Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Θα δακρύσετε: Σκύλος περιμένει για μέρες έξω από νοσοκομείο, αλλά ο ιδιοκτήτης του δυστυχώς έχει πεθάνει!

Απίστευτο!

2 Φεβρουαρίου 2020 11:14
Θα δακρύσετε: Σκύλος περιμένει για μέρες έξω από νοσοκομείο, αλλά ο ιδιοκτήτης του δυστυχώς έχει πεθάνει!
Follow us on Google News

Αυτός ο πιστός σκύλος περιμένει για μέρες έξω από νοσοκομείο, αλλά ο ιδιοκτήτης του δυστυχώς έχει πεθάνει!

Ένας σκύλος ράτσας Λαμπραντόρ, βρίσκεται ξαπλωμένος έξω από ένα νοσοκομείο στην Αργεντινή, για πάνω από μία εβδομάδα, περιμένοντας τον ιδιοκτήτη του να βγει, αγνοώντας ότι έχει πεθάνει.

Ο έξι χρόνων σκύλος που ονομάστηκε Toto, αναφέρθηκε πως παρέμεινε έξω από την πόρτα του νοσοκομείου Pablo Soria, στην πόλη San Salvador de Jujuy της Αργεντινής.

Ο Toto ζούσε με τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος ζήτησε να μεταφερθεί το σκυλί στο νοσοκομείο, ώστε να μπορέσει να πει ένα τελευταίο αντίο.

 Σκύλος περιμένει  έξω από νοσοκομείο,

Οι συγγενείς όμως του ανθρώπου, ξέχασαν να τον απομακρύνουν από την περιοχή και παρέμεινε στην πόρτα του νοσοκομείου, περιμένοντας τον ιδιοκτήτη του.

Η Fatima Rodriguez, μέλος μιας τοπικής οργάνωσης προστασίας των ζώων, δήλωσε ότι ψάχνει νέο ιδιοκτήτη για τον Toto.

 Σκύλος περιμένει για μέρες έξω από νοσοκομείο,

Είπε ότι «ο άνθρωπος που θα τον υιοθετήσει, πρέπει να έχει «κλειστό» σπίτι, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος, να δραπετεύσει ο σκύλος για να επιστρέψει στο νοσοκομείο, ώστε να περιμένει τον ιδιοκτήτη του.

Οι φίλοι της της είπαν να διώξει το σκυλί όσο ήταν έγκυος - Εκείνη όμως δεν τους άκουσε και χάρη σ΄αυτό είναι σήμερα ζωντανή!

Τα σκυλιά δεν είναι μόνο καλοί σύντροφοι, είναι και προστατευτικά ζώα, και τις περισσότερες φορές προαισθάνονται τον κίνδυνο πριν να συμβεί! Αυτό το σκυλί είναι πραγματικά ξεχωριστό, αφού προειδοποίησε την ιδιοκτήτριά του όταν κατάλαβε ότι κάτι κακό θα συνέβαινε και έσωσε τη ζωή της!

Η Alhanna από το Doncaster του South Yorkshire έχει ένα σκυλί που ονομάζεται Keola. Όμως όταν έμεινε έγκυος, οι φίλοι της την συμβούλεψαν να διώξει το σκυλί της. Ευτυχώς, εκείνη δεν τους άκουσε. Το αγαπούσε πολύ και δεν της πήγαινε η καρδιά να το διώξει.

undefined

Η νεαρή μητέρα και το μωρό της δεν θα ζούσαν σήμερα, αν δεν υπήρχε δίπλα της ο πιστός και έξυπνος σκύλος της.

Μια μέρα, η Alhanna πήγε στο νοσοκομείο μετά από πόνους που ένιωθε στην πλάτη. Αλλά οι γιατροί τους απέδωσαν σε διάφορες κοινές αιτίες.

«Ήμουν 20 εβδομάδων έγκυος και δυσκολευόμουν πολύ, δεν μπορούσα να περπατήσω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για εβδομάδες,» έγραψε η Alhanna στο Facebook. «Οι γιατροί μου είπαν ότι οι πόνοι οφείλονταν στο ότι η σπονδυλική μου στήλη δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί το επιπλέον βάρος και μου είπαν πως είναι φυσιολογικά συμπτώματα της εγκυμοσύνης, αλλά η Keola δεν έφευγε από δίπλα μου.»

 Της Είπαν Να Διώξει Το Σκυλί Όσο Ήταν Έγκυος.

Το έξυπνο σκυλί αισθάνθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η Keola σκουντούσε συνεχώς την Alhanna, τα μάτια της έδειχναν μονίμως κλαμένα, και ήταν πάντα δίπλα της, ακόμα και στο μπάνιο, προσπαθώντας να της πει με το δικό της τρόπο ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Η Keola φαινόταν τόσο λυπημένη και ήξερα ότι κάτι την ενοχλεί. Καθόταν δίπλα μου και με κοιτούσε και δεν με άφηνε να πάω πουθενά μόνη μου.»

undefined

Το σκυλί έκλαιγε μέχρι που η ιδιοκτήτριά του υποψιάστηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και πήγε στο νοσοκομείο.

Αποδείχθηκε ότι η Keola είχε δίκιο. Η Alhanna λιποθύμησε όταν έφτασε στο νοσοκομείο και παραλίγο να χάσει τη ζωή της. Οι γιατροί την έβαλαν στην εντατική και προσπάθησαν να την συνεφέρουν.

«Αποδείχθηκε ότι οι πόνοι στην πλάτη μου οφείλονταν σε διπλή λοίμωξη των νεφρών, και επειδή δεν είχα λάβει καμία θεραπεία για πολύ καιρό, ήταν μία από τις χειρότερες περιπτώσεις που είχαν δει ποτέ», είπε.

 Της Είπαν Να Διώξει Το Σκυλί Όσο Ήταν Έγκυος.

Οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα τα κατάφερνε αν δεν είχε πάει τότε στο νοσοκομείο. «Θα πέθαινα αν το άφηνα λίγο ακόμα, και θα πέθαινε μαζί μου και ο γιος μου.»

«Ο Lincoln κι εγώ, δεν θα ζούσαμε σήμερα αν δεν ήταν δίπλα μου η Keola,» είπε η νεαρή μητέρα.

Χάρη στην Keola, η ευτυχισμένη μαμά και ο γιος της, ο Lincoln, είναι σήμερα ζωντανοί. Τώρα, η πιστή σκυλίτσα περνάει όλο το χρόνο της στο πλευρό του γιου της.

«Είναι η ηρωίδα μας, ο φύλακας άγγελός μας και θα της το χρωστάμε για πάντα», είπε η Alhanna «Αν είχα ακούσει τους φίλους μου δεν θα ήμασταν σήμερα ζωντανοί.»

 Της Είπαν Να Διώξει Το Σκυλί Όσο Ήταν Έγκυος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share