Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα λιώσετε! Αυτός ο σκύλος κοιμάται σαν άνθρωπος! (photo)

Απίστευτο!

2 Φεβρουαρίου 2020 22:05
Θα λιώσετε! Αυτός ο σκύλος κοιμάται σαν άνθρωπος! (photo)

Απίστευτος είναι ο σκύλος, ράτσας Σιχ Τσου, με το όνομα Πάνινγκινγκ, ο οποίος έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου με την ικανότητά του να κοιμάται... σαν άνθρωπος, σε αντίθεση με το σκύλο που περιμένει το αφεντικό του, ενώ έχει πεθάνει!

Η ιδιοκτήτριά του Τζένες Κούα δημοσίευσε τις φωτογραφίες σε σελίδα του Facebook για τους λάτρεις σκύλων στις Φιλιππίνες. Σε αυτές φαίνεται το κουτάβι να κοιμάται με την πλάτη του στο πάτωμα και την κοιλιά του εκτεθειμένη σαν άνθρωπος. Οι φωτογραφίες του αξιολάτρευτου σκύλου έγιναν viral, όπως είχε γίνει πρόσφατα η εικόνα ενός καραφλού αετού, και πλέον ο Πάνινγκινγκ έχει πάνω από 55.500 ακολούθους στο Instagram.

Αυτή είναι η Πάνινγκινγκ

«Αυτή είναι θέση που κοιμάται από τότε που γεννήθηκε, επειδή εκεί αισθάνεται πιο άνετα», λέει η ιδιοκτήτριά του στο Bored Panda. Παρόλο που στις περισσότερες φωτογραφίες φαίνεται να κοιμάται, η σκυλίτσα είναι πολύ παιχνιδιάρα και τρελαίνεται να είναι με τα αδέλφια της.

Το μικρό κουτάβι ξεχωρίζει λόγω του χρώματός του από τα υπόλοιπα αδέλφια του

Η Πάνινγκινγκ είναι η μικρότερη από τα αδέλφια της και η μόνη με διαφορετικό τρίχωμα. Αρχικά, οι ιδιοκτήτες την ονόμασαν «Maningning» που μεταφράζεται ως «ξεχωριστή» στα φιλιππινέζικα, εξαιτίας του διαφορετικού χρώματός της. Η κόρη της Τζένες, όμως, ήθελε το όνομα να ξεκινά από «p» και έτσι έγινε Paningning.

Ωρα για ύπνο με την Πάνινγκινγκ να προτιμά την αγαπημένη της στάση
Ο ύπνος είναι μόνο ένα από τα χόμπι της Πάνινγκινγκ που αγαπά «να τρώει και να κοιμάται» και μερικές φορές είναι άτακτη, όπως όλα τα κουτάβια. «Για μένα, είναι απλά ένα κανονικό κουτάβι που αγαπά να κοιμάται στην πλάτη της», λέει η Τζένες, την ώρα που οι φωτογραφίες του σκύλου της γίνονται meme στο Διαδίκτυο.

Η φωτογραφία αυτής της γιαγιάς μαζί με την 19χρονη εγγονή της έχει ρίξει το ίντερνετ - Δείτε την ολόκληρη και θα καταλάβετε…

Η φωτογραφία αυτής της γιαγιάς μαζί με την 19χρονη εγγονή της έχει ρίξει το ίντερνετ - Δείτε την ολόκληρη και θα καταλάβετε…

Αυτή είναι η 19χρονη Jenn Miller από την Πενσυλβάνια και η γιαγιά της, Susan. Οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους, γιατί μοιάζουν πολύ, όπως λέει η Jenn. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που μια γιαγιά μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό καθώς μόλις λίγες ημέρες πριν μια 74χρονη μας σόκαρε με την άκρως αποκαλυπτική της εμφάνιση με ένα μικροσκοπικό μπικίνι!

«Προσπαθούμε να περνάμε τον περισσότερο χρόνο μαζί, γιατί είμαστε πολύ κοντά», είπε η Jenn.

Η Jenn και η Susan σχεδιάζουν να πάνε σε έναν γάμο τον Σεπτέμβρη, έτσι η Jenn αγόρασε από την ιστοσελίδα Boohoo ένα φόρεμα.

Στην γιαγιά της άρεσε πολύ το φόρεμα. Της άρεσε μάλιστα τόσο πολύ που ρώτησε την Jenn αν μπορούσε να το δοκιμάσει. Το φόρεσε και της πήγαινε πολύ. Έτσι, ρώτησε την εγγονή της αν την πείραζε να αγοράσει το ίδιο φόρεμα για τον γάμο.

Η Susan είπε ότι το φόρεμα είναι απλά υπέροχο. «Μου αρέσει το κέντημα στα μανίκια», είπε. Δεν ήταν σίγουρη αν η εγγονή της θα ήθελε να φοράνε ίδια ρούχα στον γάμο. Εξήγησε ότι στις μέρες της ήταν ταμπού να φοράει κανείς το ίδιο φόρεμα με κάποιον άλλο σε μια εκδήλωση.

«Δεν ήθελα να το φορέσω, αν ήταν να ντραπεί», είπε. Ωστόσο, η Jenn δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το βρήκε απίθανο. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που έκανε δημοσίευση στο Twitter.

