Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

99% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει τα 16 ζώα της φωτογραφίας - Εσύ μπορείς;

Το κουίζ που θα σας τρελάνει!

13 Μαρτίου 2020 08:27
99% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει τα 16 ζώα της φωτογραφίας - Εσύ μπορείς;
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το κουίζ αυτό θα σε τρελάνει. Λιγότεροι από τους μισούς κατορθώνουν να δουν στη φωτογραφία το σύνολο των 16 ζώων που κρύβονται σε αυτή.

Σταθείτε στην πρώτη φωτογραφία και κάντε την προσπάθειά σας να τα εντοπίσετε, σημειώνοντας σ' ένα χαρτί.

διασκεδαστικά κουίζ

Στη δεύτερη φωτογραφία θα βρείτε τις απαντήσεις για να κάνετε την επαλήθευση και να τεστάρετε την παρατηρητικότητά σας!

δύσκολα κουίζ με ζώα

Σας φάνηκε εύκολο; Τότε δείτε εδώ έναν μαθηματικό γρίφο που δεν πρόκειται να λύσετε με τίποτα.

12% των ανθρώπων μπορεί να βρει τη γάτα ανάμεσα στις κουκουβάγιες - Εσύ μπορείς;

Βρήκαμε ένα test για δυνατούς λύτες! Μόνο το 12% των ανθρώπων μπορεί να βρει τη γατούλα μέσα στις κουκουβάγιες! Εσύ μπορείς; Για δες...

Ένας Ούγγρος καλλιτέχνης δημοσίευσε με μια νέα εικόνα έναν γρίφο, που είναι εξίσου δύσκολος και διασκεδαστικός. Όπως θα δείτε, η εικόνα έχει δύο από τα αγαπημένα ζώα του διαδικτύου: γάτες και κουκουβάγιες! Κάπου ανάμεσα στις σειρές από χαριτωμένες κουκουβάγιες κρύβεται μια γάτα. Ο καλλιτέχνης έκρυψε το γατάκι αρκετά καλά, οπότε αν στην αρχή δεν καταφέρετε να το βρείτε, δοκιμάστε ξανά!

Αυτοί οι τύποι εικόνων είναι, κατά μία έννοια, οπτικές ψευδαισθήσεις. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν να κάνουν με τις αλληλεπιδράσεις ανάμεσα στα μάτια, τον εγκέφαλο μας, και την αντίληψη μας. Δηλαδή, τα μάτια μας αντιλαμβάνονται οπτικά μια εικόνα και στέλνουν τις πληροφορίες στον εγκέφαλό μας για να τις επεξεργαστεί.

Κρυμμένες εικόνες όπως αυτές έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη συνολική μας οπτική αντίληψη. Είναι επίσης ένας διασκεδαστικός τρόπος για να βρείτε τι παρατηρείτε αμέσως και τι αποτυγχάνετε να δείτε. Δοκιμάστε και μόνοι σας αν μπορείτε να βρείτε την γάτα!

Καταφέρατε να εντοπίσετε τη γάτα; Μερικοί την βρήκαν αμέσως, ενώ άλλοι δυσκολεύτηκαν. Αφήστε μας στα σχόλια αν τα καταφέρατε. Αν σας φαίνεται εύκολο, δείτε εδώ ένα ακόμα test με σκύλους και αγελάδες. Σίγουρα, δεν θα το λύσετε.

εύκολα quiz

Μπορείτε να βρείτε τον δράκο ανάμεσα στα κάστρα σε λιγότερο από 60 δεύτερα; Οι περισσότεροι απέτυχαν

Στους περισσότερους ανθρώπους παίρνει ένα λεπτό για να βρουν τον δράκο ανάμεσα στα κάστρα - αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να λύσεις το κουίζ;

Ο Ουαλός παροχέας εξοχικών κατοικιών Sugar & Loaf έχει βάλει μαζί το δύσκολο brainteaser για να λύσει, πρωταγωνιστώντας το σύμβολο της Ουαλίας και της σημαίας της Ουαλίας.

Το φλογερό πλάσμα κρύβεται κάπου ανάμεσα στους πολύχρωμους πυργίσκους και ο ταχύτερος που έχει καταφέρει να βρει είναι 60 δευτερόλεπτα.

Κοιτάξτε προσεκτικά και δείτε αν μπορείτε να εντοπίσετε τον κόκκινο δράκο που κρύβεται πίσω από έναν από τους πολλούς πυργίσκους.

Αυτό το τεστ είναι πιο δύσκολο από ό, τι φαίνεται. Προκαλέστε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και τους φίλους σας να δούν αν μπορούν να βρουν τον δράκο ανάμεσα στα κάστρα πιο γρήγορα από τον μέσο όρο. Αν σας φαίνεται εύκολο δείτε εδώ ακόμα ένα τεστ παρατηρητικότητας, που κάνει πάταγο στο διαδίκτυο.

Δείτε το στο Athensmagazine.gr

τεστ παρατηρητικότητας με δράκο σε κάστρα

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share