Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020

Κουίζ: Λίγοι άνθρωποι μπορούν να δουν τι κρύβεται πίσω από τον κόκκινο κύκλο!

Μπορείτε να το λύσετε;

16 Ιανουαρίου 2020 12:05
Κουίζ: Λίγοι άνθρωποι μπορούν να δουν τι κρύβεται πίσω από τον κόκκινο κύκλο!

Ένα κουίζ που ελάχιστοι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να λύσουν. Εστιάστε καλά και δείτε κάτι που πολλοί δεν μπορούν!

Πολλά κουίζ δεν μπορούν να λυθούν από όλους, όπως και αυτό της πλάγιας σκέψης. Αυτό είναι πιο απλό και δεν απαιτεί κάποια σκέψη. Χαλαρώστε. Ηρεμήστε το νου και κοιτάξτε προσεκτικά αυτόν τον κόκκινο κύκλο. Βλέπετε κάτι μέσα σε αυτόν; Κι όμως, υπάρχει μια κρυμμένη εικόνα.

Κουίζ: λίγοι άνθρωποι μπορούν να δουν τι κρύβεται πίσω από τον κόκκινο κύκλο!

Οι περισσότεροι, δε βλέπουν απολύτως τίποτα, πέρα από το απέραντο κόκκινο, αλλά υπάρχει κάποια κρυμμένη εικόνα. Άλλοι βέβαια μπορούν και διακρίνουν αυτό:

Κουίζ: λίγοι άνθρωποι μπορούν να δουν τι κρύβεται πίσω από τον κόκκινο κύκλο!

Αλλά, πόσοι μπορούν να δουν τις λεπτομέρειες; Αν γυρίσετε την εικόνα ανάποδα, θα αποκαλυφθεί αυτό εδώ το σκίτσο: πρόκειται για ένα άλογο με σέλα.

Viral Κουίζ: Μπορείτε να δείτε τον σκύλο πίσω από τον άνδρα; Οι περισσότεροι απέτυχαν!

Ένα κουίζ που λίγοι μπορούν να λύσουν. Μπορείτε να δείτε τον σκύλο πίσω από το πρόσωπο αυτού του άνδρα;

Τα κουίζ μπορούν να σε τρελάνουν, και πολλά αποκαλύπτουν πτυχές της προσωπικότητάς σου. Σε αυτή την ασπρόμαυρη εικονογράφηση του Βαλεντίν Ντουμπίνιν, σκιτσογράφου από τη Ρωσία, κρύβεται κάτι παραπάνω από έναν άντρα με καπέλο.

Μπορέσετε να βρείτε τον σκύλο ή βλέπετε μόνο τον άντρα; Αυτές οι εικόνες έχουν διφορούμενο περιεχόμενο και αποτελούν είδος οπτικής ψευδαίσθησης. Τέτοιες εικόνες μας βοηθούν να καταλάβουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και ερμηνεύουμε τον κόσμο μας οπτικά. Μπορούν να γίνουν αντιληπτές με πολλαπλούς τρόπους, με τον κάθε τρόπο να είναι σωστός.

Τέτοιες εικόνες όπως αυτή έχουν απασχολήσει ερευνητές διαφορετικών πεδίων για πολλά χρόνια. Επιστήμονες και ψυχολόγοι δεν έχουν ακόμα καταλήξει πως λειτουργούν, ούτε ποιο μέρος του εγκεφάλου τις επεξεργάζεται. Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν καν και τις δύο εικόνες, που προσθέτει ακόμα περισσότερο μυστήριο στο ζήτημα.

Viral Κουίζ: Μπορείτε να δείτε τον σκύο πίσω από τον άνδρα; Οι περισσότεροι απέτυχαν!

Viral Κουίζ: Μπορείτε να δείτε τον σκύο πίσω από τον άνδρα; Οι περισσότεροι απέτυχαν!

Σίγουρα τώρα μπορείτε να τον δείτε και στην πρώτη!

Μπορείς να εντοπίσεις τον σκύλο; Μόλις το 1% τον βρίσκει σε λιγότερο από 2 λεπτά!

Μια σπαζοκεφαλιά έχει γίνει viral εδώ και λίγες ώρες σε όλο το διαδίκτυο και τρελαίνει, όπως και το κουίζ με το ζώο στην φωτογραφία που σας παρουσιάσαμε πρόσφατα!

Με τα Χριστούγεννα να είναι μόλις λίγες ημέρες μακριά μας, η ιστοσελίδα Canine Cottages ετοιμάσε μια οπτική σπαζοκεφαλιά που πραγματικά είναι... άλυτη!

Μάλιστα, τα στοιχεία αναφέρουν πως μόλις το 1% όσων την έλυσαν, το έκαναν σε χρόνο μικρότερο των 2 λεπτών!

Νομίζετε πως μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα; Δοκιμάστε στην παρακάτω φωτογραφία που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Κουίζ με σκύλο πρόβλημα

Κουίζ με σκύλο

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share