Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

95% των ανθρώπων δεν εντοπίζει την δεύτερη τίγρη στη φωτογραφία - Εσείς μπορείτε να λύσετε το κουίζ;

Δεν θα το πιστεύετε!

4 Απριλίου 2020 08:12
95% των ανθρώπων δεν εντοπίζει την δεύτερη τίγρη στη φωτογραφία - Εσείς μπορείτε να λύσετε το κουίζ;
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το 95% των ανθρώπων αδυνατεί να εντοπίσει την δεύτερη τίγρη στην φωτογραφία. Όταν κοιτάμε αυτόν τον πίνακα ζωγραφικής, δεν φανταζόμαστε ότι κάτι κρύβεται, και σίγουρα θα σπάσετε το κεφάλι σας για να το δείτε! Ένα κουίζ που θα σας κάψει...

Δεν είναι μαθηματικό κουίζ που λίγοι λύνουν (δείτε εδώ αν μπορείτε να το λύσετε), αλλά τεστ παρατηρητικότητας. Μπορείτε να εντοπίσετε τη κρυφή τίγρη στην εικόνα; Φυσικά υπάρχει μια τίγρης που μας κοιτάει στο κέντρο της ζωγραφιάς του Ντόναλντ Ράστ. Αλλά σας υποσχόμαστε ότι υπάρχει και κάτι άλλο κρυμμένο, που περιμένει υπομονετικά να το ανακαλύψετε…

Ο Ράστ είναι γνωστός για τις ψευδαισθήσεις του, αλλά επίσης ζωγραφίζει τοπία, τσίρκα και πορτραίτα. Του αρέσει να χρησιμοποιεί ελαιομπογιές, και στην ιστοσελίδα του γράφει, «ο ρεαλισμός είναι το στυλ του, αλλά θέλει να πάει τη φαντασία του θεατή ένα βήμα παραπέρα.»

Είστε έτοιμοι να βρείτε τη κρυμμένη τίγρη; Δείτε προσεκτικά τον πίνακα του ζωγράφου. Αν έχετε κολλήσει, περιηγηθείτε παρακάτω για να δείτε την απάντηση. Καταφέρατε τη κρυμμένη τίγρη; Αν όχι, τότε πιθανόν δεν είστε ο μόνος. Αλλά μόλις το δείτε είναι δύσκολο να μη του δώσετε σημασία!

Η κρυμμένη τίγρης είναι ένα κρυφό μήνυμα γραμμένο στις λωρίδες της τίγρης (hidden tiger)!

κουίζ ζώων

95% των ανθρώπων αδυνατεί να βρει το λάθος στην φωτογραφία - Εσείς μπορείτε να λύσετε το... κουίζ;

Μπορείτε να βρείτε το λάθος που υπάρχει στην φωτογραφία; Το 95% των ανθρώπων δυσκολεύεται να λύσει το παρακάτω κουίζ.

Πολλές φορές η λύση είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, ωστόσο αδυνατούμε να την βρούμε. Το Athensmagazine.gr, σας παρουσιάζει ένα quiz που σίγουρα θα σας δυσκολέψει! Παρακάτω είναι μια εικόνα με αριθμούς. Όμως, στην εικόνα υπάρχει ένα λάθος. Βρείτε το:

κουίζ για αρχάριους

Σε περίπτωση που το βρήκατε ή δεν μπορείτε να το λύσετε, δείτε εδώ ένα ακόμα κουίζ που έχει γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες.

98% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει την ζέβρα σε αυτή την φωτογραφία - Εσύ μπορείς να λύσεις το κουίζ;

Ανακαλύψαμε το quiz που δεν μπορεί να λύσει το 98% των ανθρώπων. Η φωτογραφία απεικονίζει ένα κοπάδι γκνου, ωστόσο ανάμεσα υπάρχει μια ζέβρα. Μπορείς να την βρεις;

Όπως είδατε, η φωτογραφία που απεικονίζει ένα κοπάδι από γκνου, ένα είδος μεγάλου βοοειδούς που συγγενεύει με τα βουβάλια, στη σαβάνα του Maasai Mara της Κένυας έγινε η νέα σπαζοκεφαλιά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

κουίζ για δυνατούς λύτες

Ο φωτογράφος της άγριας φύσης Ingo Gerlach από το Λουξεμβούργο ήθελε να απαθανατίσει την αγέλη με τα γκνου κατά την ανατολή του ηλίου, την ώρα που βοσκούσαν. Χρειάστηκε περίπου 2 ώρες και 100 λήψεις, μέχρι ο φωτογράφος να πετύχει την ιδανική. Λίγο αργότερα, όταν κοιτούσε τις φωτογραφίες για να βρει την καλύτερη, συνειδητοποίησε, ότι μέσα στο κοπάδι κρυβόταν μια ζέβρα για να γλιτώσει από τα άγρια ζώα της σαβάνας.

Ο φωτογράφος δημοσίευσε τη φωτογραφία στα social media, καλώντας τον κόσμο να βρει την ζέβρα. Αν σας φαίνεται εύκολο το συγκεκριμένο, δείτε εδώ ένα άλλο κουίζ που δεν πρόκειται να το λύσετε.

Δείτε την απάντηση:

κουίζ με ζώα

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share