Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021

Ανατριχίλα: Κάμερα καταγράφει φάντασμα μικρού παιδιού! (photos)

Σοκ

25 Απριλίου 2020 12:10
Ανατριχίλα: Κάμερα καταγράφει φάντασμα μικρού παιδιού! (photos)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου με μια κάμερα να έχει καταγράψει το φάντασμα ενός μικρού παιδιού! Ενώ, δείτε ένα συγκινητικό βίντεο όπου καταγράφει την τρυφερή στιγμή που σκυλάκι κοιμάται μαζί με κοριτσάκι για να μην φοβάται!

Η οικογένεια από το Λίνκοσαιρ επιμένει ότι το σπίτι της, που παλαιότερα χρησιμοποιήθηκε ως σχολείο, είναι στοιχειωμένο.

Κάμερα κατέγραψε φάντασμα

Στο σπίτι, η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το φάντασμα ενός μικρού παιδιού που έτρεχε στον κήπο τους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι ιδιοκτήτες της οικίας επιμένουν ότι το φάντασμα βρισκόταν στο κήπο για περίπου δύο ώρες.

Φάντασμα παιδιού κατέγραψε κάμερα σε κήπο

Μια μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο μπαμπάς με τα παιδιά - "Έμεινε" με αυτό που κατέγραψε

Η μητέρα δύο παιδιών τοποθέτησε μια κρυφή κάμερα για τα παιδιά της στο σαλόνι και κατέγραψε αυτό που τους έκανε ο πατέρας, ενώ έλειπε. Δεν περίμενε ποτέ να δει κάτι τέτοιο...

Έτσι, όπως πολλοί ανακαλύπτουν την κακοποίηση που δέχονται τα παιδιά τους από νταντάδες ή στον παιδικό σταθμό, εκείνη ήρθε αντιμέτωπη με ένα άλλο θέαμα. Η ιδέα ήταν να στηθεί η κάμερα έτσι ώστε η γιαγιά να μπορεί να δει τα εγγόνια της σε όμορφες και αστείες στιγμές. Αλλά αντί για αυτό, ανακάλυψε πως ο άντρας της φροντίζει τα παιδιά όταν αυτή λείπει.

Φόρεσε το άσπρο φόρεμα και πήγε στο σχολείο. Όταν η κάμερα έκανε Zoom φάνηκε ότι...Παρατηρήστε καλύτερα

Αυτή η γυναίκα, που δουλεύει σαν δασκάλα, φόρεσε αυτό το άσπρο φόρεμα με σχέδια και πήγε στο σχολείο. Όταν έκανε zoom η κάμερα όμως φάνηκε ότι δεν ήταν ένα απλό φόρεμα.

Δεν είναι κάτι περίεργο όπως αυτό που καταγράφηκε σε έναν ωκεανό, αλλά είναι άξιο θαυμασμού. Η δουλειά του δασκάλου είναι μία από τις πιο σημαντικές δουλειές που μπορεί να κάνει κανείς. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τόσα παιδιά και να τα καταφέρεις να ακούσουν αυτά που θες να τους πεις, και απαιτεί τεράστια υπομονή και αφοσίωση. Πολλοί δεν τα καταφέρνουν.

Φυσικά, όλο αυτό το χάος δεν σε νοιάζει όταν βλέπεις τα πρόσωπά τους γεμάτα ενθουσιασμό για ένα αντικείμενο που ανακάλυψαν και τους αρέσει. Χωρίς καλούς καθηγητές να μας οδηγήσουν, κανείς δεν είχε φτάσει εκεί που είναι τώρα.

Η ShaRee Castlebury, μία καθηγήτρια από το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι σίγουρα από αυτές τις δασκάλες που θα κάνουν το παραπάνω για τους μαθητές της. Όταν η σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της, ήξερε πως έπρεπε να κάνει κάτι ξεχωριστό για να την θυμούνται οι μικροί της μαθητές.

φόρεμα με ζωγραφίες

Αυτό που σκέφτηκε: έβαλε τους μαθητές της να ζωγραφίσουν σε ένα λευκό φόρεμα! Οι μαθητές της χάρηκαν πολύ με την ιδέα και έβαλαν όλο το ταλέντο τους για να βγει αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Τώρα, σκέφτεται να το καθιερώσει κάθε χρονιά και να γεμίσει μία ντουλάπα με τέτοια φορέματα σχεδιασμένα από μαθητές της. Ελπίζει επίσης να φορέσει αυτά τα φορέματα σε μεγάλες στιγμές της ζωής τους, όπως στην αποφοίτησή τους.

Η καταπληκτική αυτή δασκάλα θα φορέσει αυτό το φόρεμα την πρώτη μέρα της επόμενης χρονιάς, για να νιώσουν τα παιδιά της πιο άνετα. Έτσι, θα ανυπομονούν όλη τη χρονιά να φτιάξουν και εκείνα με τη σειρά τους το δικό τους φόρεμα! Μία πραγματικά εκπληκτική ιδέα που θα τους φέρει πιο κοντά και θα τους δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share