Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κάτι με το οποίο θα... ανατριχιάσετε! (photo)

Σοκ!

25 Φεβρουαρίου 2020 21:16
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κάτι με το οποίο θα... ανατριχιάσετε! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από την Τζόρτζια των ΗΠΑ έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και προκαλεί... ανατριχίλα. Ενώ, ένα παιδί παραπονιόταν στον πατέρα του για την νταντά που το φρόντιζε. Δεν πήγαινε το μυαλό τους στο τι γινόταν όταν έμεναν μόνοι μέχρι που έβαλαν κρυφή κάμερα!

Στο video, το οποίο οι λάτρεις του μεταφυσικού χαρακτηρίζουν ως «απόδειξη για την ύπαρξη φαντασμάτων», φαίνεται μια απόκοσμη σκιά να περνάει με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο σκοτάδι και να χάνεται.

Κρυφή κάμερα κατέγραψε πώς φτιάχνουν τα γεύματα στο κυλικείο...Αυτά τρώνε τα παιδιά μας!

Κάμερα κατέγραψε πώς φτιάχνονται τα γεύματα που τρώνε τα παιδιά μας στο σχολείο. Θα μείνετα άφωνοι με αυτό που θα δείτε!

Σε αυτό το σχολείο που βρίσκεται στην Saitama της Ιαπωνίας, το μεσημεριανό μετατρέπεται σε μια 45λεπτη εκπαιδευτική περίοδος, όπως τα μαθηματικά ή η φυσική. Οι μαθητές καλλιεργούν και καθαρίζουν μόνοι τους τα λαχανικά τους. Σερβίρουν το φαγητό και καθαρίζουν μετά το γεύμα στο σχολείο!

Κάθε βήμα της διαδικασίας είναι σχεδιασμένο προσεκτικά, με γνώμονα τη συνεργασία και την διασκέδαση. Σήμερα το μενού έχει ψάρια με πουρέ πατάτας και σούπα με πέντε λαχανικά. Όλα τα συστατικά είναι υγιεινά και μαγειρεμένα σπιτικά, και αποφεύγονται τα τρόφιμα που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ!

Αυτό που ξεκίνησε σαν ένα εκπαιδευτικό βίντεο για το μεσημεριανό στην Ιαπωνία, πλέον έχει ξεκινήσει πολλές συζητήσεις γύρω από την ποιότητα του μεσημεριανό στα σχολεία των ΗΠΑ.

Όλο το διαδίκτυο έχει μείνει έκπληκτο από την ποιότητα και την αποδοτικότητα του συστήματος στα σχολεία της Ιαπωνίας όταν πρόκειται για το μεσημεριανό. Μαθαίνουν για την προσωπική υγιεινή, την αξία της συνεργασίας και της ευγνωμοσύνης προς αυτούς που τους έφτιαξαν το φαγητό.

Κάμερα κατέγραψε τις σκηνές τρόμου σε τροχαίο σχολικού λεωφορείου! Μαθητές πετάχτηκαν στον αέρα!

Εικόνες που κόβουν την ανάσα κατέγραψε η κάμερα ενός σχολικού λεωφορείου όπου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, ενώ σοκ είχε προκαλέσει λίγο καιρό πριν η είδηση πως ξέχασαν ένα 3χρονο αγοράκι μέσα σε ένα σχολικό.

Το τροχαίο σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Οχάιο, οι σκηνές τρόμου όμως που καταγράφηκαν από την κάμερα τώρα δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί παρ' όλο που οι 25 μαθητές που επέβαιναν στο σχολικό φαίνεται να πετάγονται ως την οροφή του οχήματος.

Ωστόσο, αυτό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι η αντίδραση του 74χρονου οδηγού του σχολικού που καθησύχασε τα παιδιά και τα βοήθησε να βγουν από τις εξόδους κινδύνου.

Στο νοσοκομείο με ελαφρύς τραυματισμούς μεταφέρθηκαν 8 μαθητές ενώ με σοβαρούς τραυματισμούς ο 42χρονος ο οδηγός του αυτοκινήτου που "συμμετείχε" στο τροχαίο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share