Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Γιαγιάδες 70 ετών ήθελαν να γιορτάσουν την φιλία τους. Αυτό που έκαναν ξεπερνά κάθε λογική!

Απίστευτο!

6 Ιανουαρίου 2020 08:12
Γιαγιάδες 70 ετών ήθελαν να γιορτάσουν την φιλία τους. Αυτό που έκαναν ξεπερνά κάθε λογική!

Μετά τις δύο γιαγιάδες που γιόρτασαν τα 100 γενέθλια τους, τώρα διαβάσαμε για δύο 70χρονες γιαγιάδες, οι οποίες αποφάσισαν να κάνουν κάτι απίστευτο για να γιορτάσουν την φιλία τους.

Τι έκαναν λοιπόν; Πήγαν και "χτύπησαν" ένα τατουάζ! Ναι, καλά διαβάσατε!

Συγκεκριμένα, δύο φίλες από την Βραζιλία, αποφάσισαν να κάνουν τατουάζ, για να μην σβηστούν ποτέ οι αναμνήσεις τους. Έκαναν ταιριαστά τατουάζ, δύο χαμογελαστές μπύρες που κρατιούνται από τα χέρια.

Η φωτογραφία ανέβηκε στα social media από τον εγγονό της μίας γυναίκας. Πρόσθεσε ότι το σχέδιο που επέλεξαν συμβολίζει τα πράγματα που αγαπούν και οι δύο: μια καλή παρέα και μια κούπα γεμάτη με μπύρα – μαζί με όλα τα άλλα υπέροχα πράγματα όπως η υποστήριξη και η ευτυχία που φέρνει η φιλία.

Πολλοί συγκινήθηκαν από αυτή την ιστορία, καθώς όπως είπαμε και προηγουμένως, δεν είναι εύκολο να διατηρηθεί μια φιλία για τόσα πολλά χρόνια.

τατουάζ γιαγιά

Αυτές οι γιαγιάδες δοκιμάζουν για πρώτη φορά ουίσκι με κανέλα! Μόλις δείτε την αντίδρασή τους θα πάθετε πλάκα!

Το ουίσκι Fireball είναι ένα ποτό που είναι πολύ γνωστό στους νέους, αλλά όχι σε αυτές τις γιαγιάδες. Έχει έντονη γεύση κανέλας, και είναι εκπληκτικά γλυκό σε σχέση με άλλα ουίσκι, και γενικά, με τα άλλα αλκοολούχα ποτά.

Το κανάλι στο YouTube με το όνομα Obsev διεξήγαγε πρόσφατα ένα πείραμα όπου καταγράφτηκαν τέσσερις εύθυμες, πολύ πρόσχαρες γιαγιάδες που δοκιμάζουν σφηνάκια Fireball για πρώτη φορά. Οι αντιδράσεις τους είναι ξεκαρδιστικές, όπως κάνουν τα μωρά όταν δοκιμάζουν για πρώτη φορά λεμόνι!

Αυτές οι γιαγιάδες συνήθιζαν να πίνουν αλκοόλ στα νιάτα τους. Μια γιαγιά παραδέχεται, “Παλιότερα, συνήθιζα να πίνω ένα ποτηράκι κρασί κάθε μέρα. Αλλά τα σκληρότερα ποτά, τα έπινα συνήθως σε πάρτι, ή όταν έβγαινα έξω για δείπνο. Είναι, πάντως, μέρος της ζωής μου, το μόνο σίγουρο.”

Αυτές οι γιαγιάδες δοκιμάζουν για πρώτη φορά ουίσκι με κανέλα! Μόλιες δείτε την αντίδρασή τους θα πάθετε πλάκα!

Μια άλλη λέει, “Έχω πάει σε πολλά συναρπαστικά μέρη. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, είχα κάνει πάρτι με όλη την ισπανική ομάδα yachting στην πίσω αυλή μου. Αυτό ήταν πολύ διασκεδαστικό. Ισπανοί, ξέρεις…”

Αυτές οι γιαγιάδες δοκιμάζουν για πρώτη φορά ουίσκι με κανέλα! Μόλιες δείτε την αντίδρασή τους θα πάθετε πλάκα!

Δείτε τις απίστευτες αυτές γιαγιάδες να πίνουν αλκοόλ μετά από καιρό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share