Η Susan έχει ήδη παραγγείλει το φόρεμα στο μέγεθος της και είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα είναι ίδια με την εγγονή της στον γάμο.
«Πιστεύω ότι είναι ωραίο. Όταν μεγάλωνα, δεν ήταν κάτι που συνέβαινε», είπε. Η Jenn είπε ότι ανυπομονεί να βγάλει φωτογραφίες με την γιαγιά της.

«Πιστεύω ότι είναι αρκετά αστείο. Ανυπομονώ να δω πώς θα αντιδράσει η υπόλοιπη οικογένεια.»

Καλά να περάσετε!

80χρονη γιαγιά γνώρισε έναν 35χρονο μέσω Facebook! Αυτό που έγινε λίγο αργότερα σόκαρε τους πάντες!

"Ο έρως χρόνια δεν κοιτά" λέει ένα γνωμικό και αυτή η 80χρονη γιαγιά είναι η απόλυτη απόδειξη!

Η Άιρις είναι 80χρονών και πριν λίγο καιρό έγινε πρωτοσέλιδο αποκαλύπτοντας τη σχέση της με έναν άνδρα 45 χρόνια μικρότερό της τον οποίο γνώρισε μέσω Facebook!

Λίγες μέρες μετά, άφησε «άφωνους» κοινό και παρουσιαστές, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή «This Morning» και αναφέρθηκε με... ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στη σεξουαλική τους ζωή. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που μια γιαγιά μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό καθώς μόλις λίγες ημέρες πριν μια 74χρονη μας σόκαρε με την άκρως αποκαλυπτική της εμφάνιση με ένα μικροσκοπικό μπικίνι!

«Ήταν πολύ δύσκολο. Δεν είχα ερωτική επαφή εδώ και 35 χρόνια. Ένιωσα ξανά σαν παρθένα. Χρησιμοποιήσαμε ένα ολόκληρο λιπαντικό», είπε η 80χρονη.

Ωστόσο, δεν ήταν όλοι τόσο ενθουσιασμένοι με τη νέα σχέση της Άιρις και μάλιστα, τα μέλη της οικογένειάς της φοβόντουσαν ότι μπορεί ο Μοχάμεντ να τη θέλει για τα λεφτά της.

Μιλώντας στη Sun, ο 53χρονος γιος της Άιρις, Στίβεν Τζόουνς είπε ότι η σχέση της μητέρας του παραλίγο να διαλύσει την οικογένειά τους.

«Μας αποκάλυψε ότι μιλάει με αυτόν τον άνδρα από την Αίγυπτο. Δεν ήξερα τι ηλικία έχει και δεν έδωσα πολύ σημασία. Ξαφνικά, μια μέρα έρχεται και μας λέει "έχω ερωτευτεί αυτόν τον τύπο". Μόλις έμαθα την ηλικία του, τρελάθηκα. Ο αδερφός μου δεν μπορούσε να το αποδεχτεί και εγώ είχα πολλές επιφυλάξεις λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας. Ο αδερφός μου, Ντάρεν, το πήρε πολύ άσχημα. Δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με αυτό», ανέφερε ο Στίβεν.

Η Άιρις στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο Ντάρεν προσπάθησε να τα βρει με τη μητέρα του και της εξήγησε πως φοβάται ότι ο νεαρός θέλει τα λεφτά της. Εκείνη, όμως, επιμένει ότι ο Μοχάμεντ δεν θέλει ούτε τα χρήματά της, ούτε προσπαθεί να αποκτήσει βρετανικό διαβατήριο, μιας που το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί.

«Αν με παντρεύεται για την περιουσία μου, θα απογοητευτεί πολύ, γιατί ζω μόνο με τη σύνταξή μου. Είμαι ειλικρινής και του είπα από την αρχή ότι δεν θα μπορούσε να είναι προικοθήρας».

Την προηγούμενη εβδομάδα, μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του και ο Μοχάμεντ. Παρά το γεγονός ότι η Άιρις είναι 20 χρόνια μεγαλύτερη από τη μητέρα του, ο 35χρονος ανέφερε ότι «έχει χάσει το μυαλό του» για τη σύντροφό του.
«Όταν ένας άνδρας ερωτεύεται μία γυναίκα, δεν έχει σημασία πόσο χρονών είναι ή πώς είναι εξωτερικά. Δεν με νοιάζει η εμφάνιση, αλλά αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό της. Έχει υπέροχο μυαλό και μία τεράστια καρδιά. Μπορεί να φαίνεται περίεργο η σύζυγός μου να είναι 20 χρόνια μεγαλύτερη από τη μητέρα μου, αλλά αυτό είναι αγάπη», ανέφερε ο 35χρονος.

Ο Μοχάμεντ δεν ήθελε να μιλήσει δημόσια για τη σεξουαλική τους ζωή αναφέροντας ότι «στην Αίγυπτο δεν μιλάμε για τέτοια πράγματα, αλλά υπήρχε πολύ πάθος και ήταν πολύ όμορφη στιγμή να κρατάω στα χέρια μου μία τόσο υπέροχη ψυχή».

Η Άιρις από την άλλη δεν είχε πρόβλημα να αναφερθεί σε λεπτομέρειες λέγοντας ότι «ο πρώην άνδρας μου είπε ότι ήμουν πολύ ψυχρή όταν με χώρισε πριν από 40 χρόνια. Πλέον, ξέρω ότι σίγουρα δεν είμαι».


 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share