Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μόνο το 5% λύνει το νέο κουίζ που έχει γίνει viral - Μπορείτε να βρείτε τον ασβό;

Μπορείτε να τον εντοπίσετε;

5 Απριλίου 2020 21:29
Μόνο το 5% λύνει το νέο κουίζ που έχει γίνει viral - Μπορείτε να βρείτε τον ασβό;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το νέο κουίζ που έχει γίνει viral αποτελεί πραγματική πρόκληση για τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς μόνο το 5% μπορεί να το λύσει! Δείτε επιπλέον αυτό το κουίζ όπου το 95% των ανθρώπων δεν εντοπίζει την δεύτερη τίγρη στη φωτογραφία

Εκτός τις ζέβρες διακρίνονται καθαρά στη φωτογραφία υπάρχει και ένα ασβός που είναι κρυμμένος σε κάποιο σημείο της εικόνας.

Μπορείτε να τον εντοπίσετε;

Δείτε πού βρίσκεται ο ασβός στην παρακάτω φωτογραφία.

95% των ανθρώπων αδυνατεί να βρει το λάθος στην φωτογραφία - Εσείς μπορείτε να λύσετε το... κουίζ;

Μπορείτε να βρείτε το λάθος που υπάρχει στην φωτογραφία; Το 95% των ανθρώπων δυσκολεύεται να λύσει το παρακάτω κουίζ.

Πολλές φορές η λύση είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, ωστόσο αδυνατούμε να την βρούμε. Το Athensmagazine.gr, σας παρουσιάζει ένα quiz που σίγουρα θα σας δυσκολέψει! Παρακάτω είναι μια εικόνα με αριθμούς. Όμως, στην εικόνα υπάρχει ένα λάθος. Βρείτε το:

Σε περίπτωση που το βρήκατε ή δεν μπορείτε να το λύσετε, δείτε εδώ ένα ακόμα κουίζ που έχει γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες.

Κουίζ: Μπορείτε να βρείτε που κρύβεται το ρομπότ στην εικόνα;

"Τρελαίνουν" κόσμο τα κουίζ που "κυκλοφορούν" στο ίντερνετ. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο ένα ρομποτάκι που "κρύβεται" στην εικόνα. Μπορείτε να το βρείτε;

Η εταιρεία RS Components δημιούργησε ένα κουίζ, όπου σε αυτό υπάρχει ένα ρομποτάκι που περιμένει να βρεθεί. Το παιδικό παιχνίδι είναι κρυμμένο ανάμεσα σε τρενάκια, αμάξια, και διαστημόπλοια. Αλλά και διάφορα ξωτικά και δεινοσαυράκια. Σε περίπτωση που το βρείτε κατευθείαν, δείτε εδώ ένα άλλο κουίζ.

Για ρίξτε μια ματιά! Αν δεν το εντοπίσετε δείτε παρακάτω την απάντηση:

Η απάντηση:

98% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει την ζέβρα σε αυτή την φωτογραφία - Εσύ μπορείς να λύσεις το κουίζ;

Ανακαλύψαμε το quiz που δεν μπορεί να λύσει το 98% των ανθρώπων. Η φωτογραφία απεικονίζει ένα κοπάδι γκνου, ωστόσο ανάμεσα υπάρχει μια ζέβρα. Μπορείς να την βρεις;

Όπως είδατε, η φωτογραφία που απεικονίζει ένα κοπάδι από γκνου, ένα είδος μεγάλου βοοειδούς που συγγενεύει με τα βουβάλια, στη σαβάνα του Maasai Mara της Κένυας έγινε η νέα σπαζοκεφαλιά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο φωτογράφος της άγριας φύσης Ingo Gerlach από το Λουξεμβούργο ήθελε να απαθανατίσει την αγέλη με τα γκνου κατά την ανατολή του ηλίου, την ώρα που βοσκούσαν. Χρειάστηκε περίπου 2 ώρες και 100 λήψεις, μέχρι ο φωτογράφος να πετύχει την ιδανική. Λίγο αργότερα, όταν κοιτούσε τις φωτογραφίες για να βρει την καλύτερη, συνειδητοποίησε, ότι μέσα στο κοπάδι κρυβόταν μια ζέβρα για να γλιτώσει από τα άγρια ζώα της σαβάνας.

Ο φωτογράφος δημοσίευσε τη φωτογραφία στα social media, καλώντας τον κόσμο να βρει την ζέβρα. Αν σας φαίνεται εύκολο το συγκεκριμένο, δείτε εδώ ένα άλλο κουίζ που δεν πρόκειται να το λύσετε.

Δείτε την απάντηση:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share