Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

72χρονη γιαγιά παίζει με το Tik Tok και παίρνει μέρος σε δοκιμασία - Θα πάθετε πλάκα με αυτό που έκανε

Το πιο πετυχημένο μέχρι στιγμής

15 Απριλίου 2020 13:11
72χρονη γιαγιά παίζει με το Tik Tok και παίρνει μέρος σε δοκιμασία - Θα πάθετε πλάκα με αυτό που έκανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα από την Βραζιλία και η γιαγιά της με λευκά μαλλιά βιντεοσκόπησαν αυτό που μπορεί να είναι το πιο συγκλονιστικό βίντεο «Flip the Switch» μέχρι στιγμής. Δείτε το στο Athensmagazine.gr

Η Μαριάνα Μάτος έκανε τη δημοφιλή πρόκληση TikTok με την 72χρονη γιαγιά της, Ντιρθέ Φερέιρα, με την Ντιρθέ να τους γυρίζει σε έναν καθρέφτη, ενώ η Μαριάνα χορεύει στο παρασκήνιο σε ένα πολύ κομμάτι μαύρων εσώρουχων.

Όταν ήρθε η ώρα να «γυρίσουν το διακόπτη», τα φώτα έσβησαν για λίγο ενώ το ζευγάρι άλλαζε θέσεις - και όταν τα φώτα επέστρεψαν, η γιαγιά αποκάλυψε ότι φορούσε το ριγέ εσωρούχων της εγγονής της, κάνοντας τον δικό της σέξι χορό.

Φορά ένα φαρδύ με μακρύ μανίκι μπλε πουλόβερ και μια φούστα A-line μήκους μέχρι το γόνατο και έχει γυαλιά στο πρόσωπό της. Πίσω της, η εγγονή της Μαριάννα ποζάρει με ένα μαύρο εσώρουχο, με σουτιέν από δαντέλα και μαύρα εσώρουχα, με αρκετούς μαύρους ιμάντες που διασχίζουν το σώμα δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εφέ. Μπορείτε και εσείς να το κάνετε και σας έχουμε εδώ αναλυτικά τα βήματα για το TikTok.

Η Μαριάνα κινείται αργά, κουνώντας το χέρι της κάτω από τα μαλλιά της και πετώντας τους γοφούς της. Όταν ακούγεται η φράση του του Drake "I just flip the switch", τα φώτα τρεμοπαίζουν και ανάβουν - αποκαλύπτοντας τη Μαριάνα μπροστά, φορώντας τα ρούχα και τα γυαλιά της γιαγιάς της.

Αυτή η 90χρονη γιαγιά ζει σαν έφηβη και ξόδεψε όλη της την περιούσια για κάτι που θα ζήλευαν και 20άρηδες

Αυτή η ζωηρή 90χρονη γιαγιά ξόδεψε όλα της τα χρήματα για να γυρίσει τον κόσμο με το μπαστούνι της και έγινε διάσημη στο instagram

Η 90χρονη γιαγιά είναι πραγματικά απίστευτη αφού, έκανε χρήση όλων των χρημάτων της για να ταξιδέψει στον κόσμο. Πριν από 6 χρόνια ήθελε να εκπληρώσει την επιθυμία της για ταξίδια. Επισκέφθηκε τις Γερμανία, Τουρκία, Πολωνία, Δημοκρατία της Τσεχίας, καθώς και το Ισραήλ.

Ο λόγος γίνεται φυσικά για την Ελένα Μιχαηλοβίνα.

Η γιαγια αποτελεί αναμφισβήτητα ένα παράδειγμα προς μίμηση, Όπώς και αυτή η γιαγιά που δουλεύει στα χωράφια στα 89 της χρόνια Η ταξιδιωτική πράκτοράς της είχε αναφέρει: «Η Έλενα ταξιδεύει μόνο με ένα ζαχαροκάλαμο και ένα σακίδιο.

Έχει πάντα κάποιον που προσφέρει να δανείσει ένα χέρι και πραγματικά τολμάει σε κάθε είδους δραστηριότητες”.

ξόδεψε όλα της τα χρήματα για να γυρίσει τον κόσμο

Μέσω της αποταμίευσης της σύνταξής της, η Ελένα, ταξιδεύει δύο φορές το χρόνο από τα 83 έτη της. Μάλιστα, η 90χρονη γιαγιά ανέφερε: «Ήμουν στο Mũi Né.

ξόδεψε όλα της τα χρήματα για να γυρίσει τον κόσμο

Η φύση είναι τόσο όμορφη, ο καρπός είναι τόσο νόστιμος και οι άνθρωποι είναι φιλικοί και πολύ κοινωνικοί. Αν και στο ξενοδοχείο, όπου έμεινα, κανένας από τους υπαλλήλους δεν μίλησε ρωσικά, κάπως κατάφερα να κάνω τα πάντα».

90χρονη γιαγιά: Βίντεο, που έχει αναρτήσει από ταξίδι της στο Instagram

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share