Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Θα συγκινηθείτε: H απίστευτη μεταμόρφωση ενός αδέσποτου σκύλου αμέσως μετά την υιοθεσία του (video)

Τρομερή αλλαγή!

3 Μαρτίου 2020 13:13
Θα συγκινηθείτε: H απίστευτη μεταμόρφωση ενός αδέσποτου σκύλου αμέσως μετά την υιοθεσία του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι μια συγκινητική ιστορία ενός αδέσποτου μικρού σκυλιού που μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά μετά από την υιοθεσία του!

Ο «Μπέντζι» βρέθηκε κάτω από ένα αυτοκίνητο και ταλαιπωρημένος. Είχε πληγές πάνω του, ενώ ήταν γεμάτος με διάφορα μαμούνια.

Μία οικογένεια αποφάσισε να του δώσει ένα σπίτι και να το σώσει από το ενδεχόμενο ευθανασίας από τη στιγμή που ήταν αδέσποτο. Η αρχή ήταν δύσκολη. Το σκυλάκι ήταν απολύτως τρομαγμένο και φοβόταν τους ανθρώπους.

Με αρκετή δυσκολία κατάφεραν να το πιάσουν και να το μεταφέρουν στο σπίτι τους. Τον καθάρισαν, φρόντισαν τις πληγές τους. Έπειτα από 10 μέρες ο σκύλος άρχισε να γίνεται κοινωνικός και να προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες.

Πλέον, έχει δεθεί με τα υπόλοιπα σκυλάκια της οικογένειας και δεν θυμίζει σε τίποτα το σκυλί που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στο δρόμο... Αυτή η οικογένεια σίγουρα έσωσε μία ζωή!

Αν είστε ευαισθητοποιημένοι με τα ζώα τότε αξίζει να διαβάσετε και την ιστορία αυτού του σκύλου που συγκίνησε το διαδίκτυο!

This rescue of a homeless dog will restore your faith in humanity

This rescue of a homeless dog will restore your faith in humanity Credit: Hope For Paws

Posted by Daily Mail on Sunday, July 16, 2017

Αδέσποτος σκύλος συνοδεύει παιδιά που διασχίζουν τον δρόμο και γαβγίζει σε οδηγούς που παραβιάζουν τη διάβαση

Σκύλος τροχονόμος: Μας έκανε να λιώσουμε στα γέλια αυτός ο μικρός τετράποδος τροχονόμος που βοήθησε τα παιδιά να διασχίσουν ασφάλεια τον δρόμο.

Ένας περαστικός κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του το περιστατικό αυτό σε δρόμο της Γεωργίας, όπως είχε κάνει και με το σκυλάκι που είχε χαθεί στην πόλη για μέρες και η στιγμή της επανασύνδεσης με τον ιδιοκτήτη του είναι ότι ωραιότερο είδατε!

Το σκυλάκι βλέποντας μια τάξη νηπιαγωγείου να προσπαθεί να διασχίσει τον δρόμο τρέχει μπροστά. Γαβγίζοντας στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ωστόσο κάποιος παραβίασε την διάβαση την στιγμή που τα παιδιά διέσχιζαν ήδη τον δρόμο. Ο μικρός «τροχονόμος» εξαγριώθηκε κάνοντας μια «επίπληξη» στον ασεβή οδηγό.

Αμέσως μετά συνεχίζει να συνοδεύει τα παιδιά έως ότου όλα φτάσουν ασφαλή στον απέναντι δρόμο!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share