Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Κουίζ: Το 99% των ανθρώπων δεν μπορεί να δει τι κρύβεται πίσω από τον κόκκινο κύκλο

Εσύ θα τα καταφέρεις;

10 Απριλίου 2020 10:45
Κουίζ: Το 99% των ανθρώπων δεν μπορεί να δει τι κρύβεται πίσω από τον κόκκινο κύκλο
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ένα κουίζ που ελάχιστοι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να λύσουν. Εστιάστε καλά και δείτε κάτι που πολλοί δεν μπορούν, όπως και αυτήν την εικόνα με τις ζέβρες!

Πολλά κουίζ δεν μπορούν να λυθούν από όλους, όπως και αυτό της πλάγιας σκέψης. Αυτό είναι πιο απλό και δεν απαιτεί κάποια σκέψη. Χαλαρώστε. Ηρεμήστε το νου και κοιτάξτε προσεκτικά αυτόν τον κόκκινο κύκλο. Βλέπετε κάτι μέσα σε αυτόν; Κι όμως, υπάρχει μια κρυμμένη εικόνα.

Κουίζ κόκκινος κύκλος

Οι περισσότεροι, δε βλέπουν απολύτως τίποτα, πέρα από το απέραντο κόκκινο, αλλά υπάρχει κάποια κρυμμένη εικόνα. Άλλοι βέβαια μπορούν και διακρίνουν αυτό:

Κουίζ: λίγοι άνθρωποι μπορούν να δουν τι κρύβεται πίσω από τον κόκκινο κύκλο!

Αλλά, πόσοι μπορούν να δουν τις λεπτομέρειες; Αν γυρίσετε την εικόνα ανάποδα, θα αποκαλυφθεί αυτό εδώ το σκίτσο: πρόκειται για ένα άλογο με σέλα.

Κουίζ με το άλογο

95% των ανθρώπων αδυνατεί να βρει το λάθος στην φωτογραφία - Εσείς μπορείτε να λύσετε το... κουίζ;

Μπορείτε να βρείτε το λάθος που υπάρχει στην φωτογραφία; Το 95% των ανθρώπων δυσκολεύεται να λύσει το παρακάτω κουίζ.

Πολλές φορές η λύση είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, ωστόσο αδυνατούμε να την βρούμε. Το Athensmagazine.gr, σας παρουσιάζει ένα quiz που σίγουρα θα σας δυσκολέψει! Παρακάτω είναι μια εικόνα με αριθμούς. Όμως, στην εικόνα υπάρχει ένα λάθος. Βρείτε το:

κουίζ για αρχάριους

Σε περίπτωση που το βρήκατε ή δεν μπορείτε να το λύσετε, δείτε εδώ ένα ακόμα κουίζ που έχει γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες.

98% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει την ζέβρα σε αυτή την φωτογραφία - Εσύ μπορείς να λύσεις το κουίζ;

Ανακαλύψαμε το quiz που δεν μπορεί να λύσει το 98% των ανθρώπων. Η φωτογραφία απεικονίζει ένα κοπάδι γκνου, ωστόσο ανάμεσα υπάρχει μια ζέβρα. Μπορείς να την βρεις;

Όπως είδατε, η φωτογραφία που απεικονίζει ένα κοπάδι από γκνου, ένα είδος μεγάλου βοοειδούς που συγγενεύει με τα βουβάλια, στη σαβάνα του Maasai Mara της Κένυας έγινε η νέα σπαζοκεφαλιά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

κουίζ για δυνατούς λύτες

Ο φωτογράφος της άγριας φύσης Ingo Gerlach από το Λουξεμβούργο ήθελε να απαθανατίσει την αγέλη με τα γκνου κατά την ανατολή του ηλίου, την ώρα που βοσκούσαν. Χρειάστηκε περίπου 2 ώρες και 100 λήψεις, μέχρι ο φωτογράφος να πετύχει την ιδανική. Λίγο αργότερα, όταν κοιτούσε τις φωτογραφίες για να βρει την καλύτερη, συνειδητοποίησε, ότι μέσα στο κοπάδι κρυβόταν μια ζέβρα για να γλιτώσει από τα άγρια ζώα της σαβάνας.

Ο φωτογράφος δημοσίευσε τη φωτογραφία στα social media, καλώντας τον κόσμο να βρει την ζέβρα. Αν σας φαίνεται εύκολο το συγκεκριμένο, δείτε εδώ ένα άλλο κουίζ που δεν πρόκειται να το λύσετε.

Δείτε την απάντηση:

κουίζ με ζώα

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share