Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Ντροπιαστικές εικόνες κατέγραψε κρυφή κάμερα σε αυτό το νηπιαγωγείο - Θα πάθετε σοκ

Αδιανόητο!

20 Απριλίου 2020 11:35
Ντροπιαστικές εικόνες κατέγραψε κρυφή κάμερα σε αυτό το νηπιαγωγείο - Θα πάθετε σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο αυτό που κατέγραψε η κάμερα μέσα σε αυτό το νηπιαγωγείο, Θα μείνετε σοκαρισμένοι όταν το δείτε.

Δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι συγκρούστηκαν σε ένα γηροκομείο στο Seattle. Κάθε μέρα, οι 400 ηλικιωμένοι που μένουν στο Providence Mount St. Vincent υποβάλλονται στα γέλια, τα τραγούδια και τις συζητήσεις των νηπίων της περιοχής – και το λατρεύουν!

Είναι όλοι κομμάτι ενός πολύ ξεχωριστού πρότζεκτ το οποίο έχει ενσωματώσει ένα νηπιαγωγείο σε ένα γηροκομείο και φέρνει τους πολύ μικρούς κοντά στους πολύ μεγάλους. Οι δύο διαφορετικές αυτές γενιές κάνουν μαζί κατασκευές, τραγουδάνε, λένε ιστορίες ή φτιάχνουν σάντουιτς για τους άστεγους.

Τα μικρά νήπια έχουν όλη την προσοχή στραμμένη πάνω τους και μαθαίνουν πώς να βοηθάνε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με αναπηρίες. Οι ηλικιωμένοι με την σειρά τους, οι οποίοι αισθάνονται μοναξιά και κατάθλιψη, νιώθουν χρήσιμοι ξανά.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας “Present Perfect” του Evan Briggs γι’αυτή την μοναδική ιδέα:

Είδε μια άγνωστη να του χτυπάει την πόρτα κλαίγοντας φορώντας μόνο μια πετσέτα - Η συνέχεια θα σας σοκάρει!

Ένα τρομακτικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας που έκανε τους πάντες να παγώσουν. Η κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού κατέγραψε μια γυναίκα να χτυπάει την πόρτα έντρομη. Το τρομακτικό όμως δεν είναι αυτό. Η γυναίκα φοράει μόνο μια πετσέτα, κλαίει αδιάκοπα και παρακαλάει να της ανοίξουν. Αυτή, όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που μια κάμερα κατέγραψε κάτι ανατριχιαστικό, δείτε τι αντίκρισε ένα ζευγάρι που είχε βάλει κρυφή κάμερα για να δουν τι συμβαίνει στην κόρη τους.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν αναγνωρίζουν τη γυναίκα στην κάμερα όπως και κανείς άλλος. Το βίντεο παρέλαβε η αστυνομία όπου και οι αρχές το είδαν αμέτρητες φορές μέχρι να ταιριάξουν την εικόνα της γυναίκας με κάποια που μπορεί να υπάρχει στα αστυνομικά αρχεία. Δυστυχώς, η προσπάθεια των αρχών παρέμεινε άκαρπη.

Η επόμενη κίνηση της αστυνομίας ήταν να αναρτήσει το βίντεο στο λογαριασμό της στο Facebook μήπως κάποιος την αναγνωρίσει. Το βίντεο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ξεπέρασε τις 100.000 προβολές, οι ταυτότητα της γυναίκας όμως παραμένει άγνωστη.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share