Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή η γάτα έχει πάνω στη μύτη της κάτι μοναδικό - Το σημάδι αυτό «ξεσήκωσε» το διαδίκτυο

Φοβερό!

11 Μαΐου 2020 20:53
Αυτή η γάτα έχει πάνω στη μύτη της κάτι μοναδικό - Το σημάδι αυτό «ξεσήκωσε» το διαδίκτυο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γάτα έχει «ξεσηκώσει» το διαδίκτυο με το σημάδι που έχει πάνω της, αφού πρόκειται για κάτι μοναδικό, που βλέπουμε στη μύτη της, ενώ φοβερή ήταν η αντίδραση της γάτας απέναντι σε κοριτσάκι, που έκανε κάτι το απαράδεκτο.

Η γάτα αυτή ίσως είναι η πιο σπάνια που έχουμε δει, αφού έχει στο μέρος της μύτης ένα μεγάλο μαύρο σημάδι, στο σχήμα μιας κουλουριασμένης γάτας.

Φωτογραφίες από το σπάνιο αυτό γατάκι έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με πολλούς χρήστες των social media να σχολιάζουν το πόσο χαριτωμένο είναι και την περίεργη “σύμπτωση” στη μύτη του.

Έβαλε κρυφή κάμερα για να παρακολουθεί το σκύλο και την γάτα της - Αυτό που είδε την... σόκαρε (Video)

Μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα για να παρακολουθεί το τι κάνουν η γάτα και ο σκύλος της, όταν αυτή λείπει από το σπίτι. Ενώ, μία σκυλίτσα έσκαβε για ώρες στο χώμα για τον πιο σπαρακτικό λόγο.

Όμως το αποτέλεσμα της παρακολούθησης προκάλεσε στη γυναίκα κάτι περισσότερο από έκπληξη. Όπως φαίνεται στο βίντεο, η γάτα του σπιτιού πλησιάζει τη σκυλίτσα της γυναίκας, που κάθεται μοναχή της στον καναπέ. Τα δυο ζωάκια είναι πολύ τρυφερά το ένα προς το άλλο. Αγκαλιάζονται και ο γατούλης, μάλιστα, γλείφει τη σκυλίτσα στο πρόσωπο.

Σκύλος κλαίει και προσπαθεί να σηκώσει τον φίλο του που χτυπήθηκε από αμάξι - Θα σας συγκινήσει

Η αγάπη και η αφοσίωση ενός σκύλου, είναι μεγαλύτερη και από αυτή που μπορεί να δώσει ένας άνθρωπος. Αυτός ο σκύλος στο παρακάτω βίντεο το αποδεικνύει.

Ένα χάσκι ήταν ακίνητο σε έναν βρεγμένο δρόμο στην επαρχία Zhejiang της Κίνας και από δίπλα του περνούσαν τα αυτοκίνητα και οι πεζοί. Ο σκύλος είχε ήδη πεθάνει, προφανώς χτυπημένος από κάποιο όχημα. Ωστόσο, ο φίλος του, ένα ανοιχτόχρωμο σκυλί ίδιας ράτσας, συνέχισε να γαβγίζει με την ελπίδα να σηκώσει τον φίλο του από το δρόμο.

Οι περαστικοί δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν πώς σκοτώθηκε το σκυλί ή πώς συνέβη το ατύχημα, όμως λένε ότι το ανοιχτόχρωμο σκυλί παρέμεινε πάνω από το σώμα του νεκρού φίλου του για μισή ώρα.

Λίγο αργότερα, μια γυναίκα πλησίασε και τράβηξε το νεκρό χάσκι από το δρόμο, και στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια. Όταν ερωτήθηκε από έναν αστυνομικό, εκείνη επιβεβαίωσε ότι ήταν η ιδιοκτήτρια των σκύλων. Έτσι οι σκύλοι όχι μόνο προστατεύουν τα αφεντικά τους, αλλά και τους ίδιους τους φίλους τους, αναπτύσσοντας συναισθήματα για αυτούς.

Το ανοιχτόχρωμο σκυλί δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό του νεκρού φίλου του. Τα σκυλιά εκδηλώνουν θετικά και αρνητικά συναισθήματα, όπως είναι η θλίψη, το άγχος και η χαρά. Σχηματίζουν, επίσης, βαθιές φιλίες και θρηνούν όπως και οι άνθρωποι όταν χάσουν κάποιο δικό τους πρόσωπο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share