Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Έβγαλε μια selfie με αυτό το φόρεμα και βγήκε έξω - Το κράξιμο που άκουσε και ο λόγος θα σας σοκάρει

Δεν πάει το μυαλό σας

31 Μαρτίου 2020 14:40
Έβγαλε μια selfie με αυτό το φόρεμα και βγήκε έξω - Το κράξιμο που άκουσε και ο λόγος θα σας σοκάρει

Αυτή η κοπέλα έβγαλε μια selfie πριν πάει σε ένα γάμο και τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν αδιανόητα. Ο λόγος που δέχθηκε επίθεση θα σας σοκάρει.

Το να βρεις την τέλεια εμφάνιση για ένα σπουδαίο γεγονός είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα. Αλλά όπως κατάλαβε πρόσφατα μία γυναίκα, ακόμα και να βρεις κάτι που σου αρέσει, μπορεί και πάλι να δεχθείς πυρά από τους υπολοίπους.Ένας ραδιοφωνικός σταθμός της Νέας Ζηλανδίας ανέβασε μία selfie μιας γυναίκας πριν πάει σε ένα γάμο.

Φορούσε ένα στενό, πορτοκαλί φόρεμα. Ο σταθμός έθεσε ένα ερώτημα μαζί με τη φωτογραφία – είναι το φόρεμά της κατάλληλο; Η ερώτηση αυτή προέκυψε αφού κάποιοι καλεσμένοι της επιτέθηκαν φραστικά στον γάμο.

Τα συναισθήματα του κόσμου όμως ήταν ανάμικτα. Κάποιες γυναίκες την επικρότησαν γι’αυτή την εμφάνιση. Είπαν πως δούλεψε πολύ γι’αυτό το σώμα και καλά κάνει και το επιδεικνύει.

‘Και δηλαδή τι υποτίθεται πως πρέπει να φοράμε σε έναν γάμο, εάν όχι ένα πανέμορφο φόρεμα;’ είπε μία γυναίκα. Κάποιοι διαφώνησαν, λέγοντας πως δεν ήταν κατάλληλο αυτό το φόρεμα.

Ακόμα μια selfie που δέχθηκε πολλά σχόλια είναι και αυτή της κοπέλας εδώ, αλλά για τελείως διαφορετικό λόγο.

Πήγε να βγάλει selfie για το instagram αλλά δεν παρατήρησε το τραγικό της λάθος

Ήθελε να βγάλει selfie για το instagram αλλά στην πορεία είδε το τραγικό της λάθος

Εμείς οι άνθρωποι ζητάμε την επιβεβαίωση. Θέλουμε να ξέρουμε πως αξίζουμε, πως μας αγαπάνε, πως μας αναγνωρίζουν για τα επιτεύγματά μας. Κάποτε, ήταν πιο δύσκολο να πάρουμε επιβεβαίωση.

Έπρεπε να παλεύουμε για καιρό για να μας αναγνωριστούν οι προσπάθειες από τους γονείς, τους φίλους ή τους αγνώστους. Τώρα όμως, χάρη στα social media, η επιβεβαίωση έρχεται από οπουδήποτε.

Κάθε ένα ‘like’ δίνει μέσα σε ελάχιστο χρόνο αυτό που θέλουμε τόσο πολύ. Είναι εθιστικό, σαν ναρκωτικό. Έχουμε εθιστεί στην επιβεβαίωση και θέλουμε όλο και περισσότερη για να νιώθουμε ικανοποιημένοι.

Ανεβάζοντας μία σέλφι καμιά φορά είναι αρκετό. Δυστυχώς όμως, λόγω του ενθουσιασμού μπορεί να γίνουμε βιαστικοί και να ανεβάσουμε κάποια φωτογραφία που δεν έπρεπε και στο τέλος να καταλήξουμε να ντροπιάσουμε τον εαυτό μας.

Όπως ακριβώς συνέβη και στους ανθρώπους που θα δείτε παρακάτω…

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Εκτός από τις παραπάνω δείτε και αυτή τη φωτογραφία αυτής της κοπέλας που φαίνεται μια κανονική αλλά κάτι πάει λάθος

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share