Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Αυτό το μωρό μοιάζει σαν πορσελάνινη κούκλα με μαύρα μάτια από όταν γεννήθηκε - Μετά από 5 χρόνια έπαθαν σοκ...

Θα σας συγκινήσει

12 Μαΐου 2020 09:55
Αυτό το μωρό μοιάζει σαν πορσελάνινη κούκλα με μαύρα μάτια από όταν γεννήθηκε - Μετά από 5 χρόνια έπαθαν σοκ...

Αυτό το μωρό από όταν γεννήθηκε έμοιαζε με πορσελάνινη κούκλα, και τότε κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ακόμα και μετά από 5 χρόνια οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Η Έμμα και ο Σκοτ Γκαρσάιντ ήταν ενθουσιασμένοι όταν έμαθαν ότι περίμεναν κοριτσάκι. Η εγκυμοσύνη της Έμμα κυλούσε ομαλά, και δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αλλά όταν γεννήθηκε η Σαρλότ το 2007, όλοι έμειναν σοκαρισμένοι, αφού στο υπερηχογράφημα δεν φαινόταν κάτι, όπως συνέβη στην περίπτωση του κοριτσιού - γοργόνας.

Αν και η Έμμα κυοφόρησε την Σαρλότ για σχεδόν 36 εβδομάδες, η νεογέννητη Σαρλότ είχε το μέγεθος ενός πρόωρου μωρού που είχε γεννηθεί 16 εβδομάδες νωρίτερα. Έμοιαζε με «πορσελάνινη κούκλα», με παράξενο πρόσωπο και μαύρα μάτια.

Η ιατρική γνωμάτευση

Στη συνέχεια, ήρθε η ιατρική γνωμάτευση των γιατρών. Η Σαρλότ γεννήθηκε με μια μορφή νανισμού, που ήταν τόσο σπάνια, που δεν είχε ακόμα ιατρικό όνομα. Η πάθηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να περιοριστεί σημαντικά η ανάπτυξή της, να έχει προβλήματα να τραφεί και να έχει εγκεφαλικές ανωμαλίες.

Οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς ότι η Σαρλότ , πιθανόν δε θα ζούσε πάνω από ένα χρόνο. «Έμοιαζε ότι αν τη σηκώσεις, θα σπάσει στα δύο,» εξομολογείται η μητέρα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, που ανέβηκε στο YouTube, θα ανακαλύψετε τι συνέβη στην Σαρλότ μετά τη γέννησή της. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: αυτό το κοριτσάκι στη συνέχεια διέψευσε τους πάντες!

Μωρό γεννήθηκε κανονικά αλλά η 18χρονη μητέρα του και οι γιατροί «πάγωσαν»... (photo)

Ένα μωρό γεννήθηκε κανονικά αλλά η μητέρα και οι γιατροί «πάγωσαν»... μόλις το αντίκρυσαν! Ο λόγος; Ενώ, σοκ προκαλεί η περίπτωση της μητέρας που άφησε το 3 μηνών μωρό της σε πολικό ψύχος στο μπαλκόνι για να... το τιμωρήσει

Με ολόκληρο το δόντι του γεννήθηκε ένα μωράκι στη Βρετανία, προκαλώντας έκπληξη στη μητέρα του αλλά και στους γιατρούς. Το περιστατικό κρίνεται εξαιρετικά σπάνιο καθώς μόλις ένα στα 1.000 μωρά γεννιούνται με το επονομαζόμενο «γενέθλιο» δόντι. Υπάρχουν κι αυτοί πάντως που λένε ότι δεν είναι και τόσο σπάνιο να γεννηθεί παιδί με το δόντι του σχηματισμένο.

Το μωρό γεννήθηκε υγιέστατο στις 16 Ιανουαρίου, μετά από φυσιολογική εγκυμοσύνη και τοκετό διάρκειας τεσσάρων ωρών. Οι μαίες όμως παρατήρησαν κάτι ασυνήθιστο στο κοριτσάκι, αφού μόλις άνοιξε το στόμα του φάνηκε ένα δόντι. Πάντως, οι γιατροί το βγάζουν αυτό το δόντι.

Υπάρχουν, ωστόσο, τρεις λόγοι για τους οποίος αποφασίζεται να αφαιρεθεί αυτό το δόντι – ή τα παραπάνω με τα οποία μπορεί να γεννηθεί ένα μωρό. Ο πρώτος είναι ότι μπορεί να εμποδίζει την αναπνοή του βρέφους, ο δεύτερος ότι αν βγει μόνο του, μπορεί να καταλήξει στα πνευμόνια του και ο τρίτος ότι μπορεί να προκαλέσει τραύμα στο στήθος της μητέρας κατά τον θηλασμό.

Η 18χρονη Μπέθανι, πάντως, είχε ήδη αποφασίσει να ταΐζει με μπουκάλι το μωρό της. Η 18χρονη μητέρα του δήλωσε πως «δεν είχα καταλάβει ότι ήμουν έγκυος μέχρι που έγινα έξι ή επτά μηνών, οπότε όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα, όταν άρχισε να φαίνεται».

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share