Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λίγο πριν πεθάνει η 75χρονη γιαγιά, ο παππούς της ψιθύρισε κάτι στο αυτί - 1 χρόνο μετά συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό

Σοκ!

26 Μαρτίου 2020 07:58
Λίγο πριν πεθάνει η 75χρονη γιαγιά, ο παππούς της ψιθύρισε κάτι στο αυτί - 1 χρόνο μετά συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γιαγιά πέθανε ένα χρόνο πριν και ο παππούς της ψιθύρισε κάτι στο αυτί... Ένα χρόνο μετά συνέβη κάτι που άφησε τους πάντες άφωνους! Πρόκειται για μια συγκινητική ιστορία.

Η γιαγιά της Κέισι απεβίωσε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2016. Ο παππούς της, καταρρακωμένος, ήταν δίπλα της μέχρι το τέλος. Αφού πέθανε, έσκυψε και τη φίλησε στο μέτωπο και στη συνέχεια της είπε αυτά τα όμορφα λόγια:

"Ήμουν πιστός σε σένα για 70 χρόνια. Δεν υπήρξε ποτέ καμία άλλη για μένα και ούτε πρόκειται να υπάρξει, είσαι η αγαπημένη μου και δεν ζω χωρίς εσένα. Σε αγαπούσα όλα αυτά τα χρόνια. Σύντομα θα είμαι και πάλι κοντά σου. Είσαι η μία και μοναδική για μένα."

Η εγγονή, συγκινημένη, σημείωσε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του παππού της. Όμως, ακριβώς ένα χρόνο μετά, ο παππούς της πέθανε. Η κοπέλα και η μητέρα της το ήξεραν απ’ την πρώτη στιγμή: "περίμενε τη γιαγιά μου να τον πάρει μαζί της".

Ο παππούς της είχε παραλύσει τις τελευταίες μέρες της ζωής του και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, αλλά είχαν την αίσθηση ότι περίμενε εκείνη την ημέρα. "Η γιαγιά και ο παππούς μου πέθαναν ακριβώς την ίδια ημέρα με ένα χρόνο διαφορά. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη. Όχι, δεν ήταν τυχαίο, και αν λέτε ότι είναι σύμπτωση, κάνετε λάθος."

"Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται κάθε μέρα," έγραψε η εγγονή. "Η 9η Σεπτεμβρίου είναι μια ημέρα που η οικογένειά μου δεν ξεχνά ποτέ." Η εγγονή πρόσθεσε ότι ο παππούς της ‘ζήτησε’ από τη γιαγιά της να τον πάρει μαζί της εκείνη την ημέρα. "Ένας χρόνος. Ένας χρόνος μακριά ο ένας από τον άλλο. Πλέον είναι ξανά μαζί. Αναπαύσου εν ειρήνη, παππού. Είμαι τόσο χαρούμενη που ξέρω πως δεν είσαι πια πληγωμένος."

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να διαβάζετε τέτοιες ιστορίες, δείτε εδώ την 93χρονη γιαγιά που ξέσπασε σε κλάματα, όταν είδε φωτογραφία του νεκρού άνδρα της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share