Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σε λίγες μέρες αυτή η έγκυος θα γεννούσε τα μωρά της όταν οι γιατροί είδαν...Της κόπηκε το αίμα

Έγινε το αναπάντεχο

17 Απριλίου 2020 18:55
Σε λίγες μέρες αυτή η έγκυος θα γεννούσε τα μωρά της όταν οι γιατροί είδαν...Της κόπηκε το αίμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μέρα της γέννας θα έπρεπε να είναι η πιο ημέρα στη ζωή κάθε γυναίκας αλλά για την έγκυο, Άμπερ Μακλουγκ, τα πράγματα δεν ήταν έτσι.

Η μέλλουσα μητέρα των σιαμαίων Χάνα και Ολιβια, η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή: οι γιατροί είπαν στην 31χρονη ότι μόνο ένα από τα δίδυμα θα επιβιώσει από τη γέννα. Αντίστοιχες περιπτώσεις σαν αυτή την περίεργη ασθένεια δίδυμων, μπορούν να βυθίσουν στην θλίψη τους μελλοντικούς γονείς.

Η Χάνα και η Ολιβια είναι ενωμένες στο στήθoς, το στομάχι και τους γοφούς, ενώ μοιράζονται το υπογάστριο, το συκώτι, τη λεκάνη και το έντερο. Τα κορίτσια έχουν ξεχωριστές καρδιές και νεφρά αλλά η καρδιά της Ολιβια είναι μονής κοιλίας αντί για διπλής, λείπουν βαλβίδες και έχει δυσπλασία στον εγκέφαλο.

Αν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να επιβιώσουν, θα τα κρατούσα και τα δύο. Αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Αν μείνουν ενωμένες θα πεθάνουν και οι δύο…

Τα δίδυμα θα έρθουν στον κόσμο σήμερα, μέσω καισαρικής τομής, στο Colarado Fetal Care Center και μετά τη γέννησή τους θα υποβληθούν σε εγχείρηση που διαρκεί 8-12 ώρες για να διαχωριστούν. Η Ολιβια δεν αναμένεται να επιβιώσει…

Νόμιζαν ότι αυτή η 18χρονη έφηβη ήθελε να κρύψει την εγκυμοσύνη της - Αυτό που ανακάλυψαν όμως σοκάρει...

Αρχικά οι γιατροί πίστευαν ότι η πρησμένη της κοιλιά ήταν λόγω μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, που προσπαθούσε να κρύψει, αλλά μόλις είδαν τις ακτινογραφίες της...πάγωσαν.

Μετά από πολύ δυνατούς πόνους, η πλέον 18χρονη Ολίβια , είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με πρησμένη την κοιλιά. Όπως φάνηκε τελικά, ο πόνος και το πρήξιμο οφειλόταν σε έναν όγκο στην αριστερή της ωοθήκης και σε μία κύστη που τον περικύκλωνε.

Ο όγκος δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλος, η κύστη όμως ήταν εξωπραγματική. Όταν είδαν τις ακτινογραφίες της, έμειναν με το στόμα ανοιχτό, βλέποντας πως η κύστη είχε το μέγεθος καρπουζιού. Πολλοί έχουν σημάδια που αγνοούν, όπως αυτή εδώ η γυναίκα που αγνοούσε μια απλή ελιά, για αυτό πρέπει να πηγαίνετε αμέσως σε κάποιον γιατρό, αν παρατηρείτε κάποια αλλαγή στο σώμα σας.

“Η κύστη ήταν τόσο μεγάλη που νόμιζα ότι θα σπάσει σαν μπαλόνι και ο καρκίνος θα εξαπλωθεί σε όλο μου το σώμα.»

Ευτυχώς, μετά την αφαίρεση του όγκου και της 30 εκατοστών κύστης, οι γιατροί της είπαν πως ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί. Λίγες εβδομάδες μετά το χειρουργείο μπόρεσε και επέστρεψε στην κανονική της ζωή και όλα επανήρθαν στους κανονικούς της ρυθμούς

Η ογκολόγος που έκανε την εγχείρηση είχε ακόμα πιο απίστευτα νέα. Η γονιμότητά της δεν είχε επηρεαστεί καθόλου από την εγχείρηση. Τέλος καλό όλα καλά!

Πήγε στο νοσοκομείο για να δει το υπερηχογράφημα της εγκύου κόρης της - Αυτό που αντίκρισε ξεπερνά κάθε φαντασία

H έγκυος κόρη αυτής της γυναίκας που θα δείτε παρακάτω πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει το υπερηχογράφημα που έπρεπε, που να φανταζόταν όμως αυτό που θα ακολουθούσε στην συνέχεια...

Όλα στην αρχή κυλούσαν ήρεμα και οι δύο γυναίκες φαινόντουσαν πολύ συγκινημένες με την εγκυμοσύνη, όμως μετά από λίγο γίνεται κάτι απίστευτο!

Ο Τζίμι Κίμμελ και ο ξάδερφός του Σαλ έκαναν μια από τις καλύτερες φάρσες της χρονιάς, μαζί με την έτερη ξαδέρφη και έγκυο Μίκυ, που συναγωνίζεται άνετα και την φάρσα που έκανε αυτός ο γιος στην οικογένειά του!

Οι τηλεφωνικές φάρσες της παλιάς Αθήνας που έμειναν αξέχαστες!

Στόχος τους ήταν η μητέρα της Μίκυ, η θεία Τσίπυ. Έστησαν έτσι ένα ψεύτικο υπερηχογράφημα και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

Δείτε το βίντεο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share