Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δύο γιαγιάδες γιορτάζουν μαζί τα 100 γενέθλια τους όταν... Θα μείνετε άφωνοι!

Κολλητές για 50 χρόνια!

23 Δεκεμβρίου 2019 19:05
Δύο γιαγιάδες γιορτάζουν μαζί τα 100 γενέθλια τους όταν... Θα μείνετε άφωνοι!

Δυο κολλητές γιαγιάδες εδώ και 50 χρόνια γιόρτασαν μαζί τα 100 τους γενέθλια με ένα πάρτι. Η Ματίλντα Κούρσια και η Μίκυ έκλεισαν τα 100 με λίγες μέρες διαφορά!

Οι γιαγιάδες έχουν ψυχή νέου, και προσέχουν το ίδιο την εμφάνιση τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί αυτή η γιαγιά που πήγε στο κομμωτήριο, αλλά και αυτές οι δύο κολλητές φίλες!

Σύμφωνα με το NBC San Diego, οι δυο γυναίκες ζούσαν μόλις 4 σπίτια μακριά η μια από την άλλη εδώ και δεκαετίες.

Η Ματίλντα υποστηρίζει ότι εκτός από την καλή παρέα της φίλης της μια μπύρα κάθε βράδυ και μερικά πατατάκια την βοήθησαν να φτάσει τα 100 και να είναι υγιής.

Οι δυο κολλητές φίλες γιόρτασαν μαζί τα 100 γενέθλιά τους μετά από 50 χρόνια φιλίας με ένα πάρτι.

«Η υγεία μου είναι πολύ καλή. Δεν έχω καθόλου πόνους και κάνω καθημερινά τις ασκήσεις μου. Επίσης, πίνω την μπυρίτσα μου και τρώω τα πατατάκια μου», δήλωσε η Ματίλντα.

Λίγο αργότερα ανέφερε στα τοπικά Μέσα ότι μερικές φορές τρώει μερικά παραπάνω πατατάκια, καταρρίπτοντας τον μύθο ότι τα πατατάκια και το αλκοόλ είναι εχθροί της μακροζωίας.

Οι 2 κολλητές φίλες παραμένουν δραστήριες πηγαίνοντας μαζί περιπάτους ή ακόμα και βόλτες με τα ποδήλατα.

H Mίκυ ήταν νοσοκόμα στον στρατό και υποστηρίζει ότι το δικό της μυστικό για μακροζωία είναι η αισιοδοξία και το θετικό πνεύμα.

«Μερικές φορές έρχονταν οι στρατιώτες πολύ λυπημένοι και προσπαθούσα να τους πω και να τους δείξω πράγματα που θα τους έφτιαχαν την διάθεση», ανέφερε η Μίκυ εξηγώντας το πως περιποιούνταν τους τραυματισμένους στρατιώτες κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

72χρονη γιαγιά σε σχέση με τον 26χρονο εγγονό της! Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Μια άκρως... αηδιαστική ιστορία έρχεται στο "φως" και σοκάρει! Όχι μόνο η γιαγιά της ιστορίας μας έκανε σχέση με τον εγγονό της αλλά περιμένουν να γίνουν και γονείς... Μια ιστορία που θυμίζει την αντίστοιχη με μάνα και γιο!

Ο λόγος για την Πέαρ Κάρτερ PearlCarter που διατηρεί σχέση με τον 26χρονο εγγονό της Φιλ Μπάλεϊ και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί δημόσια. Η απόφαση του ζευγαριού να αποκτήσει παιδί έχει σοκάρει συγγενείς και φίλους.”Δεν με νοιάζει τί λέει ο κόσμος. Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Φιλ όπως και αυτός με εμένα. Σε λίγο καιρό θα κρατάω το μωρό μας στην αγκαλιά μου και ο Φιλ θα είναι ένας περήφανος μπαμπάς”, δηλώνει χαρούμενη η ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο Φιλ είναι γιος της κόρης η οποία τον απέκτησε στα 18 της χρόνια και τον έδωσε για υιοθεσία. Όταν η μητέρα του πέθανε πήρε την απόφαση να ψάξει την γιαγιά του. Εκείνη έμεινε έκπληκτη όταν τον είδε.”Από την πρώτη στιγμή που τον είδα, ήξερα ότι η σχέση μας δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ γιαγιάς-εγγονού. Είχα πολλά χρόνια να νιώσω σεξουαλικά ενεργή”, ομολόγησε η 72χρονη.

Έτσι λοιπόν η Πέαρ έκανε την πρώτη κίνηση και από τότε γιαγιά και εγγονός έχουν ερωτική σχέση. ”Τον κάλεσα στο δωμάτιό μου, τον έβαλα να κάτσει στο κρεβάτι μου και έσκυψα από πάνω του για να τον φιλήσω. Φοβόμουν πως θα με χαστουκίσει αλλά τελικά ανταποκρίθηκε και με φίλησε και εκείνος”, εξομολογήθηκε η 72χρονη. ”Αγαπάω την Πεαρ με όλη μου την καρδιά. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να την φιλήσω. Πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτερες γυναίκες”, υποστήριξε ο ερωτευμένος με την γιαγιά του εγγονός.

Η ενθουσιαμένη γιαγιά έβαλε αγγελία για να βρει παρένθετη μητέρα να κυοφορήσει τον καρπό του έρωτά τους. Βρήκε ανταπόκριση από μία 30χρονη γυναίκα, την Ρωξάνη Κάμπελ, η οποία παραδέχτηκε πως όταν αντίκρυσε το ζευγάρι κι έμαθα για αυτούς παραξενεύτηκε. ”Αρχικά σοκαρίστικα. Αλλά μετά κατάλαβα πόσο αγαπημένοι είναι και πιστεύω πως το παιδί θα περάσει πολύ καλά μαζί τους”, είπε η παρένθετη μητέρα.

Η Ρωξάνη θα πληρωθεί με 54.000 δολλάρια μια και το ζευγάρι θα έδινε τα πάντα για να αποκτήσουν ένα μωρό. Όσον αφορά την αμαρτία της αιμομιξίας η Πέαρ πιστεύει πως ο Θεός της έδωσε αυτή την δεύτερη ευκαιρία να νιώσει γυναίκα και να ξαναγίνει μαμά!

Τοποθετήθηκε κάμερα στο δωμάτιο της γιαγιάς...Όταν είδαν τι της συνέβαινε, πάγωσαν!

Είχε υπόνοιες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην φροντίδα της 94ης γιαγιά, και μητέρα της. Τότε η κόρη της αναγκάστηκε να βάλει κρυφή κάμερα. Δεν περίμεναν να δουν αυτό που της συνέβαινε!

Η ηλικιωμένη γυναίκα έπασχε από Αλτσχάιμερ και η κόρη της δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει αυτό που κατέγραψε η κάμερα. Μπορείς να μάθεις πολλά που κρύβονται με μια κάμερα, και να φανερωθεί η αλήθεια. Το ίδιο έκαναν και σε αυτή τη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη, και έπαθαν σοκ!

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο βίντεο…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share