Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Όταν πέθανε ο φίλος του δεν ήθελε κανέναν - Ωστόσο μετά από λίγο καιρό εμφανίστηκαν τα...

Συγκινητικό!

27 Φεβρουαρίου 2020 09:48
Όταν πέθανε ο φίλος του δεν ήθελε κανέναν - Ωστόσο μετά από λίγο καιρό εμφανίστηκαν τα...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι σκύλοι είναι από τα ζώα με τα πιο έντονα συναισθήματα, τα οποία μερικές φορές φροντίζουν να τα κρύβουν καλά και άλλες να τα κάνουν όσο πιο εμφανή γίνεται. Αγαπούν τα παιδιά, τους ιδιοκτήτες τους αλλά και τα άλλα ζώα.

Οι σκύλοι επίσης δεν μπορούν εύκολα να δεχτούν την απώλεια, δείτε εδώ την άκρως συγκινητική αντίδραση ενός σκύλου που πέθανε το αφεντικό του. Οι σκύλοι δένονται εύκολα και δημιουργούν φιλίες και δένονται με δυνατούς και άρρηκτους δεσμούς με τετράποδα που μπορεί να μεγαλώνουν μαζί.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Χάρλοου που τον έδενε μια δυνατή φιλία με τον Σαζ, που όταν πέθανε ο φίλος του έπεσε σε κατάθλιψη, δεν μπορούσε να κοιμηθεί, δεν ήθελε να επικοινωνήσει με κανέναν και έτρωγε ελάχιστα. Ο ιδιοκτήτης του λοιπόν λίγο καιρό μετά αποφάσισε να του φέρει δυο νέα "αδερφάκια" για να του φτιάξει τη διάθεση. Κι ενώ όλοι περίμεναν ο Χάρλοου να μην θέλει να "αντικατασταθεί" ο φίλος του, εκείνος εξέπληξε τους πάντες όταν είχε την πιο θερμή υποδοχή για τα δυο νέα σκυλάκια.

Σύντομα οι 3 τους έγιναν αχώριστοι και περνούσαν όλη τη μέρα παίζοντας ή κάνοντας αγκαλιές. Επιπλέον, είναι απίστευτα φωτογενείς. Η διαφορά στο μέγεθος δεν παίζει κανένα ρόλο. Ο Χάρλοου, ο Ίντιαν και η Ριζ είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.

Κανείς δεν πίστευε ότι ο Χάρλοου θα γινόταν τόσο ευτυχισμένος ξανά. Δεν έχει ξεχάσει τον παλιό του φίλο, αλλά μπορεί κανείς να δει την ευτυχία στο πρόσωπο του με την νέα αυτή φιλία. Και οι νέοι του φίλοι δείχνουν πανευτυχείς!

O σκύλος που μοιάζει με γάτα και έχει τρελάνει το διαδίκτυο! (photo)

Τις καρδιές των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα έχει κλέψει ένα χαρωπός σκυλάκος που μοιάζει λίγο με γατούλα. Ενώ, μια ιστορία του κυκλοφορεί στο διαδίκτυο χάρη στο σημείωμα που άφησε ένας 12χρονος μαζί με το σκύλο του και ένα λούτρινο ζωάκι έχει συγκλονίσει!

Συγκεκριμένα, τον αξιολάτρευτο σκυλάκο μπορείς εύκολα να τον μπερδέψεις με γάτα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η ανάρτηση με τις φωτογραφίες του να παίζει χαρωπός έγιναν αμέσως viral.

«Αυτή είναι πιο τρελή τριχόμπαλα που έχει ταξιδέψει τη Γη», έγραψε ο χρήστης που ανήρτησε τις φωτογραφίες. Σύμφωνα με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, ο σκύλος μοιάζει με γάτα και κατ’ άλλους ακόμη και με «μεθυσμένη αλεπού».

Όπως και να ‘χει, ο σκυλάκος έγινε viral και έκανε πολύ κόσμο να χαμογελάσει με την αστεία φατσούλα του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Смешной пес, похожий на кошку и лису одновременно, влюбил в себя соцсети «Он выглядит так, словно кто-то смешал собаку, лису, кошку и медведя».

Posted by Здесь Фейсбук on Sunday, February 23, 2020

Θλιβερό: Σκυλίτσα με κατάθλιψη κάθεται μόνη σε καταφύγιο για 2 χρόνια και ξαφνικά μυρίζει κάτι γνωστό

Μια απίστευτη ιστορία που θα σας καθηλώσει είναι αυτή με την σκυλίτσα! Σκυλίτσα με κατάθλιψη κάθεται μόνη σε καταφύγιο για 2 χρόνια και ξαφνικά μυρίζει κάτι γνωστό!

