Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Ανατριχίλα: Μετά την κηδεία της γιαγιάς της τράβηξε αυτή τη φωτογραφία - Μετά από λίγο όταν την είδε πιο προσεκτικά της σηκώθηκε η τρίχα!

Αυτά δεν γίνονται!

6 Δεκεμβρίου 2019 08:33
Ανατριχίλα: Μετά την κηδεία της γιαγιάς της τράβηξε αυτή τη φωτογραφία - Μετά από λίγο όταν την είδε πιο προσεκτικά της σηκώθηκε η τρίχα!

Τράβηξε μια φωτογραφία μετά την κηδεία της γιαγιάς της - Μετά από λίγο όταν την είδε πιο προσεκτικά της σηκώθηκε η τρίχα!

Οι γιαγιάδες για όλους μας ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο και οι περισσότερες μας κατακτούν με τον τρόπο τους! Ένα απόγευμα ενώ καθόταν με την οικογένειά της στο σαλόνι του σπιτιού της στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, η 18χρονη Νταϊάνα Λάντς αποφάσισε να βγάλει μία φωτογραφία του πατέρα και της μητριάς της.

undefined

Όταν όμως κοίταξε την εικόνα που είχε τραβήξει, ένιωσε ένα ρίγος να την διαπερνάει: μπορούσε να δει ένα πρόσωπο να αιωρείται μέσα στο παράθυρο.

undefined

Η μητριά της είχε μόλις επιστρέψει από την κηδεία της γιαγιάς της στην Τουρκία και όταν κοίταξε την φωτογραφία, ήταν σίγουρη πως ήταν το πρόσωπο της γιαγιάς της όταν ήταν νεαρή. “Εκείνη και η γιαγιά της ήταν πολύ δεμένες και μπορούσε να νιώσει την παρουσία της όλη τη μέρα. Ήξερε πως η γιαγιά της την πρόσεχε,” εξήγησε η Νταϊάνα.

Γιαγιά μπήκε τουαλέτα να κάνει την ανάγκη της! 8 μέρες μετά έγινε το απίστευτο

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται από την Βρετανία και κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά!

Συγκεκριμένα το περιστατικό έγινε στο Λέστερ της Αγγλίας και η γιαγούλα είχε Άγιο, λίγες μέρες μετά από ένα αντίστοιχο περιστατικό σε δρόμο της Αγγλίας! Τι συνέβη; Συγκεκριμένα τυχερή φαίνεται πως στάθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα, μιας και παρά το γεγονός ότι έμεινε κλεισμένη στο μπάνιο της για 8 μέρες τελικά σώθηκε χάρη στην επέμβαση ενός ντελιβερά και την αστυνομία.

Χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας φαίνεται και της αφοσίωσής της σε συγκεκριμένο κατάστημα φαίνεται πως σώθηκε μια 70χρονη.

Την αστυνομία ειδοποίησαν οι υπάλληλοι εμπορικού, που δεν είχαν λάβει για μέρες τη συνηθισμένη παραγγελία από τη σταθερή τους πελάτισσα και ανησύχησαν.

«Ήταν σταθερή πελάτισσα, που μας παραγγέλνει κάθε εβδομάδα. Όταν δεν επικοινώνησε μαζί μας τη συνηθισμένη της μέρα, ξέραμε ότι κάτι δεν πάει καλά», τόνισε ο ντελιβεράς στο συγκεκριμένο εμπορικό, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Άμεση η επέμβαση της αστυνομίας

Στην συνέχεια ο ίδιος αποφάσισε να πάρει την πρωτοβουλία και να επισκεφτεί την ηλικιωμένη κυρία στο σπίτι της, όπου πρόσεξε ότι οι κουρτίνες ήταν κλειστές και το ταχυδρομείο είχε γεμίσει το κουτί και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

«Ίσως να μην είχα δράσει τόσο γρήγορα, εάν γνώριζα ότι έχει φίλους ή συγγενείς. Όταν χτύπησα την πόρτα και δεν απάντησε, κατάλαβα ότι έπρεπε να καλέσω βοήθεια», ανέφερε μιλώντας στο BBC.

Η αστυνομία της πόλης έφτασε στο σπίτι της ηλικιωμένης και σπάζοντας την πόρτα, μπήκαν στην οικία. Λίγο αργότερα, τουίταραν ότι η ηλικιωμένη ήταν καλά στην υγεία της, αν και πολύ πεινασμένη.

Γιαγιά Αγγλία Τουαλέτα

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share