Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020

Ο Παναγιώτης ξυπνάει στο κρεβάτι του με πονοκέφαλο: Το ανέκδοτο της ημέρας (23/02)!

Κλάμα!

23 Φεβρουαρίου 2020 06:59
Ο Παναγιώτης ξυπνάει στο κρεβάτι του με πονοκέφαλο: Το ανέκδοτο της ημέρας (23/02)!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (23/02) και ελπίζουμε να σας αρέσει, όπως αυτό που σας παρουσιάσαμε χθες.

Πάμε να δούμε παρακάτω και να κλάψουμε!

Ο Παναγιώτης ξυπνάει στο κρεβάτι του με ένα τρομερό πονοκέφαλο. Το κεφάλι του πάει να σπάσει. Με το ζόρι ανοίγει τα μάτια του και το πρώτο που βλέπει είναι 2 ασπιρίνες και ένα ποτήρι νερό στο κομοδίνο του.

Ανακάθεται και βλέπει τα ρούχα του καθαρά και διπλωμένα στην καρέκλα μπροστά του. Κοιτάζει το δωμάτιο και συνειδητοποιεί ότι όλα είναι πεντακάθαρα και τακτοποιημένα. Βγαίνοντας από το δωμάτιο βλέπει ότι όλο το σπίτι είναι στην εντέλεια. Στην κουζίνα βρίσκει ένα σημείωμα.

“Μωρό μου, θα βρεις το πρωινό σου στον φούρνο.
Πήγα να ψωνίσω για να σου μαγειρέψω λαγό το μεσημέρι που ξέρω ότι λατρεύεις. Σαγαπώ.”

Πράγματι το πρωινό ήταν στον φούρνο, ζεστό και λαχταριστό. Πάει να καθίσει και κάθεται πάνω σε έναν “Φίλαθλο”. Τον κοιτάει και προς έκπληξη του είναι σημερινός. Εκείνη την στιγμή μπαίνει και ο γιος του στην κουζίνα.

– Καλημέρα γιε μου, μπορείς να μου πεις τι έγινε χθες;
– Κοίταξε, γύρισες σπίτι στις 5 το πρωί, μεθυσμένος και με λερωμένα ρούχα γιατί κάπου είχες πέσει στον δρόμο, έπεσες και από τις σκάλες καθώς ανέβαινες και από τα νεύρα σου έσπασες το καλό σερβίτσιο και κάτι έπιπλα.
– Και τότε γιατί η μητέρα σου μου έκανε πρωινό, μου αγόρασε εφημερίδα και έχει όλο το σπίτι στην εντέλεια;
– Α, αυτό λες; Η μαμά σε έσυρε στο κρεβάτι και όταν πήγε να σου βγάλει το παντελόνι άρχισες να φωνάζεις : “Άσε με ήσυχο κυρά μου, είμαι παντρεμένος!”

Του έκοψαν χέρι και πόδι, αλλά...: Το ανέκδοτο της ημέρας (21/02)!

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (21/02) και ελπίζουμε να σας ξετρελάνει όπως χτες το αντίστοιχο με τον Σκλαβενίτη!

Πάμε να δούμε παρακάτω και να κλάψουμε!

Είστε έτοιμοι;

Ο τύπος πάει στο γιατρό. "Γιατρέ μου", του λέει , "έχω έναν πόνο που ξεκινάει από κάτω δεξιά στην κοιλιά και μετά με χτυπάει στο αριστερό στήθος και τη δεξιά ωμοπλάτη...".

Τον κοιτάζει ο γιατρός και του ανακοινώνει: "Πρέπει να σου κόψω το δεξί χέρι και το αριστερό πόδι!". Ο τύπος φεύγει έντρομος. Και ο επόμενος γιατρός, όμως, όμως του λέει το ίδιο. Και ο επόμενος κι ο μεθεπόμενος, τι να κάνει, πάει στην Αμερική.

"Γιατροί", λέει στο συμβούλιο που τον εξετάζει, "έχω έναν πόνο που ξεκινάει από κάτω δεξιά στην κοιλιά και μετά με χτυπάει στο αριστερό στήθος και τη δεξιά ωμοπλάτη...".

Τον εξετάζουν και του λένε: "Πρέπει να σου κόψουμε το δεξί χέρι και το αριστερό πόδι, αλλιώς θα πεθάνεις...".

Τι να κάνει, κάθεται, του τα κόβουν και επιστρέφει στην Ελλάδα. Την επομένη, πάει στο ράφτη, να φτιάξει καινούργια κοστούμια. Όπως τον μετράει ο ράφτης, του λέει λοιπόν: "Δεν μου λες, τα αρχίδια σου, που τα βάζεις, αριστερά ή δεξιά;".

"Ξέρω γω; Όπου να ναι. Γιατί;".

Και ο ράφτης: "Γιατί αν είσαι αριστερός και τα βάζεις δεξιά θα έχεις έναν πόνο που θα ξεκινάει από κάτω δεξιά, στην κοιλιά...".

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share