Όταν η Πακίτα έφθασε στο καταφύγιο ζώων στην Αργεντινή, το προσωπικό έμαθε πως η όμορφη αυτή σκυλίτσα είχε κακοποιηθεί και εγκαταλειφθεί στους δρόμους. Η Πακίτα έγινε δεκτή με ανοικτές αγκάλες από τους εθελοντές του κέντρου και ειδικά από τη Σίλβια Φερέιρα.

Το σκυλί παρέμενε στο καταφύγιο ζώων για 2 ολόκληρα χρόνια. Οι άνθρωποι στο κέντρο δεν κατάφεραν να βρουν τον ιδιοκτήτη της Πακίτα ή οποιονδήποτε άλλον που να ήξερε κάτι για την ιστορία αυτού του σκυλιού.

Η Πακίτα ένιωθε πολύ μόνη, είχε κατάθλιψη και έμενε απομονωμένη. Οι πιθανότητες να υιοθετηθεί όλο και λιγόστευαν καθώς περνούσαν οι μέρες και οι μήνες. Όσοι γύρευαν ένα νέο μέλος για την οικογένειά τους προτιμούσαν πάντα τα νεότερα σκυλιά πριν καν φτάσουν στην Πακίτα.

Οι εθελοντές του κέντρου Arca Animal έκαναν όμως ό,τι μπορούσαν για να βρουν σπίτι και στην Πακίτα. Αποφάσισαν να τραβήξουν μια φωτογραφία της και να την αναρτήσουν στο Facebook ώστε να δημιουργήσουν κάποιο ενδιαφέρον για το άτυχο σκυλί και ίσως τότε κάποιος να ήθελε να την υιοθετήσει.

Η Πακίτα πάντα κοιτούσε στο έδαφος και έστρεφε το κεφάλι της μακριά από τον φακό όταν ήταν να βγει η φωτογραφία. Τελικά τα κατάφεραν και έβγαλαν μια φωτογραφία αρκετά καλή ώστε να μπορεί να αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα.

«Αμέσως λάβαμε ένα μήνυμα από μια γυναίκα που έλεγε πως η σκυλίτσα ήταν του γιου της και την αναζητούσε παντού», είπε η Σίλβια στους υπεύθυνους της ιστοσελίδας The Dodo.

Η γυναίκα εξήγησε πως ο γιος της, ο Άριελ Ναβέιρα, είχε αρχίσει να πιστεύει πως δεν θα έβλεπε την αγαπημένη του σκυλίτσα ποτέ πια.

Ο Άριελ έτρεξε αμέσως στο κέντρο περίθαλψης για να διαπιστώσει αν η Πακίτα είναι πράγματι το σκυλί που έψαχνε.

Από την άλλη μεριά, όταν έφτασε οι εθελοντές άρχισαν να παρατηρούν για να δουν κάποια σημάδια στην συμπεριφορά και των δύο που θα επιβεβαίωναν πως η σκυλίτσα είναι πράγματι του Άριελ.

Η στιγμή που όλοι περίμεναν

Όταν έφεραν την Πακίτα στον ιδιοκτήτη της εκείνη δεν ήξερε ποιος ήταν. Κρύφτηκε πίσω από έναν εθελοντή και άρχισε να μυρίζει με προσοχή και επιφυλακτικότητα.

Μετά από λίγο, αναγνώρισε μια οικεία μυρωδιά και μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ακριβώς εκείνη τη στιγμή που συνειδητοποιεί ποιος ήταν ο Άριελ.

Είναι πολύ συγκινητικό αλλά και ευχάριστο να το βλέπεις! Η Πακίτα ενθουσιασμένη και χαρούμενη πηδά προς τον Άριελ και αρχίζει να του δίνει φιλιά. Η Πακίτα είναι τόσο χαρούμενη που αρχίζει πάλι να γαβγίζει και να κλαίει. Είχε να αισθανθεί έτσι εδώ και χρόνια.

Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που μπόρεσαν να βρουν ο ένας τον άλλον! Αν σας συγκίνησε αυτή η ιστορία, σίγουρα πρέπει να διαβάσετε την ιστορία αυτής της αδέσποτης σκυλίτσας.

Δείτε την επανένωσή τους στο πιο κάτω βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share