Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα γιατί το παιδί του διαμαρτυρόταν για την νταντά...Είναι άρρωστο αυτό που του έκανε

Μεγάλη προσοχή στο ποιον βάζετε σπίτι!

22 Φεβρουαρίου 2020 14:02
Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα γιατί το παιδί του διαμαρτυρόταν για την νταντά...Είναι άρρωστο αυτό που του έκανε
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Αυτό το παιδί παραπονιόταν στον πατέρα του για την νταντά που το φρόντιζε. Δεν πήγαινε το μυαλό τους στο τι γινόταν όταν έμεναν μόνοι μέχρι που έβαλαν κρυφή κάμερα!

Η εύρεση κάποιας νταντάς για το παιδί, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Είναι δύσκολο να εμπιστευτείτε κάποιον για να προσέχει το παιδί σας για σας! Αφού παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο, θα καταλήξετε στο ότι δεν μπορείτε να εμπιστεύεστε κανέναν. Η Ντεσίρ Λαμπλάνκ, βρήκε μια γυναίκα για να προσέχει την κόρη της.

Η 28χρονη Κριστίνα Γουίλιαμσον, η γυναίκα που προσέχει το μωρό, φέρεται απαράδεκτα. Του φέρεται σκληρά και το κακοποιεί, και δεν είναι το μόνο περιστατικό που έχει καταγραφεί με κακοποίηση από κάποια νταντά, όπως θα δείτε εδώ!

Παρακολουθήσετε τη συμπεριφορά της στο παρακάτω βίντεο. Είναι συγκλονιστικό! Ευτυχώς, η Γουίλιαμσον δεν εργάζεται πλέον με παιδιά.

Είναι εντελώς ακατάλληλη για να φροντίσει οποιοδήποτε ζωντανό πλάσμα.

Το αστείο μέρος της ιστορίας, είναι ότι ήταν ο σύζυγος της Γουίλιαμσον εγκατέστησε τις κάμερες που την έπιασαν! Ευτυχώς!

Ένας άνδρας έβλεπε μελανιές πάνω στην 85χρονη ηλικιωμένη μητέρα του - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα τον σόκαρε

Η ηλικιωμένη γιαγιά της φωτογραφίας, είχε πάνω της κάθε μέρα μελανιές. Μόλις τα είδε ο γιος της ανησύχησε και τοποθέτησε κρυφή κάμερα. Αυτό που κατέγραψε τον... πάγωσε.

Αυτή η γιαγιά ζούσε σε γηροκομείο γιατί το παιδί της δεν είχε τον χρόνο να την προσέχει. Ωστόσο, απ ότι φάνηκε εκεί δεν την πρόσεχαν.

Τα γηροκομεία υποτίθεται ότι εξυπηρετούν ηλικιωμένα άτομα που χρειάζονται βοήθεια στην καθημερινότητα τους. Έχουν ανάγκη κάποιον να τους ταΐζει και να τους φροντίζει σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Είναι κι αυτοί άνθρωποι και έτσι πρέπει να τους συμπεριφέρονται.

Πρόσφατα υπήρξαν κάποια παράξενα περιστατικά στο γηροκομείο όπου μένει η μητέρα του Καμίλ. Η μητέρα του αλλά και άλλοι ηλικιωμένοι βρέθηκαν κακοποιημένοι και με μελανιές. Στην αρχή υποπτεύθηκε ότι οι άλλοι έκαναν κακό στην μητέρα του. Μετά έμαθε την φριχτή αλήθεια.

Κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε όταν είδε τις μελανιές της 85χρονης μητέρας του. Είχε ακόμη και μαυρισμένο μάτι πάνω από μια φορές. Αυτό αποκλείεται να συνέβαινε συνεχώς εξαιτίας των άλλων ηλικιωμένων. Τότε ο Καμίλ αποφάσισε να κρύψει μια κάμερα στο δωμάτιο της μητέρας του και ανακάλυψε τι συνέβαινε στην πραγματικότητα.

Αυτό που ανακάλυψε ήταν σοκαριστικό, καθώς ανακάλυψε ότι η μητέρα του κακοποιούνταν από άλλους ηλικιωμένους αλλά και από το προσωπικό του γηροκομείου! Το βίντεο δείχνει άλλους ηλικιωμένους να μπαίνουν στο δωμάτιο της μητέρας του και να παίρνουν τα πράγματα της, ωστόσο δεν είναι αυτό το σοκαριστικό σημείο.

Ένα μέλος του προσωπικού φύσηξε την μύτη του στα σεντόνια της και μετά έστρωσε το κρεβάτι με αυτά τα σεντόνια! Το πιο συνταρακτικό κομμάτι στο βίντεο είναι όταν ένα μέλος του προσωπικού κακοποίησε σωματικά την μητέρα του. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο. Όπως θα δείτε εδώ μια νοσοκόμα χτυπούσε τη γιαγιά που πρόσεχε στο σπίτι της.

Ο Καμίλ είναι σοκαρισμένος με αυτά που είδε και έδειξε το βίντεο στον διευθύνοντα σύμβουλο του γηροκομείου. Η απάντηση του ήταν η εξής: «Βασισμένος σε αυτά που βλέπω στην προκαταρκτική έρευνα, είναι εντελώς απαράδεκτο και θα διασφαλίσω ότι θα ληφθούν πράξεις ώστε να μην επαναληφθεί τέτοιου είδους κακοποίηση στο μέλλον.»

«Πιστεύω πως ήταν αηδιαστικό», είπε η επιστημονική διευθύντρια. «Πιστεύω ότι ήταν αισχρό αυτό που έκαναν σε αυτή την γυναίκα και αν ήταν παιδί ή κάποιος νεότερος, δεν θα είχαν γλιτώσει.»

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share