Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σηκώστε χρήματα από το ΑΤΜ και αφήστε την κάρτα σπίτι σας για ένα μήνα...Δεν θα πιστεύετε αυτό που θα συμβεί!

Δεν θα το πιστεύετε!

11 Φεβρουαρίου 2020 14:48
Σηκώστε χρήματα από το ΑΤΜ και αφήστε την κάρτα σπίτι σας για ένα μήνα...Δεν θα πιστεύετε αυτό που θα συμβεί!

Ξοδεύετε πολλά χρήματα και χωρίς λόγο. Βάλτε φρένο στα έξοδα σας και απολαύστε τον χρόνο σας – δωρεάν με αυτό το κόλπο. Τρέξτε στο κοντινότερο ΑΤΜ και σηκώστε μερικά λεφτά, το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Πως θα το πετύχετε αυτό; Πολύ απλά δοκιμάστε για έναν μήνα να μην κουβαλάτε καθόλου την κάρτα σας μαζί σας. Δώστε προσοχή ωστόσο γιατί μπορούν να σας κλέψουν στο ΑΤΜ με αυτό τον τρόπο πανεύκολα!

Πολλές φορές με την κάρτα δεν έχουμε αίσθηση των χρημάτων που ξοδεύουμε. Επιπλέον την χρησιμοποιούμε και σε περιπτώσεις που τα χρήματα στο πορτοφόλι μας δεν μας φτάνουν να αγοράσουμε κάτι που ίσως και να μην χρειαζόμασταν ή να αγοράζαμε την πιο φθηνη έκδοσή του.

Έτσι μέσα σε έναν μήνα θα καταφέρετε ώστε να μην ελέγχουν τα χρήματα την ζωή σας:

Δοκιμάστε το εξής: πάτε στο ATM και τραβήξτε μερικά χρήματα. Κρατήστε τα στο πορτοφόλι σας και αφήστε τις κάρτες στο σπίτι για έναν μήνα. Συγκρίνετε τα έξοδα αυτού του μήνα με του προηγούμενου. Θα πάθετε πλάκα από την διαφορά. Είναι τόσο απλό να χρησιμοποιούμε κάρτα, που το κάνουμε αυτόματα.

Πλέον με τις ανέπαφες συναλλαγές η διαδικασία είναι τόσο γρήγορη που δεν καταλαβαίνουμε ότι ξοδεύουμε χρήματα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εκπλήξεις στο τέλος του μήνα!

Και μην ξεχνάτε ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε την κάρτα, τόσο πιο πολύ ωφελείτε την τράπεζα…

Απίστευτη γιαγιά προστατεύει με τον πιο αστείο τρόπο την φίλη της που βγάζει λεφτά από το ΑΤΜ!

Απίστευτη γιαγιά προστατεύει με τον πιο αστείο τρόπο την φίλη της που βγάζει λεφτά από το ΑΤΜ!

Οι γιαγιάδες είναι από τα πιο γλυκά πλάσματα του κόσμου και κάποιες φορές με τις πράξεις τους μας χαρίζουν άφθονο γέλιο...

Κάποιοι πιστεύουν ότι οι ηλικιωμένοι έχουν μια βαρετή ζωή, αλλά δεν θα μπορούσαν να είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Για να συντρίψουμε τα αρνητικά στερεότυπα σχετικά με τους ηλικιωμένους, παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με μερικές από τις πιο αστείες στιγμές που οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους εξέπληξαν όλους γύρω τους.

Από τo ιδιαίτερο μπολ για βούτυρο ως την βοήθεια των πτηνών με υλικά για τις φωλιές τους, αυτές οι αξέχαστες στιγμές αποδεικνύουν ότι οι γκριζομάλληδες είναι σε θέση να κάνουν πολλά περισσότερα όλη την ημέρα, από ότι να ψάχνουν για τα γυαλιά τους. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε το πόσο ενδιαφέρουσα θα ήταν η ζωή σας εάν επισκεπτόσασταν τους παππούδες σας πιο συχνά.

“Προστασία ΑΤΜ”

“Η τούρτα της γιαγιάς μου για τα 69α γενέθλια της”

“Ένας πελεκάνος τσίμπησε την γιαγιά μου και αυτή του έβαλε τις φωνές”

“Οι παππούδες μου περίμεναν ο ένας τον άλλον στο εμπορικό κέντρο”

“Το πρωί το ανέβασε η γιαγιά μου στο facebook”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share