Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Σκύλος κλαίει και προσπαθεί να σηκώσει τον φίλο του που χτυπήθηκε από αμάξι - Θα σας συγκινήσει

Ραγίζει καρδιές το βίντεο

6 Μαΐου 2020 23:35
Σκύλος κλαίει και προσπαθεί να σηκώσει τον φίλο του που χτυπήθηκε από αμάξι - Θα σας συγκινήσει

Η αγάπη και η αφοσίωση ενός σκύλου, είναι μεγαλύτερη και από αυτή που μπορεί να δώσει ένας άνθρωπος. Αυτός ο σκύλος στο παρακάτω βίντεο το αποδεικνύει.

Ένα χάσκι ήταν ακίνητο σε έναν βρεγμένο δρόμο στην επαρχία Zhejiang της Κίνας και από δίπλα του περνούσαν τα αυτοκίνητα και οι πεζοί. Ο σκύλος είχε ήδη πεθάνει, προφανώς χτυπημένος από κάποιο όχημα. Ωστόσο, ο φίλος του, ένα ανοιχτόχρωμο σκυλί ίδιας ράτσας, συνέχισε να γαβγίζει με την ελπίδα να σηκώσει τον φίλο του από το δρόμο.

Οι περαστικοί δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν πώς σκοτώθηκε το σκυλί ή πώς συνέβη το ατύχημα, όμως λένε ότι το ανοιχτόχρωμο σκυλί παρέμεινε πάνω από το σώμα του νεκρού φίλου του για μισή ώρα.

Λίγο αργότερα, μια γυναίκα πλησίασε και τράβηξε το νεκρό χάσκι από το δρόμο, και στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια. Όταν ερωτήθηκε από έναν αστυνομικό, εκείνη επιβεβαίωσε ότι ήταν η ιδιοκτήτρια των σκύλων. Έτσι οι σκύλοι όχι μόνο προστατεύουν τα αφεντικά τους, αλλά και τους ίδιους τους φίλους τους, αναπτύσσοντας συναισθήματα για αυτούς.

Το ανοιχτόχρωμο σκυλί δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό του νεκρού φίλου του. Τα σκυλιά εκδηλώνουν θετικά και αρνητικά συναισθήματα, όπως είναι η θλίψη, το άγχος και η χαρά. Σχηματίζουν, επίσης, βαθιές φιλίες και θρηνούν όπως και οι άνθρωποι όταν χάσουν κάποιο δικό τους πρόσωπο.

Όλοι έλεγαν πως αυτός ο σκύλος είναι ο πιο άσχημος - Η ιστορία του ραγίζει καρδιές

Αυτός ο σκύλος ψηφίστηκε ως ο πιο άσχημος σκύλος της χρονιάς, παρ' όλα αυτά όσοι αγαπούν τα ζώα συνεχίζουν και τον θεωρούν αξιολάτρευτο και γλυκύτατο. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη ιστορία ενός σκύλου που μας συγκινεί, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια οικογένεια "πέταξε" το σκύλο της στο δρόμο επειδή ήταν ηλικιωμένος.

Ο σκύλος αυτός είναι 17 ετών και υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι όταν βρέθηκε κακοποιημένος και παρατημένος στο δρόμο. Το ζευγάρι το φρόντισε και του πρόσφερε άπλετη αγάπη απ' όση του είχε λείψει τόσα χρόνια, όμως κάποια στιγμή χώρισαν.

Όταν λοιπόν αυτός ο άντρας αποφάσισε να φύγει από το σπίτι που ζούσε με τη σύζυγό του εκείνη του είπε να πάρει μαζί και το σκύλο γιατί ήταν πολύ άσχημος και δεν μπορούσε να ζήσει μαζί του. Ο ιδιοκτήτης του είναι ιδιαίτερα περήφανος για το σκύλο του και δεν διστάζει ούτε λεπτό να τον παρουσιάσει στο διαδίκτυο κι ας ξέρει πως δεν θα ακούσει και τα πιο κολακευτικά σχόλια.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share