτσένο της Ιταλίας και δίπλα σε ένα από αυτά αρνείται να εγκαταλείψει το φέρετρο του αφεντικού το μικρόσωμο σκυλάκι, αφοσιωμένο μέχρι τέλους στον ιδιοκτήτη του.

Η εικόνα της γεμάτης με φέρετρα αίθουσας αποτυπώνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο τις ολέθριες επιπτώσεις του φονικού σεισμού που στοίχισε τη ζωή σε 290 ανθρώπους και άφησε άστεγους χιλιάδες Ιταλούς...

Αυτή η σκυλίτσα έσκαβε ώρες το χώμα για να βρει...Σπαράζει καρδιές

Αυτή η σκυλίτσα έσκαβε για ώρες στο χώμα για τον πιο σπαρακτικό λόγο. Είναι τρανή απόδειξη ότι τα ζώα και ειδικά τα σκυλιά αναπτύσσουν στενούς δεσμούς μεταξύ τους.

Ο δεσμός μεταξύ μητέρας και παιδιού της είναι το ισχυρότερο συναίσθημα στη γη, κι αυτό το βλέπουμε και στους ανθρώπους αλλά και στα ζώα. Και το παρακάτω συγκινητικό άρθρο είναι η απόδειξη, όπως και το βίντεο με αυτόν τον σκύλο που προσπαθεί κλαίγοντας να σηκώσει από τον δρόμο τον χτυπημένο του φίλο.

Το βίντεο, το οποίο έγινε viral στην Κίνα, δείχνει ένα θηλυκό λαμπραντόρ να προσπαθεί απεγνωσμένα να βγάλει το κουτάβι του από τον τάφο αφότου είδε τον ιδιοκτήτη τους να το θάβει. Το θηλυκό κουτάβι, που ονομάζεται «Little Seven», ήταν ηλικίας τεσσάρων ημερών και το νεότερο από τα κουτάβια που γέννησε η μητέρα του, η «Panther».

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων, ο Λι Λουνγκουάνγκ, ζει στην πόλη Zhumadian στην κεντρική επαρχία Henan της Κίνας. Σύμφωνα με τον 23χρονο Λι, η Little Seven γεννήθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 8ης Νοεμβρίου. Ο Λι είχε υιοθετήσει την έγκυο Panther μόλις δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Ο νεαρός ιδιοκτήτης είπε στη MailOnline ότι η Little Seven γεννήθηκε χωρίς καρδιακό παλμό και έπρεπε να κάνει καρδιακή ανάνηψη στο κουτάβι για να το σώσει. Ο Λι είπε πως τις επόμενες μέρες φρόντιζε τη Little Seven και την τάιζε γάλα με μια μικροσκοπική σύριγγα.

“Δυστυχώς, πέθανε στις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Νοεμβρίου λόγω της κατάστασης της υγείας του,” δήλωσε ο Λι . Ο ιδιοκτήτης πήρε το νεκρό κουτάβι σε ένα χωράφι κοντά στο σπίτι του την ίδια μέρα για να το θάψει. Η Panther πήγε μαζί του.

Η Λι εξήγησε από την αρχή ότι η Panther φαινόταν ήρεμη και ήσυχη καθώς έγλειφε την Little Seven πριν το κουτάβι θαφτεί σε μια τρύπα στο έδαφος.

Η Λι έθαψε τη μικροσκοπική σύριγγα που είχε χρησιμοποιήσει για να ταΐσει τη Little Seven μαζί με το κουτάβι καθώς και μια μικρή κουβέρτα, ώστε το κουτάβι να «μην κρυώσει στον ουρανό».

Αφού είδε τον Λι να καλύπτει το κουτάβι με το χώμα, η Panther ξαφνικά έγινε νευρική και άρχισε να σκάβει το έδαφος σε μια προσπάθεια να βρει το μωρό της. “Όταν είδα το συμβάν, συνειδητοποίησα ξαφνικά τη θλίψη που ένιωθε η Panther. Συνειδητοποίησα ξαφνικά τη δύναμη της αγάπης της μητέρας,” είπε ο Λι.

Το συμβάν καταγράφηκε σε ένα βίντεο και δημοσιεύτηκε από τον Λι στην Kuaishou, μια κινεζική ιστοσελίδα ανταλλαγής βίντεο, πριν από ένα μήνα.

Οι χρήστες του διαδικτύου έχουν συγκινηθεί από την αγάπη της Panther προς την Little Seven και έχουν αφήσει μηνύματα για να δείξουν την αγάπη τους στην άτυχη σκυλίτσα.

“Η μητρική αγάπη είναι η ίδια σε όλα τα όντα του πλανήτη,” δήλωσε ένας χρήστης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share