Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το κοριτσάκι αυτό έκανε κάτι απαράδεκτο στη γάτα - Μόλις το δείτε θα σοκαριστείτε

Φοβερό!

10 Μαΐου 2020 16:33
Το κοριτσάκι αυτό έκανε κάτι απαράδεκτο στη γάτα - Μόλις το δείτε θα σοκαριστείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα κοριτσάκι έπαιζε σε ένα πάρκο και συνάντησε μια γάτα, απέναντι στην οποία αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν έπρεπε και, αν το δείτε, θα σοκαριστείτε.

Με το πόδι της συνθλίβει επανειλημμένα την ουρά του γατιού, ξυπνώντας το ζώο από τον υπνάκο του. Όμως η γάτα δεν ήταν ήρεμη και αποφάσισε να εκδικηθεί την κορίτσι: πήδηξε και άρχισε να την κυνηγά.

Η κατάσταση ήταν περίπλοκη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το κοριτσάκι άρχισε να τρέχει ουρλιάζοντας καθώς η γάτα την κυνηγούσε. Κοίταξε τρομοκρατημένη, ενώ απίστευτο είναι αυτό που έπαθε μια γυναίκα, βάζοντας κρυφή κάμερα για να παρακολουθεί το σκύλο και τη γάτα της.

Τότε συναίβει: αν και η γάτα έχει ήδη χάσει το ενδιαφέρον της να κυνηγήσει το κορίτσι, συνεχίζει να τρέχει και σκοντάφτει πάνω σε έναν πάγκο από τσιμέντο, πέφτοντας πρώτα με το κεφάλι και πέφτοντας στο έδαφος. Το βίντεο, που γυρίστηκε από έναν άνδρα, τελειώνει εκεί, χωρίς να αποκαλύπτεται εάν το κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά.

Αν και το κορίτσι δεν άξιζε το βάρος του στιγμιαίου κάρμα, οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου επέκριναν έντονα τη συμπεριφορά της που επιτέθηκε στη γάτα. «Το μικρό παιδί το άξιζε», έγραψε ένας. Αυτό είναι που λαμβάνει. Είναι μια χαρά. Πιθανότατα δεν θα το ξανακάνει. Η ζωή αφορά την εκμάθηση μαθημάτων», είπε ένας άλλος.

Αλλά άλλοι αποφάσισαν να συμπαθήσουν με το κορίτσι: «Είναι απλά ένα μικρό κορίτσι, μαθαίνει ακόμα. Θα μπορούσε πραγματικά να είχε πληγωθεί», ήταν ένα από τα σχόλια.

Η ταυτότητα του κοριτσιού και η τρέχουσα κατάσταση υγείας είναι ακόμη άγνωστα.

Αυτή η γάτα απολαμβάνει την πιο ξεκούραστη ημέρα της ζωής της

Αυτή η γάτα απολαμβάνει την πιο ξεκούραστη ημέρα της ζωής της και κάνει όλους εμάς να τη ζηλεύουμε αφόρητα. Τι έκαναν όμως οι ανήλικες ιδιοκτήτριες της για να της χαρίσουν αυτή τη μέρα;

Ιστορίες με γάτες έχουμε δει πάμπολλες, δείτε εδώ τι κάνει μια αδέσποτη γάτα στην είσοδο ενός σούπερ μάρκετ, κάτι τέτοιο όμως σίγουρα δεν είχαμε ξαναδεί.

Οι αξιολάτρευτες αδελφές Άμπυ, 5 ετών, και η Χάνα, 3 ετών, έντυσαν το αγαπημένο τους κατοικίδιο ζώο με μια χνουδωτή ρόμπα και άρχισαν να καθαρίζουν απαλά τα πόδια της με βαμβακερά μαξιλάρια. Η Κάροτ, όπως ονομάζουν τη γάτα τους δεν φάνηκε να δυσαρεστείται καθόλου, ίσα ίσα κάθισε βολικά στον καναπέ της και φάνηκε να αγαπά κάθε λεπτό της ιδιαίτερης ημέρας της.

Δείτε εδώ την ημέρα χαλάρωσης του αξιολάτρευτου τετράποδου:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share