Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κάμερα κατέγραψε κάτι πολύ περίεργο που έχει διχάσει το διαδίκτυο - Μοιάζουν να είναι γοργόνες αλλά...

Θα μείνετε με την απορία

17 Απριλίου 2020 19:25
Κάμερα κατέγραψε κάτι πολύ περίεργο που έχει διχάσει το διαδίκτυο - Μοιάζουν να είναι γοργόνες αλλά...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κάμερα κατέγραψε ένα πολύ περίεργο φαινόμενο στην θάλασσα, το οποίο έχει διχάσει το διαδίκτυο. Μόλις το δείτε και εσείς θα μείνετε με την ίδια απορία.

Αυτό το βίντεο ισχυρίζεται πως οι ανθρωπόμορφες φιγούρες που θα δείτε να κολυμπάνε είναι στην πραγματικότητα γοργόνες. Το ίδιο συνέβη και σε ένα δάσος όταν καταγράφηκε ένα περίεργο πλάσμα, το οποίο εξαφανίστηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Κανείς δεν μπορεί να δώσει 100% έγκυρη απάντηση για το τι είναι.

Δείτε το:

Όταν είδε την θάλασσα να αφρίζει πήρε αμέσως την κάμερα - Αυτό που κατέγραψε να βγαίνει από το νερό είναι τρομακτικό

Αυτή η κοπέλα μόλις είδε την θάλασσα να αφρίζει περίμενε ότι θα ακολουθήσει κάτι που δεν πρέπει να χάσει. Έτσι άρπαξε την κάμερα και κατέγραψε κάτι συγκλονιστικό.

Η ενστικτώδης αντίδραση της Τζένιφερ ήταν να βγάλει την κάμερα της την στιγμή που είδε ένα σπάνιο θέαμα στο Deception Pass και πλέον το έχουν δει χιλιάδες άνθρωποι. Έκανε paddle boarding μαζί με φίλους και απολάμβανε κάθε στιγμή.

Έχοντας την κάμερα έτοιμη ήταν προετοιμασμένη για το οτιδήποτε. Ωστόσο, αυτό που είδε έκανε την καρδιά της να χτυπά δυνατά. Η μέρα ξεκίνησε με μια διασκεδαστική δραστηριότητα, αλλά κατέληξε σε μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Προς έκπληξη της ίδιας και της παρέας της, όχι ένα αλλά αρκετά πλάσματα περνούσαν από το σημείο όπου βρίσκονταν. Είδαν τα όμορφα πτερύγια τους να γλιστράνε στην επιφάνεια της θάλασσας. Η Τζένιφερ δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

Η φύση και τα ζώα μπορούν να μας ξετρελάνουν, αν και πολλές φορές καταγράφονται σκληρές μάχες ανάμεσα στα ζώα, σαν αυτή εδώ. Το θέαμα που αντίκρισε όμως ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από μια απλή μάχη επιβίωσης. Φωνάζοντας ενθουσιασμένη άρχισε να τραβάει βίντεο πριν να είναι αργά.

Υπάρχουν στιγμές που ευχόμαστε να μπορούσαμε να ζήσουμε ξανά και αυτή είναι μία από αυτές για την Τζένιφερ. Δείτε την ομορφιά των φαλαινών δολοφόνων στο βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share