Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Το 95% των ανθρώπων αδυνατούν να εντοπίσουν το μωρό στην φωτογραφία! Εσείς;

Δεν φαντάζεστε που είναι!

11 Φεβρουαρίου 2020 11:56
Το 95% των ανθρώπων αδυνατούν να εντοπίσουν το μωρό στην φωτογραφία! Εσείς;

Νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα για το ότι υπάρχει ένα μωρό στη φωτογραφία. Ένα κουίζ που τρέλανε τους πάντες και σίγουρα θα τρελάνει και εσάς!

Μετά το είδαμε! Εσείς το βλέπετε; Το να βρίσκεις κρυμμένα αντικείμενα είναι ένας ωραίος τρόπος να περάσεις την ώρα σου και εξασκείς παράλληλα και την αντίληψή σου.

Όπως σε αυτές τις εικόνες που παίζουν με το θετικό και τον αρνητικό χώρο, το ίδιο που συνέβη και στο τεστ παρατηρητικότητας με την τίγρη!

Εάν δεν μπορέσετε, θυμηθείτε τη σχέση ανάμεσα στο θετικό και τον αρνητικό χώρο και κοιτάξτε εκεί! Ο κόκκινος κύκλος περιέχει το μεγαλύτερο κομμάτι του μωρού, οπότε εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, κοιτάξτε γενικά την εικόνα:

Το 95% των ανθρώπων αδυνατούν να εντοπίσουν το μωρό στην φωτογραφία! Εσείς;

Τώρα βλέπετε πως στην πραγματικότητα, όχι μόνο υπάρχει μωρό, αλλά έχει και πολύ λεπτομέρεια.

Το 95% των ανθρώπων αδυνατούν να εντοπίσουν το μωρό στην φωτογραφία! Εσείς;

Αυτό είναι το περίγραμμα του μωρού. Είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς αυτός που έφτιαξε την εικόνα σχεδίασε το δέντρο με τέτοιο τρόπο, ώστε να φαίνεται φυσικό, αλλά να είναι ταυτόχρονα και το περίγραμμα από ένα μωρό!

93% των ανθρώπων δεν έλυσαν το κουίζ: Στην εικόνα υπάρχουν 16 ζώα και πρόσωπα. Μπορείς να τα βρεις;

Μπορείς να βρεις τη λύση του κουίζ; Όπως θα δεις και μόνος σου, στην φωτογραφία υπάρχουν 16 ζώα και πρόσωπα ανθρώπων. Προσπάθησε να το λύσεις!

Μετά το τρομερό κουίζ με τα 16 ζώα της φωτογραφίας, βρήκαμε για εσάς μια ήσυχη εικόνα που διαδραματίζεται στο δάσος. Συγκεκριμένα, στην εικόνα θα δεις τα 16 ζώα και ανθρώπινα πρόσωπα που υπάρχουν. Η μια αλεπού και τα τρία πουλιά φαίνονται με μια πρώτη ματιά, δεν είναι τα μοναδικά που υπάρχουν στην εικόνα.

Παρατήρησε την και αν δεν τα καταφέρεις να τα βρεις όλα μπορείς να βοηθηθείς από την απάντηση.

κουίζ με ζώα

Απάντηση:

γρίφοι με ζώα

Το μαθηματικό κουίζ που μόλις το 2% των ανθρώπων μπορεί να λύσει!

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ένα μαθηματικό κουίζ; Απ' ότι αποδείχθηκε από το συγκεκριμένο, μάλλον πολύ! Μετά το κουίζ παρατηρητικότητας με τον κόκκινο κύκλο, το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει το πιο δύσκολο μαθηματικό κουίζ που μόνο το 2% του πληθυσμού κατάφερε να λύσει!

Μια μαθηματική ακολουθία, που χρησιμοποιεί μπέργκερ, πατάτες και… αναψυκτικό για να δώσει το παράδειγμα και τον δρόμο προς τη λύση, είναι αυτή στην οποία καλείστε να βρείτε την απάντηση.

Βάλτε το μυαλουδάκι σας να δουλέψει και ίσως τελικά το ποσοστό να αρχίσει να αυξάνεται σιγά σιγά!

κουίζ

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share