Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

Προσοχή στα ΑΤΜ! Έτσι κλέβουν πανεύκολα τους κωδικούς και τα λεφτά από τις κάρτες σας χωρίς να παίρνετε χαμπάρι!

Οργανωμένη μέθοδος!

28 Ιανουαρίου 2020 13:48
Προσοχή στα ΑΤΜ! Έτσι κλέβουν πανεύκολα τους κωδικούς και τα λεφτά από τις κάρτες σας χωρίς να παίρνετε χαμπάρι!

Kάμερα ασφαλείας σε τράπεζα κατέγραψε το κλοπές σε ATM και δείχνει στον κόσμο πώς οι επιτήδειοι μπορούν εύκολα να σας ξεγελάσουν, χωρίς να το πάρετε καν χαμπάρι!

Τα κόλπα που χρησιμοποιούν συμμορίες κυρίως από την πρώην Ανατολική Ευρώπη για να κλέψουν τα λεφτά από ανθρώπους που κάνουν αυτόματη ανάληψη από ATM. Μάλιστα πρόσφατα μια πρωτοποριακή απόφαση πάρθηκε στην Ελλάδα, με την οποία δικαιώθηκε θύμα κλοπής κάρτα ΑΤΜ για πρώτη φορά!

Στην Αγγλία οι πελάτες ΑΤΜ βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα νέο κύμα απατών όπου σε λίγα λεφτά χάνουν όχι μόνο τα μετρητά που βγάζουν από τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, αλλά οι επιδέξιοι κακοποιοί καταφέρνουν να αδειάζουν και τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Μάλιστα η Barclays δημοσιοποίησε βίντεο που δημιούργησε με βάση υλικό από κάμερες ασφαλείας ώστε να προετοιμάσει και «υποψιάσει» τους πελάτες της για το τι μπορεί να τους συμβεί ενώ κάνουν ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ.

Ενώ ο πελάτης της τράπεζας περιμένει να σηκώσει χρήματα από το ΑΤΜ, μία άγνωστη γυναίκα κάθεται ακριβώς πίσω του, παρακολουθώντας τον την ώρα που αυτός γράφει το pin του.

Τότε η γυναίκα αυτή δημιουργεί αντιπερισπασμό, πετώντας κάτω κάποια χρήματα. Ο πελάτης γυρνά να την βοηθήσει όμως άλλος άνδρας που στέκεται δίπλα από το ΑΤΜ παίρνει την πιστωτική του κάρτα και βάζει στην θέση της μία ψεύτικη.

Όταν το θύμα γυρνά παίρνει την ψεύτικη κάρτα και φεύγει, αφήνοντας την δική του εντός του μηχανήματος.

Τελικά η γυναίκα, αφού έχει παρατηρήσει το pin του πελάτη, έχει μαζί με τον συνεργό της και το pin και την κάρτα, μπορώντας πια να σηκώνει όσα λεφτά θέλει.

Οι απάτες μπροστά από ΑΤΜ στη Μεγάλη Βρετανία έχουν σημειώσει άνοδο 50% των τελευταίο χρόνο.

Απίστευτη γιαγιά προστατεύει με τον πιο αστείο τρόπο την φίλη της που βγάζει λεφτά από το ΑΤΜ!

Απίστευτη γιαγιά προστατεύει με τον πιο αστείο τρόπο την φίλη της που βγάζει λεφτά από το ΑΤΜ!

Οι γιαγιάδες είναι από τα πιο γλυκά πλάσματα του κόσμου και κάποιες φορές με τις πράξεις τους μας χαρίζουν άφθονο γέλιο...

Κάποιοι πιστεύουν ότι οι ηλικιωμένοι έχουν μια βαρετή ζωή, αλλά δεν θα μπορούσαν να είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Για να συντρίψουμε τα αρνητικά στερεότυπα σχετικά με τους ηλικιωμένους, παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με μερικές από τις πιο αστείες στιγμές που οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους εξέπληξαν όλους γύρω τους.

Από τo ιδιαίτερο μπολ για βούτυρο ως την βοήθεια των πτηνών με υλικά για τις φωλιές τους, αυτές οι αξέχαστες στιγμές αποδεικνύουν ότι οι γκριζομάλληδες είναι σε θέση να κάνουν πολλά περισσότερα όλη την ημέρα, από ότι να ψάχνουν για τα γυαλιά τους. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε το πόσο ενδιαφέρουσα θα ήταν η ζωή σας εάν επισκεπτόσασταν τους παππούδες σας πιο συχνά.

“Προστασία ΑΤΜ”

undefined

“Η τούρτα της γιαγιάς μου για τα 69α γενέθλια της”

undefined

“Ένας πελεκάνος τσίμπησε την γιαγιά μου και αυτή του έβαλε τις φωνές”

undefined

“Οι παππούδες μου περίμεναν ο ένας τον άλλον στο εμπορικό κέντρο”

undefined

“Το πρωί το ανέβασε η γιαγιά μου στο facebook”

undefined

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share