Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλαν κρυφή κάμερα για να δουν τι συμβαίνει στην κόρη τους το βράδυ - Μόλις το δείτε θα πάθετε σοκ

Δεν πάει το μυαλό σας

1 Απριλίου 2020 11:13
Έβαλαν κρυφή κάμερα για να δουν τι συμβαίνει στην κόρη τους το βράδυ - Μόλις το δείτε θα πάθετε σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόρη της παραπονιόταν ότι κάτι συνέβαινε το βράδυ στο δωμάτιό της, και ότι τα πράγματα της εξαφανίζονται. Έτσι έβαλαν μια κάμερα για να δούνε τι συμβαίνει.

H 8χρονη κόρη της Τζόαν Μόσερ ήταν σίγουρη ότι κάποιος έμπαινε στο δωμάτιο της την νύχτα και της έκλεβε τα παιχνίδια. Ακόμα και όταν το κοριτσάκι άρχισε να κλειδώνει την πόρτα όταν έπεφτε για ύπνο, τα παιχνίδια συνέχισαν να εξαφανίζονται!

Έτσι, οι ανήσυχοι γονείς της τοποθέτησαν μια κρυφή κάμερα. Μπορείτε να δείτε εδώ τι κατέγραψε μια άλλη κάμερα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, και θα μείνετε έκπληκτοι. Πάντως το παρακάτω βίντεο είναι το κάτι άλλο.

Κάτι δεν πήγαινε καλά με την συγκάτοικο τους κι έβαλαν κρυφή κάμερα για να την παρακολουθήσουν - Έπαθαν σοκ με αυτό που ανακάλυψαν!

Μια ομάδα φοιτητριών παρατήρησαν μια περίεργη συμπεριφορά στη συγκάτοικο τους και αποφάσισαν να βάλουν κρυφή κάμερα για να δουν τι ακριβώς συνέβαινε. Σε καμία περίπτωση όμως δεν περίμεναν να αντικρίσουν κάτι τόσο τρομακτικό.

Η συγκατοίκηση είναι δύσκολο πράγμα μιας και δεν μπορείς εύκολα να συμβιώσεις στον ίδιο χώρα και να ενστερνιστείς έτσι απλά τις καθημερινές του συνήθειες. Αυτή η 22χρονη όμως έσπειρε πραγματικά τον τρόμο.

Όταν λοιπόν μια κρυφή κάμερα τοποθετήθηκε μέσα στο σπίτι αυτό που καταγράφηκε κοκκάλωσε τους πάντες.

Η «τρελή συγκάτοικος» δηλητηρίαζε σιγά σιγά τις συμφοιτήτριες της, ψεκάζοντας και ρίχνοντας καθαριστικό σπρέι για τα τζάμια μέσα στα φαγητά που έβρισκε στο ψυγείο.

Η Χάλεϊ Κινγκ, 22 χρονών συνελήφθη και κατηγορείται με κακούργημα τρίτου βαθμού, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αντιμετωπίζει μέχρι και 20 χρόνια στη φυλακή εάν κριθεί ένοχη.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η «συγκάτοικος από την κόλαση» έχει παραδεχθεί ότι έριχνε καθαριστικό στα φαγητά, αλλά και ότι ... τα έφτυνε.

Μία από τις κοπέλες που έπεσε θύμα του δηλητηριασμού, δηλώνει σχετικά:

«Αναγκάστηκα να αφήσω ένα από τα μαθήματα μου, επειδή η προσοχή μου είχε αποσπαστεί από όλα όσα συνέβαιναν. Αυτό (ότι η Κινγκ της δηλητηρίαζε δηλαδή) όχι μόνο με επηρέασε σωματικά, καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσω τις συνέπειες του συμβάντος, αλλά και ψυχολογικά λόγω του άγχους που μου προκάλεσε.»

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα καταγράφει κάτι τρομακτικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άνδρας τοποθέτησε μια κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο σκύλος του όταν εκείνος λείπει.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share