Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ο Κρητίκαρος σταματάει ένα ταξί στα Σφακιά... Το ανέκδοτο της ημέρας (01/03)!

Θα δακρύσετε!

1 Μαρτίου 2020 17:19
Ο Κρητίκαρος σταματάει ένα ταξί στα Σφακιά... Το ανέκδοτο της ημέρας (01/03)!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας υποδέχεται με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (01/03) και ελπίζουμε να σας αρέσει όπως το χθεσινό!

Πάνε να το δούμε παρακάτω:

Ο Κρητίκαρος σταματάει ένα ταξί στα Σφακιά. Με το που ξεκινάνε, βγάζει ένα πιστόλι και το κολλάει στο σβέρκο του ταξιτζή.

«Μπρος», του λέει. «Κάμε στην άκρη, επαέ και… τράβα μια μαλατσία».

Τρελαίνεται ο ταξιτζής, αλλά τι να κάνει; Υπακούει.

«Μπρος», του λέει πάλι… αμέσως μετά ο Κρητίκαρος.

«Τράβα τσι άλλη μία»…

Μετά δώσ’ του ξανά: «Τσι άλλη μία».

Και δώσ’ του πάλι: «Τσι άλλη μία»…

Ο ταξιτζής, όμως, έχει… ρέψει πια και δεν αντέχει: «Δε μπορώ άλλο… Αμα θες σκότωσέ με», του λέει, «αλλά ήμαρτον. Δεν αντέχω πια».

«Είσαι σίγουρος, μωρέ, πως δεν μπορείς;».

«Στ’ορκίζομαι», λέει ο ταξιτζής.

«Ε, τότενες, πάμε πίσω», του λέει o Κρητίκαρος.

Πάνε, λοιπόν, ξανά πίσω, οπότε ο Κρητίκαρος μπαίνει στο σπίτι, βγαίνει με την κόρη του έξω και πριν τη βάλει στο ταξί, της λέει:

«Εντάξει, Μαρία. Ετούτος εδώ… θα σε πάει στο Λασίθι.»

O Μήτσος και η Καίτη ήταν τρόφιμοι σε ένα ψυχιατρείο…: Το ανέκδοτο της ημέρας (28/02)!

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (28/02) και ελπίζουμε να σας αρέσει όπως το χθεσινό!

Πάνε να το δούμε παρακάτω:

«Γιατρέ, πες μου γιατί έχω μικρό...»: Το ανέκδοτο της ημέρας (25/02)!

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (25/02) και ελπίζουμε να σας αρέσει όπως το χθεσινό!

Πάμε να το δούμε αναλυτικά παρακάτω:

"Υποσχεθείτε μου ότι δε θα γελάσετε".

"Ξεχνάτε ότι είμαι επαγγελματίας; Στα 20 χρόνια που εξασκώ αυτό το επάγγελμα ποτέ μου δεν έχω γελάσει σε βάρος ασθενή", απαντάει ο γιατρός.

"Καλά τότε," του λέει ο άντρας, και βγάζει το παντελόνι του, αποκαλύπτοντας το μικρότερο μόριο που είχε δει ο ιατρός στη ζωή του. Είχε το μέγεθος μιας μπαταρίας του τηλεκοντρόλ!

Ανίκανος να ελέγξει τον εαυτό του, ο ιατρός αρχίζει να χαχανίζει και το χαχανητό του γρήγορα εξελίσσεται σε υστερικό γέλιο. Μετά από 20 λεπτά καταφέρνει να σταματήσει και να ανασυγκροτηθεί.

"Σας ζητώ συγνώμη," του λέει. "Αλήθεια. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Στο λόγο της τιμής μου ως ιατρού και τζέντλεμαν σας υπόσχομαι ότι δε θα ξανασυμβεί. Πείτε μου τώρα, τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε;"

"Έχει πρηστεί..."

Η 19χρονη κόρη και ο 50αρης: Το ανέκδοτο της ημέρας (24/02)!

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (24/02) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο το χθεσινό!

Πάμε να το δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Μετά από λίγο ξύλο, ο μπαμπάς συμφωνεί να δει τον ένοχο για την εγκυμοσύνη για να συζητήσουν την κατάσταση.

Το Σάββατο το απόγευμα, στημένος ο πατέρας στο παράθυρο περιμένει τον προκομμένο να έρθει, οπότε, σε κάποια φάση, βλέπει μια Ferrari να στρίβει από τη γωνία, να σταματά έξω από το σπίτι και από μέσα να βγαίνει ένας κουστουμαρισμένος κύριος, 50άρης, με ρολόι, γυαλιά και ό,τι άλλο αξεσουάρ είχε.

Μπαίνει στο σπίτι ο κύριος, του βάζουν ποτό και ξεκινά η κουβέντα.

«Ακούστε, κύριε», λέει ο ώριμος κύριος, «για γάμο ούτε κουβέντα. Αποκλείεται. Είμαι, άλλωστε, παντρεμένος και δεν σκοπεύω να χωρίσω».

«Μα… Τι πράγματα είναι αυτά;…», ξεκινάει ο πατέρας…
«Όπως ακριβώς σας τα λέω. Θα αναγνωρίσω, βέβαια, το παιδί, και, αν είναι αγόρι, του δίνω δύο εργοστάσιά μου, ένα στην Πάτρα και ένα στην Λάρισα».

Του δίνω, επίσης, τρεις πολυκατοικίες στο Κολωνάκι για τα νοίκια, δύο εξοχικά στη Μύκονο, τρία εξοχικά στην Κρήτη και ένα ιδιόκτητο σκάφος. Αν είναι κορίτσι, βέβαια, δεν μπορώ να δώσω τα εργοστάσια, γιατί πώς θα τα δουλεύει, αλλά τα αντικαθιστώ με δέκα πολυκατοικίες στα βόρεια προάστια, και κάμποσα άλλα ακίνητα για προίκα.

Αν τώρα η κοπέλα αποβάλλει ….».

–«Ε, καλά!», διακόπτει ο μπαμπάς. «Αν αποβάλλει, στη φέρνουμε και την ξαναπηδάς».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share