Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πήγε μια βόλτα στο δάσος με την κάμερά του - Κατέγραψε ένα μυστηριώδες πλάσμα να τον πλησιάζει και...

Δεν το περίμενε κανείς!

16 Απριλίου 2020 17:03
Πήγε μια βόλτα στο δάσος με την κάμερά του - Κατέγραψε ένα μυστηριώδες πλάσμα να τον πλησιάζει και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είχαν βγει βόλτα στο δάσος με τις μηχανές τους, όταν τους επιτέθηκε από τους θάμνους ένα μυστηριώδες πλάσμα. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα είναι αδιανόητο.

Μια ομάδα μοτοσυκλετιστών περνούσε από ένα δάσος σε μια απομονωμένη περιοχή του νησιού Sumatra της Ινδονησίας. Τότε, ξαφνικά, ο πρώτος έπεσε από το ποδήλατο του τρομαγμένος: μπροστά του υπήρχε κάτι που έβγαινε από τους θάμνους και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν.

Φαίνεται το πλάσμα να στέκεται όρθιο, να κουβαλάει ένα κλαδί και να τρέχει. Είναι πολύ μικρότερο από άνθρωπο, αλλά και πολύ πιο γρήγορο. Όταν το έψαξαν οι μοτοσυκλετιστές ανάμεσα στο ψηλό γρασίδι, φαινόταν λες και είχε εξαφανιστεί χωρίς σημάδι. Μετά από αυτό που είδαμε να βγαίνει από την θάλασσα, αποτελεί ακόμα ένα περίερφο φαινόμενο και ανεξήγητο.

Το βίντεο έχει γίνει viral. Οι ντόπιοι πιστεύουν ότι το πλάσμα ήταν μέλος μιας θρυλικής φυλής πυγμαίων – ανθρώπων με ιδιαίτερο μικρό ανάστημα, των οποίων η ύπαρξη αποτελεί μυστήριο. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι είδαν αυτοί οι άντρες στο δάσος. Ποιος ξέρει; Ίσως κάποιος να τους έκανε φάρσα!

Πήγε να ξυπνήσει το κατοικίδιο της και το κατέγραψε με κάμερα - Όταν δείτε τι κρύβεται κάτω από το χέρι της θα "παγώσετε'

Αυτή η γυναίκα κατέγραψε με κάμερα την στιγμή που πλησιάζει το κατοικίδιο του για να το ξυπνήσει. Όταν το παρατηρήσετε να πάθετε πλάκα.

Όταν έχω την ευκαιρία να κοιμάμαι λίγο αργά ή να πηγαίνω για ύπνο λίγο νωρίς, κοιμάμαι κατευθείαν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα με την Φένεκ αλεπού που την πέφτει στον ύπνο σε αυτό το βίντεο. Τα βίντεο με τα κατοικίδια και τις "προσωπικές" τους στιγμές είναι αξιολάτρευτα, και μπορείτε να εκπλαγείτε με αυτά που κάνουν, σαν αυτό που έκανε αυτός εδώ ο σκύλος.

Ακριβώς όπως ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ξύπνησει με το ξυπνητήρι το πρωί, η Φένεκ αλεπού δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο για να διαταραχθεί, όταν βρίσκεται μέσα σε όνειρο.

Αλλά αντί να στενάζει και να γκρινιάζει, όπως είδαμε ότι ένας σκύλος κάνει, όταν έχει ξυπνήσει, αυτή η αξιολάτρευτη αλεπουδίτσα κάνει ένα πολύ γλυκό κλάμα και ένα θορυβώδες χασμουρητό που δεν έχω ξανακούσει.Είναι σαν να την ακούτε σχεδόν να λέει «10 λεπτά ακόμη μαμά».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share