Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Βρήκε το μωρό της με πρησμένες πατούσες σαν μπάλες...Προκλήθηκε από κάτι που όλοι έχουν στο σπίτι και σοκάρει!

Θα σας εξοργίσει!

30 Ιανουαρίου 2020 18:55
Βρήκε το μωρό της με πρησμένες πατούσες σαν μπάλες...Προκλήθηκε από κάτι που όλοι έχουν στο σπίτι και σοκάρει!

Αυτή η μητέρα γύρισε στο σπίτι και βρήκε το μωρό της να κλαίει και τις πατούσες του να είναι πρησμένες σαν μπάλες. Όταν κατάλαβε από τι προκλήθηκε και από ποια, έγινε έξαλλη!

Έχει γίνει μία σύλληψη σε ένα άτομο που φέρεται να έκαψε τα πόδια ενός μωρού. Το άτομο αυτό ήταν η νταντά του. Είναι άλλη μία περίπτωση κακοποίησης από νταντά και μάλιστα πολύ φρικτή. Αυτή τη φορά το περιστατικό συνέβη στο Maryland και περιελάμβανε ένα μωρό, ένα τηγάνι που έκαιγε και μία άρρωστη νταντά. Και δεν είναι το μόνο περιστατικό που έχει καταγραφεί, αφού πρόσφατα μια νταντά βουτούσε τα χέρια ενός μωρού σε καυτό νερό...Προσοχή ποιους βάζετε στο σπίτι σας!

Η 36χρονη Ισμέλντα Ράμος Μεντόζα από το Bladensburg συνελήφθη και κατηγορείται για παιδική κακοποίηση. Τι ακριβώς έκανε; Είναι δύσκολο να φανταστούμε πως κάποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα ανυπεράσπιστο μωρό, αλλά η Μεντόζα κατηγορείται πως πήρε το 6 μηνών κοριτσάκι και του έκαψε τα πόδια.

Φαίνεται πως η νταντά έφτιαχνε τορτίγιες με το τηγάνι. Το μωρό έκλαιγε και έτσι εκείνη εκνευρίστηκε. Οπότε τι έκανε για να το κάνει να σταματήσει; Πήρε τα πόδια του και τα έβαλε μέσα στο τηγάνι που έκαιγε.

Όπως καταλαβαίνετε, όταν η μητέρα γύρισε σπίτι, ρώτησε την νταντά τι είχε συμβεί στα πόδια του μωρού της. Εκείνη έκανε την χαζή και είπε πως δεν ήξερε τι είχε συμβεί. Η μητέρα δεν την πίστεψε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία για να αναφέρει την κακοποίηση που είχε δεχτεί το μωρό από την νταντά.

Μετέφεραν το μωρό στο νοσοκομείο όπου φρόντισαν τα εγκαύματα 2ου βαθμού που είχε στα πόδια του. Πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο εξέφρασαν την οργή τους και πως δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς κάποιος έκανε κάτι τόσο άρρωστο σε ένα νεογέννητο μωρό.

Οι νταντάδες εξάλλου υπάρχουν για να φροντίζουν τα μωρά και τα παιδιά. Πώς γίνεται κάποιος να νομίζει πως προκαλώντας πόνο σε ένα μωρό θα το κάνει να σταματήσει να κλαίει; Ο πόνος είναι λογικό να φέρει περισσότερο κλάμα. Αυτή η ιστορία μας υπενθυμίζει πως είναι πολύ σημαντικό να διαλέγουμε προσεκτικά τους ανθρώπους στους οποίους εμπιστευόμαστε τα μωρά μας.

Η νταντά μπαίνει στο σπίτι και ακούει κάτι από μέσα. Όταν δείτε τι κατέγραψε η κάμερα θα σας κοπεί η ανάσα...

Μετά από διάφορα κρούσματα κλοπής, βίας ή γενικότερα διαφόρων αποτρόπαιων ή περίεργων πράξεων από νταντάδες που παρέμεναν μόνες στο σπίτι με τα παιδιά οι περισσότεροι γονείς συνηθίζουν να χρησιμοποιούν κάποια κρυφή κάμερα εντός της οικίας τους. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι πιο "ιδιαίτεροι" λόγοι για να τοποθετηθεί μια τέτοιου είδους κάμερα, όπως έκανε αυτός ο άνδρας για να δει αν τον απατά η σύζυγός του.

Ο κύριος λόγος είναι η ασφάλεια τόσο των παιδιών αλλά και του σπιτιού τους, παρ' όλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που όσα καταγράφονται τους αφήνουν πραγματικά με το στόμα ανοιχτό. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με αυτή τη νταντά η οποία κρατούσε και πρόσεχε ένα 3χρονο αγοράκι.

Ενώ είχε βγει έξω για δουλειές, ένας κλέφτης μπήκε στο σπίτι του παιδιού. Όταν η Jenna γύρισε με το μικρό αγόρι, ήξερε αμέσως πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Φώναξε το μικρό παιδί και αμέσως έφυγε από το σπίτι!

Ευτυχώς, ο κλέφτης, που έμοιαζε με έφηβος, τρόμαξε και έφυγε από το σπίτι – αφού έψαξε στην κουζίνα και στα δωμάτια.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:



Ευτυχώς, η Τζένα και το μικρό αγόρι δεν έπαθαν τίποτα. Ας ελπίζουμε πως με το βίντεο, η αστυνομία θα καταφέρει να πιάσει τον κλέφτη.

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε στην θέση της;

Αυτός ο πατέρας έβαλε κάμερα για να παρακολουθεί την 4χρονη κόρη του. Αυτό όμως που κατέγραψε, δεν το περίμενε

Ένας πατέρας τοποθέτηση κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει η μικρή του κόρη. Αυτό που είδε μετά από λίγο δεν το περίμενε!

Ο λόγος για την 4χρονη Σία, η οποία τραγουδάει την αγαπημένη της επιτυχία. Στη συνέχεια, ο πατέρας της μπήκε στο σαλόνι και χόρεψαν, όπως οι χορευτές στην οθόνη.

Μπορείς να καταλάβεις ότι έχουν γράψει την εκπομπή και έκαναν εξάσκηση, μιμούμενοι τις κινήσεις και βάζοντας και τη δικιά τους πινελιά στη χορογραφία.

Ο πατέρας στρίβει την κόρη του γύρω γύρω, πηδάει πάνω στον καναπέ μαζί της, καταπιάνεται με χαζές κινήσεις, και τα κάνει όλα με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο.

Σε δύο μόλις λεπτά, αυτή η γλυκιά χορογραφία πιάνει τη σημασία του να περνάς το χρόνο σου διασκεδάζοντας και κάνοντας χαζομάρες με τους αγαπημένους σου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν είναι ο μόνος πατέρας που βάζει κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει το παιδί του. Ένας ακόμη πατέρας έβαλε κάμερα στο δωμάτιο της κόρης του...Αυτό που είδε να κάνει, είναι ο εφιάλτης του κάθε γονιού!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share