Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο! Αυτός ο 57χρονος άνδρας έκανε χειρουργείο και χρειάστηκε δεύτερο! Δεν ήθελε να ντύνεται μπροστά στην κόρη του γιατί...

Θα πάθετε πλάκα!

19 Φεβρουαρίου 2020 21:47
Αδιανόητο! Αυτός ο 57χρονος άνδρας έκανε χειρουργείο και χρειάστηκε δεύτερο! Δεν ήθελε να ντύνεται μπροστά στην κόρη του γιατί...

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε τόπο στη Σκωτία, αφού ένας 57χρονος άνδρας χρειάστηκε, μετά από χειρουργείο, να κάνει κι ένα δεύτερο, χωρίς να μπορεί να φορά ρούχα μπροστά στην κόρη του για τον πιο απίθανο λόγο. Δείτε επίσης πώς αντέδρασε άνδρας, όταν του είπε η πυροσβεστική πως καίγεται το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως τον έχει κυριεύσει η αγωνία, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα μόνιμης στύσης ύστερα από εγχείρηση.

Ο Γκλέζιερ Τζέιμς Σκοτ είχε, όπως δήλωσε στην εφημερίδα Daily Record, την πρώτη του επέμβαση, πριν από δύο χρόνια, ύστερα από ατύχημα στη δουλειά και τη συνεπακόλουθη εμφάνιση προβλημάτων στη βουβωνική χώρα.

Μετά την επέμβαση, όμως, παρουσίασε στυτική δυσλειτουργία, οπότε χρειάστηκε να υποβληθεί σε νέο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

«Έχω τώρα μόνιμη στύση και φυσικά έχω αγχωθεί» είπε στην εφημερίδα.

Όπως αναφέρει ο άνδρας, αισθάνεται φυλακισμένος, ότι ζει μια κόλαση. Δεν μπορεί να φορέσει ρούχα και νιώθει άβολα απέναντι στην εννέα ετών κόρη του.

Δεν περίμενε ότι θα εμφάνιζε τόσο σοβαρό πρόβλημα παρόλο που από το νοσοκομείο τού είχαν πει πως θα πονούσε στην περιοχή για έξι με οκτώ εβδομάδες.

Αυτοί οι γονείς άφησαν το μωρό τους μόνο του με το σκύλο - Όταν επέστρεψαν, βρήκαν αυτό!

Αυτοί οι γονείς άφησαν το μωρό τους μόνο του με το σκύλο - Όταν επέστρεψαν, βρήκαν αυτό!

Η σχέση ανάμεσα στους ανθρώπους και τους σκύλους είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο: δεν αποκαλούν τον σκύλο τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου! Δείτε επίσης και αυτόν το αξιαγάπητο σκύλο που τρώει παρέα με μωράκι.

Αλλά αυτά τα μωρά αποδεικνύουν ότι πριν τα σκυλιά γίνουν ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, γίνονται ο καλύτερος φίλος του μωρού! Μόλις οι γονείς γυρίσουν για ένα λεπτό την πλάτη τους, αυτοί οι πιστοί φίλοι σπεύδουν στο πλευρό του μικρού τους προστατευόμενου.

Πανέμορφες φωτογραφίες! Οι σκύλοι φαίνεται ότι έχουν αναλάβει το ρόλο του ανάδοχου γονιού! Η αρχή μιας σπουδαίας φιλίας. Μοιραστείτε αυτές τις γλυκές στιγμές με τους φίλους σας που λατρεύουν τα ζώα!

Κλάμα: Αυτός ο σκύλος έκλεψε το φαγητό του μωρού. Αυτό που έγινε μετά θα σας αφήσει άφωνους!

Δεν φαντάζεστε τι έκανε ένα μωρό, όταν είδε τον σκύλο να του "κλέβει" το φαγητό. Μόλις δείτε το βίντεο θα κλάψετε από τα γέλια.

Τα σκυλιά εκτός από πιστοί φίλοι, είναι και αξιολάτρευτα, ιδίως όταν παίζουν με τα μωρά του σπιτιού. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ένας σκύλος πήγε να φάει το φαγητό του μωρού. Πώς αντέδρασε αυτό;

Επίσης, τι είναι καλύτερο από τον ήχο ενός μωρού που γελάει; Τα μωρά γελούν όταν παίζουν με τα σκυλιά, φυσικά!

Αυτό το βίντεο είναι αρκετά γλυκό και θα σας χαρίσει ένα χαμόγελο!

Ένα κουτάβι πλησίασε το μωρό που κοιμόταν. Τότε η μητέρα πήρε την κάμερα και...

"Λιώσαμε" όταν είδαμε ένα κουταβάκι να πλησιάζει το μωρό που κοιμόταν! Μόλις η μαμά, που βρισκόταν δίπλα, είδε το κουτάβι άνοιξε την κάμερα και κατέγραψε τις κινήσεις του.

Μετά το viral βίντεο με το μωρό που κοιμόταν στην αγκαλιά του σκύλου, γνωρίσαμε την Σάλι, ένα μικρό κουτάβι που μας "τρέλανε" με τη συμπεριφορά της.

Το μικρό κουτάβι αφέθηκε δεμένη μπροστά από το σπίτι τους. Μόλις το είδαν έσπευσαν να το βοηθήσουν και να του χαρίσουν μια ζωή που τα περισσότερα κουτάβια ονειρεύονται. Έχοντας ένα μωρό, αυτοί οι γονείς αποφάσισαν ότι δεν θα πείραζε να αφήσουν το παιδί τους να μεγαλώσει με ένα σκυλάκι!

Έτσι, σύστησαν την Σάλι στο νεογέννητο μωρό τους και μετά από δυο εβδομάδες, το δίδυμο έγινε αχώριστο! Αυτός είναι και ο λόγος που κάνει αυτό το βίντεο τόσο χαριτωμένο!

Τα κατοικίδια ζώα, καταλαβαίνουν ότι μια γυναίκα περιμένει παιδί, ακόμη και πριν το παρουσιάσει! Τα κατοικίδια ζώα δεν γνωρίζουν ότι σε εννέα μήνες ένα νέο μωρό θα ενταχθεί στην οικογένειά σας, αλλά οι σκύλοι και οι γάτες ανιχνεύουν διαφορές στη διάθεσή σας, τη στάση σας, τη συμπεριφορά και τη χημεία του σώματος που τους καταδεικνύουν τις τεράστιες αλλαγές που περνάτε.

Η Σάλι με το μωρό μεγαλώνουν μαζί και αισθάνεται το πόσο ευαίσθητο είναι το μωρό. Έτσι, αποφασίζει να γείρει απαλά επάνω του, για να πάρει και εκείνη έναν υπνάκο!

Ευτυχώς, η μαμά είχε την κάμερα ανοιχτή όλη την ώρα και ήταν σε θέση να καταγράψει αυτή την υπέροχη στιγμή! Είναι ξεκάθαρο ότι η Σάλι και το μωρό έχουν μια ιδιαίτερη σχέση. Παρακολουθήστε τον αξιολάτρευτο υπνάκο τους στο παρακάτω βίντεο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share