Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Φαίνεται μια κανονική φωτογραφία μιας κοπέλας- Μόλις παρατηρήσετε τι πάει λάθος θα κοκαλώσετε

Δεν θα το πιστεύετε

24 Μαρτίου 2020 11:10
Φαίνεται μια κανονική φωτογραφία μιας κοπέλας- Μόλις παρατηρήσετε τι πάει λάθος θα κοκαλώσετε
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μα μια γρήγορη ματιά δεν φαίνεται να έχει κάτι το ασυνήθιστο σε αυτή την φωτογραφία. Μόλις παρατηρήσετε καλύτερα θα μείνετε.

Ωστόσο, με μια αρκετά πιο προσεκτική ματιά στην selfie θα παρατηρήσετε κάτι που δεν συναντάμε και κάθε μέρα. Το ίδιο μπορείτε να δείτε και σε αυτή εδώ την φωτογραφία, που έγινε και viral.

Η γυναίκα που απεικονίζεται στην εικόνα έχει 6 δάχτυλα αντί για 5.

selfie κοπέλας με 6 δάχτυλα

Πήγε να βγάλει φωτογραφία με αυτή την κατσίκα - Μετά απο λίγο ορκίστηκε ότι δεν θα το ξανακάνει ποτέ

Αυτή η γυναίκα δεν πρόκειται να ξαναβγάλει selfie με κατσίκα και ο λόγος πραγματικά είναι απίστευτος!

Όλοι μας ή τουλάχιστον οι περισσότεροι όταν βλέπουμε ζώα τα πλησιάζουμε και αρκετές φορές μπαίνουμε στην διαδικασία να τα φωτογραφίσουμε ή ακόμα και να βγούμε και οι ίδιοι μια φωτογραφία μαζί τους!

Στην προκειμένη όμως περίπτωση όμως κάτι δεν πήγε και πολύ καλά αφού η κατσίκα έκανε μια κίνησε που ή η γυναίκα δεν περίμενε με τίποτα!

Το συμπαθές ζώο της έδειξε πως δεν έχει καμία όρεξη για τέτοιες χαζομάρες και εκείνη πήρε την απόφαση να μην το ξανακάνει ποτέ...

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμα αυτή τη 17χρονη που πήγε να βγάλει selfie με το σκύλο της τι έπαθε!

Έβγαζε selfie αγκαλιά με το 10 μηνών μωρό της - Αυτό που έγινε στη συνέχεια θα κάνει το αίμα σας να παγώσει!

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια selfie έχει καταλήξει σε τραγωδία, όμως σαν αυτό το περιστατικό πραγματικά δεν έχουμε ξαναδεί.

Μια μητέρα βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο με το σύζυγο της και τη 10 μηνών κορούλα τους. Το ζευγάρι χαμογελαστό κι ευτυχισμένο έκανε βόλτες στο κέντρο και έβγαζε φωτογραφίες. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τις κυλιόμενες σκάλες για να ανέβουν στον από πάνω όροφο.

Όσο λοιπόν βρίσκονταν στη σκάλα και ενώ εκείνη κινούταν αποφάσισαν να βγάλουν μια ακόμη selfie, την τραγικότερη όλων! Το μωρό που βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του γλίστρησε και βρέθηκε στο κενό. Οι γονείς πανικόβλητοι έτρεξαν να δουν τι έχει συμβεί όμως δυστυχώς το χτύπημα ήταν μοιραίο.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη τραγωδία από selfie που συγκλονίζει τους πάντες, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 12χρονη ανέβηκε σε έναν πύργο για να βγάλει μια selfie.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share