Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

41χρονη μοιάζει με 90χρονη γιαγιά - Η σπάνια ασθένεια που πάσχει (Video)

Σοκ!

26 Μαρτίου 2020 17:04
41χρονη μοιάζει με 90χρονη γιαγιά - Η σπάνια ασθένεια που πάσχει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 41χρονη Tiffany γεννήθηκε με μια γενετική ασθένεια που αναφέρετε συνήθως ως ασθένεια «Benjamin Button» και μοιάζει με 90χρονη γιαγιά!

Υπάρχουν μόνο 156 καταγεγραμμένες περιπτώσεις προγηρίας, σύμφωνα με το Ίδρυμα Ερευνών Προγηρίας. Είναι πολύ σπάνιο οι πάσχοντες να ζήσουν μετά την ηλικία των 12 ετών. Ενώ, λίγο πριν πεθάνει μια 75χρονη γιαγιά, ο παππούς της ψιθύρισε κάτι στο αυτί. 1 χρόνο μετά συμβαίνει κάτι που θα σας σοκάρει.

Η οικογένεια ανησυχούσε ότι η η Tiffany δεν θα ζούσε. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η Tiffany, η οποία είναι τώρα 41 ετών και ζει στο Οχάιο, θα μπορούσε να είναι το πιο ηλικιωμένο άτομο εν ζωή με προγηρία.

Εξαιτίας της προγηρίας, η Tiffany έχει χαλασμένα δόντια, απώλεια μαλλιών, δέρμα με ρυτίδες, δυσκαμψία αρθρώσεων και καρδιακά προβλήματα, όμως ο χαμός του αδελφού της, της άνοιξε τα μάτια για τις τεράστιες δυνατότητες της ζωής.

Παρακάτω θα δούμε το βίντεο με την ιστορία της:

85χρονη γιαγιά με καμπούρα ξεκίνησε γιόγκα - Όταν δείτε το αποτέλεσμα θα πάθετε σοκ

Αυτή η γιαγιά είχε καμπούρα που την βάραινε και την εμπόδιζε στην καθημερινότητά της, όταν αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό. Έτσι, ξεκίνησε να κάνει γιόγκα και τα αποτελέσματα μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!

Η Άννα Πέσε είναι μια 85χρονη από την Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Είναι σύζυγος και γιαγιά, και είναι πολύ ζωηρή για την ηλικία της. Ωστόσο, για πολλά χρόνια υπέφερε από καμπούριασμα και κακή στάση σώματος. Η ποιότητα της ζωής της, όμως άλλαξε όταν επισκέφτηκε τη κόρη της στη Νότια Καρολίνα. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία αλλά η δύναμη ψυχής, και πολλές γιαγιάδες νιώθουν νεότερες κάνοντας πράγματα που μπορεί να μην είναι για την ηλικία τους (δείτε εδώ τι έκαναν 2 φίλες γιαγιάδες)!

Σχεδόν κατέρρευσε από πόνο, όταν προσπάθησε να ανέβει τις σκάλες μετά την άφιξή της. Αναγκάστηκε να περάσει το υπόλοιπο της φιλοξενίας της σε αναπηρική καρέκλα. Αλλά δεν της άρεσε να νιώθει αβοήθητη και ήταν αποφασισμένη να κάνει μια μεγάλη αλλαγή. "Δοκίμασα τα πάντα, βελονισμό, φυσικοθεραπεία και πήγα σε χειροπρακτικό. Ένιωθα τη πλάτη μου καλύτερα για λίγο, αλλά μετά ο πόνος επέστρεφε." Τρεις μήνες μετά την επίσκεψή της στη Νότια Καρολίνα, η γιαγιά γνώρισε την 28χρονη Ρέιτσελ Τζεσιέν.

Η Ρέιτσελ είναι δασκάλα γιόγκα, που εξειδικεύεται σε πόνους πλάτης. Επισκεπτόταν τακτικά την γιαγιά στο σπίτι της και της έδειχνε διάφορες ασκήσεις, με τις οποίες θα βελτίωνε τη στάση του σώματός της και θα δυνάμωναν τη σπονδυλική στήλη. Μόλις μετά από ένα μήνα, η Άννα παρατήρησε αλλαγές στο σώμα της. Μπορούσε να κάνει παραπάνω διαφορετικές ασκήσεις.

Τώρα, δύο χρόνια αργότερα, βλέπουμε πως είναι πλέον η Άννα . Όχι μόνο οι πόνοι της πλάτης εξαφανίστηκαν, αλλά μπορεί να σταθεί όρθια ξανά. Η Ρέιτσελ χρησιμοποιεί την εκπληκτική ιστορία της Άννα για να διαφημίσει τη δουλειά της, και αναμφίβολα είχε εκπληκτικά αποτελέσματα!

Οι γιατροί συμφωνούν ότι η γυμναστική με γιόγκα βοηθάει πολύ σε πόνους πλάτης. Φυσικά, πριν κάνετε οτιδήποτε, πρέπει να το συζητήσετε με το προσωπικό σας γιατρό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share