Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Όταν είδε την θάλασσα να αφρίζει πήρε αμέσως την κάμερα - Αυτό που κατέγραψε να βγαίνει από το νερό είναι τρομακτικό

Δεν πάει το μυαλό σας

14 Απριλίου 2020 12:31
Όταν είδε την θάλασσα να αφρίζει πήρε αμέσως την κάμερα - Αυτό που κατέγραψε να βγαίνει από το νερό είναι τρομακτικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η κοπέλα μόλις είδε την θάλασσα να αφρίζει περίμενε ότι θα ακολουθήσει κάτι που δεν πρέπει να χάσει. Έτσι άρπαξε την κάμερα και κατέγραψε κάτι συγκλονιστικό.

Η ενστικτώδης αντίδραση της Τζένιφερ ήταν να βγάλει την κάμερα της την στιγμή που είδε ένα σπάνιο θέαμα στο Deception Pass και πλέον το έχουν δει χιλιάδες άνθρωποι. Έκανε paddle boarding μαζί με φίλους και απολάμβανε κάθε στιγμή.

Έχοντας την κάμερα έτοιμη ήταν προετοιμασμένη για το οτιδήποτε. Ωστόσο, αυτό που είδε έκανε την καρδιά της να χτυπά δυνατά. Η μέρα ξεκίνησε με μια διασκεδαστική δραστηριότητα, αλλά κατέληξε σε μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Προς έκπληξη της ίδιας και της παρέας της, όχι ένα αλλά αρκετά πλάσματα περνούσαν από το σημείο όπου βρίσκονταν. Είδαν τα όμορφα πτερύγια τους να γλιστράνε στην επιφάνεια της θάλασσας. Η Τζένιφερ δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

Η φύση και τα ζώα μπορούν να μας ξετρελάνουν, αν και πολλές φορές καταγράφονται σκληρές μάχες ανάμεσα στα ζώα, σαν αυτή εδώ. Το θέαμα που αντίκρισε όμως ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από μια απλή μάχη επιβίωσης. Φωνάζοντας ενθουσιασμένη άρχισε να τραβάει βίντεο πριν να είναι αργά.

Υπάρχουν στιγμές που ευχόμαστε να μπορούσαμε να ζήσουμε ξανά και αυτή είναι μία από αυτές για την Τζένιφερ. Δείτε την ομορφιά των φαλαινών δολοφόνων στο βίντεο:

Είδε μια άγνωστη να του χτυπάει την πόρτα κλαίγοντας φορώντας μόνο μια πετσέτα - Η συνέχεια θα σας σοκάρει!

Ένα τρομακτικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας που έκανε τους πάντες να παγώσουν. Η κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού κατέγραψε μια γυναίκα να χτυπάει την πόρτα έντρομη. Το τρομακτικό όμως δεν είναι αυτό. Η γυναίκα φοράει μόνο μια πετσέτα, κλαίει αδιάκοπα και παρακαλάει να της ανοίξουν. Αυτή, όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που μια κάμερα κατέγραψε κάτι ανατριχιαστικό, δείτε τι αντίκρισε ένα ζευγάρι που είχε βάλει κρυφή κάμερα για να δουν τι συμβαίνει στην κόρη τους.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν αναγνωρίζουν τη γυναίκα στην κάμερα όπως και κανείς άλλος. Το βίντεο παρέλαβε η αστυνομία όπου και οι αρχές το είδαν αμέτρητες φορές μέχρι να ταιριάξουν την εικόνα της γυναίκας με κάποια που μπορεί να υπάρχει στα αστυνομικά αρχεία. Δυστυχώς, η προσπάθεια των αρχών παρέμεινε άκαρπη.

Η επόμενη κίνηση της αστυνομίας ήταν να αναρτήσει το βίντεο στο λογαριασμό της στο Facebook μήπως κάποιος την αναγνωρίσει. Το βίντεο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ξεπέρασε τις 100.000 προβολές, οι ταυτότητα της γυναίκας όμως παραμένει άγνωστη.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share