Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Η πυροσβεστική του είπε ότι το σπίτι του καίγεται και εκείνος... Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αντέδρασε! (video)

Αδιανόητο περιστατικό!

19 Φεβρουαρίου 2020 18:01
Απίστευτο! Η πυροσβεστική του είπε ότι το σπίτι του καίγεται και εκείνος... Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αντέδρασε! (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε τόπο στη Ρωσία και, συγκεκριμένα, την πόλη Μπαλασίκα, όπου η πυροσβεστική έδρασε άμεσα στην είδηση της φωτιάς και το ανέφερε στον ένοικο του διαμερίσματος, για να αντιδράσει εκείνος με τρόπο που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Θυμηθείτε και το τι έγινε, όταν ένας άνδρας πρότεινε σε γυναίκα να βγουν ραντεβού.

Μετά την κλήση που δέχτηκαν από γειτονικό διαμέρισμα ότι ένα σπίτι καίγεται, οι πυροσβέστες άνοιξαν την πόρτα και βρήκαν μέσα στο υπνοδωμάτιο τον ένοικο να κοιμάται του καλού καιρού, ενώ η κουζίνα του βρισκόταν στις φλόγες και οι καπνοί είχαν πνίξει το διαμέρισμα.

Οι πυροσβέστες προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν και ο τύπος άνοιξε τα μάτια του, τους απάντησε κανονικά και κουκουλώθηκε ξανά κάτω από τις κουβέρτες.

Υποθέτουμε θα τους είπε: «τώρα, τώρα σηκώνομαι σε δύο λεπτά»…

Αυτή η γάτα αρνείται να αφήσει τον νεκρό της φίλο...Τότε έκανε κάτι που ραγίζει καρδιές

Μια γάτα δεν θέλει να δεχθεί τον θάνατο του φίλου της και σέρνει στον δρόμο το νεκρό σώμα του στην βόρεια Κίνα. Η εικόνα σπαράζει καρδιές!

Η λευκή γάτα με το λιγοστό πορτοκαλί τρίχωμα είχε πιάσει το άψυχο σώμα μιας άλλης γάτας από τον αυχένα και το έσερνε στο πεζοδρόμιο, ενώ οι περαστικοί την τραβούσαν βίντεο. Φαίνεται πώς τελικά οι γάτες δεν είναι τόσο άψυχες όπως τις χαρακτηρίζουν, μιας και μπορούν να αναπτύξουν φιλίες ακόμα και με σουρικάτα, όπως μπορείτε να δείτε εδώ!

Η αφοσιωμένη γάτα αρνιόταν να αφήσει τον φίλο της και πήρε το πτώμα του και κρύφτηκε κάτω από ένα αυτοκίνητο. Η αιτία θανάτου της άλλης γάτας παραμένει άγνωστη.

Η λευκή γάτα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να σώσει τον φίλο της παρά το γεγονός ότι δυσκολευόταν να σηκώσει το σώμα του.

Η γάτα έκανε μερικές στάσεις ενώ προσπαθούσε να μεταφέρει τον φίλο της και τελικά κρύφτηκε κάτω από ένα λευκό αυτοκίνητο.

Μια γάτα πέφτει στο κλουβί ενός εξαγριωμένου λύγκα! Ενώ νόμιζαν ότι θα την κατασπαράξει τελικά...

Αυτή η γάτα έπεσε το κλουβί ενός άγριου λύγκα και όλοι πίστευαν ότι θα την κατασπαράξει. Τελικά όμως έγινε κάτι που δεν περίμενε κανείς!

Οι λύγκες, είναι αρπακτικά που θα έκαναν τα πάντα για να υπερασπιστούν την περιοχή τους. Μια λύγκα του ζωολογικού κήπου στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, ήρθε αντιμέτωπη με ένα πολύ ασυνήθιστο εισβολέα, μια αδέσποτη γάτα που πλησίασε προς το μέρος της. Η συνάντηση των δύο αυτών ζώων θα είχε μεγάλο σασπένς, αλλά τελικά πήρε μια εντελώς αναπάντεχη τροπή, όπως και όταν μια γάτα έγινε κολλητή με μια σουρικάτα!

Τα δύο ζώα, πλησίασαν το ένα το άλλο με περιέργεια και αγάπη. Μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν οι καλύτεροι φίλοι, πρόθυμοι να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο. Είναι απίστευτο πως αυτά τα δυο εντελώς διαφορετικά ζώα, ανέπτυξαν μια τόσο ζεστή σχέση.

Ο ζωολογικός κήπος μη θέλοντας να τα χωρίσει, αποφάσισε να τα αφήσει να συγκατοικήσουν.

Απίστευτο: Βάτραχος καταπίνει ένα φίδι ενώ αυτό τσακώνεται με μια γάτα!

Τα φίδια θεωρούνται από τα πιο επικίνδυνα είδη ερπετών στο ζωικό βασίλειο, απ' ότι φαίνεται όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει πάντα! Το Athensmagazine.gr πρόσφατα σας έδειξε έναν σκίουρο που επιτίθεται σε ένα φίδι, σήμερα ένα νέο βίντεο έρχεται για να σοκάρει!

Έχουμε δει, λοιπόν, δεκάδες περιπτώσεις ζώων, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα, να παλεύουν για το φαγητό τους και το... φαγητό να παλεύει για τη σωτηρία του. Συνήθως, όταν τα θηράματα καταλήξουν στο στόμα του θηρευτή τους, αυτό σημαίνει πως ήρθε το τέλος. Πολλά, όμως, είναι εκείνα, που δεν θα «πέσουν» αμαχητί... Σαν αυτό το φίδι.

Σε ένα μοναδικό βίντεο, καθώς δεν έχουμε δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, ένα φίδι εμφανίζεται να τσακώνεται με μια γάτα. Μια γάτα, βέβαια, η οποία μάλλον παίζει με το ερπετό, το οποίο σαφώς και δεν το καταλαβαίνει αυτό και της επιτίθεται, χωρίς να καταφέρει, πάντως, να τη δαγκώσει. «Και πού είναι το φοβερό;», θα αναρωτηθείτε.

Το φοβερό είναι ότι, την ίδια στιγμή, που το φίδι «τα βάζει» με το αιλουροειδές, βρίσκεται στο στόμα ενός μεγάλου βατράχου, που έχει αρχίσει να το καταπίνει!

Δείτε τον νικητή της απίθανης μάχης στο video:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share