Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η φωτογραφία της γιαγιάς με την 19χρονη εγγονή της έχει συγκινήσει το διαδίκτυο - Μόλις την δείτε ολόκληρη...

Θα συγκινηθείτε

16 Απριλίου 2020 10:14
Η φωτογραφία της γιαγιάς με την 19χρονη εγγονή της έχει συγκινήσει το διαδίκτυο - Μόλις την δείτε ολόκληρη...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η φωτογραφία της γιαγιά αυτής με την εγγονή της έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο, Μόλις την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε τον λόγο.

Αυτή είναι η 19χρονη Τζεν Μίλλερ από την Πενσυλβάνια και η γιαγιά της, Σούζαν. Οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους, γιατί μοιάζουν πολύ, όπως λέει η Τζεν.

«Προσπαθούμε να περνάμε τον περισσότερο χρόνο μαζί, γιατί είμαστε πολύ κοντά», είπε η Τζεν. Η Τζεν και η Susan σχεδιάζουν να πάνε σε έναν γάμο τον Σεπτέμβρη, έτσι η Τζεν αγόρασε από την ιστοσελίδα Boohoo ένα φόρεμα.

Στην γιαγιά της άρεσε πολύ το φόρεμα. Της άρεσε μάλιστα τόσο πολύ που ρώτησε την Τζεν αν μπορούσε να το δοκιμάσει. Το φόρεσε και της πήγαινε πολύ. Έτσι, ρώτησε την εγγονή της αν την πείραζε να αγοράσει το ίδιο φόρεμα για τον γάμο.

Η Σούζαν είπε ότι το φόρεμα είναι απλά υπέροχο. «Μου αρέσει το κέντημα στα μανίκια», είπε. Δεν ήταν σίγουρη αν η εγγονή της θα ήθελε να φοράνε ίδια ρούχα στον γάμο. Εξήγησε ότι στις μέρες της ήταν ταμπού να φοράει κανείς το ίδιο φόρεμα με κάποιον άλλο σε μια εκδήλωση.

«Δεν ήθελα να το φορέσω, αν ήταν να ντραπεί», είπε. Ωστόσο, η Τζεν δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το βρήκε απίθανο. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που έκανε δημοσίευση στο Twitter.

Ο κόσμος το λάτρεψε. Και το πόσο όμορφες ήταν και οι δύο. «Είστε και οι δύο υπέροχες. Από την μια γενιά στην άλλη.» Είναι το ίδιο δεμένες με αυτή την γιαγιά και την εγγονή, που αλλάζουν ρούχα στο Tiktok και τρελαίνουν τον κόσμο.

Η Σούζαν έχει ήδη παραγγείλει το φόρεμα στο μέγεθος της και είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα είναι ίδια με την εγγονή της στον γάμο. «Πιστεύω ότι είναι ωραίο. Όταν μεγάλωνα, δεν ήταν κάτι που συνέβαινε», είπε. Η Τζεν είπε ότι ανυπομονεί να βγάλει φωτογραφίες με την γιαγιά της.

«Πιστεύω ότι είναι αρκετά αστείο. Ανυπομονώ να δω πώς θα αντιδράσει η υπόλοιπη οικογένεια.» Καλά να περάσετε!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share