Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020

Ο γρίφος με τη βρύση στον οποίο το 99% δίνει λάθος απάντηση

Προσπάθησε να τον λύσεις!

8 Απριλίου 2020 14:21
Ο γρίφος με τη βρύση στον οποίο το 99% δίνει λάθος απάντηση
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ένας γρίφος κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στα κοινωνικά δίκτυα και μπερδεύει αρκετούς χρήστες…

Ο γρίφος απεικονίζει μια βρύση και επτά ποτήρια και το ερώτημα είναι ποιο ποτήρι θα γεμίσει ολόκληρο με νερό. Υπάρχει μια παγίδα στην οποία πέφτουν οι περισσότεροι.

Εσείς μπορείτε να βρείτε την απάντηση, αν την βρείτε προσπαθήστε να κάνετε και αυτόν τον γρίφο με τον δολοφόνο!

 γρίφος με τη βρύση

Η απάντηση είναι το νούμερο 3 και όχι το 5 ή το 4 που απαντούν οι περισσότεροι καθώς οι σωλήνες προς τα εκεί είναι κλειστές. Επιπλέον το ποτήρι νούμερο 7 έχει τρύπα οπότε θα αδειάζει συνεχώς μαζί με το 2 που θα γεμίζει ως τη μέση ενώ το 6 επίσης έχει κλειστό σωλήνα

95% των ανθρώπων αδυνατεί να βρει το λάθος στην φωτογραφία - Εσείς μπορείτε να λύσετε το... κουίζ;

Μπορείτε να βρείτε το λάθος που υπάρχει στην φωτογραφία; Το 95% των ανθρώπων δυσκολεύεται να λύσει το παρακάτω κουίζ.

Πολλές φορές η λύση είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, ωστόσο αδυνατούμε να την βρούμε. Το Athensmagazine.gr, σας παρουσιάζει ένα quiz που σίγουρα θα σας δυσκολέψει! Παρακάτω είναι μια εικόνα με αριθμούς. Όμως, στην εικόνα υπάρχει ένα λάθος. Βρείτε το:

κουίζ για αρχάριους

Σε περίπτωση που το βρήκατε ή δεν μπορείτε να το λύσετε, δείτε εδώ ένα ακόμα κουίζ που έχει γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες.

Κουίζ: Μπορείτε να βρείτε που κρύβεται το ρομπότ στην εικόνα;

"Τρελαίνουν" κόσμο τα κουίζ που "κυκλοφορούν" στο ίντερνετ. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο ένα ρομποτάκι που "κρύβεται" στην εικόνα. Μπορείτε να το βρείτε;

Η εταιρεία RS Components δημιούργησε ένα κουίζ, όπου σε αυτό υπάρχει ένα ρομποτάκι που περιμένει να βρεθεί. Το παιδικό παιχνίδι είναι κρυμμένο ανάμεσα σε τρενάκια, αμάξια, και διαστημόπλοια. Αλλά και διάφορα ξωτικά και δεινοσαυράκια. Σε περίπτωση που το βρείτε κατευθείαν, δείτε εδώ ένα άλλο κουίζ.

Για ρίξτε μια ματιά! Αν δεν το εντοπίσετε δείτε παρακάτω την απάντηση:

κουίζ με εικόνες

Η απάντηση:

διασκεδαστικά κουίζ

98% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει την ζέβρα σε αυτή την φωτογραφία - Εσύ μπορείς να λύσεις το κουίζ;

Ανακαλύψαμε το quiz που δεν μπορεί να λύσει το 98% των ανθρώπων. Η φωτογραφία απεικονίζει ένα κοπάδι γκνου, ωστόσο ανάμεσα υπάρχει μια ζέβρα. Μπορείς να την βρεις;

Όπως είδατε, η φωτογραφία που απεικονίζει ένα κοπάδι από γκνου, ένα είδος μεγάλου βοοειδούς που συγγενεύει με τα βουβάλια, στη σαβάνα του Maasai Mara της Κένυας έγινε η νέα σπαζοκεφαλιά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

κουίζ για δυνατούς λύτες

Ο φωτογράφος της άγριας φύσης Ingo Gerlach από το Λουξεμβούργο ήθελε να απαθανατίσει την αγέλη με τα γκνου κατά την ανατολή του ηλίου, την ώρα που βοσκούσαν. Χρειάστηκε περίπου 2 ώρες και 100 λήψεις, μέχρι ο φωτογράφος να πετύχει την ιδανική. Λίγο αργότερα, όταν κοιτούσε τις φωτογραφίες για να βρει την καλύτερη, συνειδητοποίησε, ότι μέσα στο κοπάδι κρυβόταν μια ζέβρα για να γλιτώσει από τα άγρια ζώα της σαβάνας.

Ο φωτογράφος δημοσίευσε τη φωτογραφία στα social media, καλώντας τον κόσμο να βρει την ζέβρα. Αν σας φαίνεται εύκολο το συγκεκριμένο, δείτε εδώ ένα άλλο κουίζ που δεν πρόκειται να το λύσετε.

Δείτε την απάντηση:

κουίζ με ζώα

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share