Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Όσοι προσπάθησαν απέτυχαν...Το 92% των ανθρώπων δεν εντοπίζει το κρυμμένο άλογο της φωτογραφίας! Εσείς;

Για προσπαθήστε...

8 Φεβρουαρίου 2020 15:36
Όσοι προσπάθησαν απέτυχαν...Το 92% των ανθρώπων δεν εντοπίζει το κρυμμένο άλογο της φωτογραφίας! Εσείς;

Σας αρέσουν τα κουίζ παρατηρητικότητας; Εάν η απάντηση είναι θετική τότε θα ξετρελαθείτε με αυτή την φωτογραφία. Το 92% των ανθρώπων απέτυχε να λύσει το κουίζ!

Μετά από το κουίζ με το λιοντάρι, που δυσκόλεψε πολλούς στο διαδίκτυο, ακόμα ένα που θα σας σπαζοκεφαλιάσει. Κάπου στην εικόνα υπάρχει ένα κρυμμένο άλογο. Μπορείτε να το εντοπίσετε;

Εμάς μας πήρε αρκετά λεπτά πριν το βρούμε. Σας προτείνουμε να μεγεθύνετε την εικόνα εάν θέλετε να έχετε ελπίδες να το βρείτε.

Εάν βρείτε το άλογο, αφήστε και τους υπόλοιπους που θέλουν να προσπαθήσουν να το βρουν χωρίς να αποκαλύψετε την απάντηση.

Δείτε την εικόνα!

Για όσους δεν μπορούν, να κοιτάξουν καλύτερα το παράθυρο στον δεύτερο όροφο!

92/100 ανθρώπους δεν μπορούν να δουν την κρυμμένη άρπα της εικόνας! Είσαι από τους μοναδικούς;

Ένα κουίζ παρατηρητικότητας που οι 92 στους 100 ανθρώπους αδυνατούν να λύσουν. Εσείς μπορείτε να εντοπίσετε την κρυμμένη άρπα που βρίσκεται στην εικόνα ή ανήεκτε στους προαναφερόμενους;

Μετά από το κουίζ με τον κόκκινο κύκλο που τρέλανε το διαδίκτυο, ακόμα μια σπαζοκεφαλιά, που είναι για λίγους.Ο αρπιστής που απεικονίζεται παρακάτω, τον περιμένει μια τραγική μοίρα αν δεν εντοπίσει έγκαιρα την άρπα του! Γνωρίζοντας ότι ο βασιλιάς δεν είναι ο πιο έξυπνος, ο μουσικόw για την ώρα, προσποιείται ότι παίζει την άρπα. Και παρόλο που ο μουσικός μπορεί να ξεγελάσει τον βασιλιά για λίγο, όταν η μεγαλειότης του ανακαλύψει ότι ο αρπιστής δεν έχει το όργανο του, θα του κόψει το κεφάλι!

Η άρπα, που χρονολογείται από το 2500 π.Χ., είναι ένα από τα αγαπημένα όργανα του βασιλιά. Ο βασιλιάς όταν ήταν νέος, αποκοιμιόταν στον απαλό ήχο μιας άρπας, που έπαιζε ο μουσικός που είχε προσλάβει η μητέρα του. Και ενώ ο αρπιστής ήταν ένας ταλαντούχος άνθρωπος, το αγόρι απαιτούσε να παίζει όλη τη νύχτα, επτά νύχτες την εβδομάδα! Αλλά ένα βράδυ, ο μουσικός δεν άντεξε και αποκοιμήθηκε.

Το αγόρι ξύπνησε αμέσως και η βασίλισσα εξόρισε τον αρπιστή από το βασίλειο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον μελλοντικό βασιλιά. Ο πρίγκηπας υποσχέθηκε ότι κατά τη διάρκεια της βασιλείας του, οποιοσδήποτε μουσικός που δεν κατάφερνε να εκπληρώσει τα καθήκοντά του θα καταδικαζόταν αμέσως σε θάνατο!

Μπορείτε λοιπόν να βοηθήσετε τον μουσικό; Ψάξτε την άρπα για να σώσετε τη ζωή του μουσικού!

Καταφέρατε να την εντοπίσετε; Αν όχι, μη φοβάστε. Χρειάζεστε λίγη βοήθεια. Ο μουσικός θα σας ευγνωμονεί για πάντα!

Δείτε την λύση:

Το 99% των ανθρώπων δεν μπορούν να δουν τις 16 τίγρεις που βρίσκονται στην φωτογραφία! Εσύ;

Οι περισσότεροι άνθρωποι αδυνατούν να εντοπίσουν και τις 16 τίγρεις που βρίσκονται κρυμμένες σε αυτή την φωτογραφία. Εσείς μπορείτε να λύσετε το κουίζ;

Ένα τεστ παρατηρητικότητας για βαριά στομάχια, που απαιτεί τρελή υπομονή. Μπορεί το προηγούμενο κουίζ με την τίγρη να σας φάνηκε εύκολο, ωστόσο με αυτό θα "σπάσετε" το κεφάλι σας!

Αν και φαίνονται στα γρήγορα 4 τίγρεις, σας διαβεβαιώνουμε είναι πολλές παραπάνω. Εσύ μπορείς να βρεις τις 16 τίγρεις που κρύβονται στην εικόνα; Αν δεν τα καταφέρεις, μην στενοχωριέσαι και μην αμφισβητείς, σου έχουμε την εικόνα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share