Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νταντά - τέρας: Βουτούσε τα χέρια ενός μωρού σε καυτό νερό!

Φρίκη!

23 Ιανουαρίου 2020 10:25
Νταντά - τέρας: Βουτούσε τα χέρια ενός μωρού σε καυτό νερό!

Μια φρικτή ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας και προκάλεσε ρίγος και ανατριχίλα η είδηση της αποτρόπαιης και επαναλαμβανόμενης πράξης μιας 30χρονης νταντάς. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια φρικτή πράξη νταντάς καθώς λίγο καιρό πριν συνελήφθη μια 28χρονη που βίαζε κατ εξακολούθηση έναν 11χρονο από τον οποίο και έμεινε έγκυος!

Η 30χρονη νταντά πιάστηκε επ'αυτοφόρω από την μητέρα του παιδιού να βουτάει τα χεράκια του στο καυτό νερό, έχοντας εγκαταστήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι. Οι υποψίες ξεκίνησαν όταν είδε πληγές στα άκρα του μικρού κοριτσιού, ωστόσο το μυαλό της δεν πήγε ποτέ στα βασανιστήρια που γίνονταν.

Υπάρχει όμως και μια άλλη εκδοχή, πίσω από τις πράξεις της γυναίκας, σύμφωνα με την Αστυνομία της Σινγκαπούρης.

Μετά από καταθέσεις που πήραν από την 30χρονη νταντά και το περιβάλλον της, όλα δείχνουν πως τραυμάτισε το παιδί επίτηδες (!) ώστε να συλληφθεί και να απελαθεί πίσω στην πατρίδα της, την Μιανμάρ!

Από την άλλη, η μητέρα του παιδιού, η κυρία Low, άφηνε το 16 μηνών μωρό και την 8χρονη κόρη της με την νταντά, όσο εκείνη και ο σύζυγός της βρίσκονταν στις δουλειές τους.

Επίσης, και η 8χρονη έχει τραυματισμούς στο σώμα της, παρόμοιες με εκείνες του μωρού, ωστόσο η νταντά φοβήθηκε πως θα έλεγε τι συνέβαινε και έτσι στράφηκε στην μικρή της αδερφή.

Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με ελαφριά, ευτυχώς, εγκαύματα και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Ακολουθούν σκληρές εικόνες στο video:

Φρίκη: Σατανίστρια νταντά στραγγάλισε μωρό έξι μηνών! «Ο Αντίχριστος υπάρχει και είμαι εγώ»! (photos)

Φρίκη! Σατανίστρια νταντά στραγγάλισε μωρό έξι μηνών, η οποία δήλωσε πως είναι ο… Αντίχριστος! Φρίκη στο Μάντσεστερ: 22χρονος πατέρας πέταξε τον ενός έτους γιο του από γέφυρα και πήγε για ποτό!

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στην Ρωσία, με την Βικτόρια Αϊμεντίνοβα, να αναλαμβάνει την φύλαξη του μωρού έχοντας την «ταμπέλα» της έμπιστης νταντάς.

Οι γονείς του μωρού Μπόγκνταν έπρεπε να απουσιάσουν για μια υποχρέωση και έτσι το 6 μηνών μωρό έγινε βορά στις αρρωστημένες ορέξεις της Βικτόρια. Η 23χρονη πήρε το μωρό, πήγε σε κοντινό άλσος και στην συνέχεια το στραγγάλισε! Φρίκη: Πατέρας πέταξε το μωρό του στο ποτάμι! (Video)

Όταν οι γονείς επέστρεψαν στο σπίτι, δεν βρήκαν την Βικτόρια και αμέσως ξεκίνησε η αναζήτηση, η οποία ολοκληρώθηκε με τον πιο φρικαλέο τρόπο. Η Βικτόρια εντοπίστηκε λίγο αργότερα με το άψυχο σώμα του Μπόγκνταν στα χέρια της.

Η ψυχοπαθής γυναίκα συνελήφθη ενώ οι Αρχές διαπίστωσαν μέσα από τα social media πως η Βικτόρια ήταν σατανίστρια, ποστάροντας μηνύματα που προκαλούν ανατριχίλα. Γονείς έσπασαν 28 κόκκαλα στο μόλις 4 μηνών μωρό τους!

«Ο Αντίχριστος είναι ένας και είμαι εγώ», είχε γράψει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, λίγο πριν την σοκαριστική δολοφονία του Μπόγκνταν.

Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια που κάνει την Βικτόρια να είναι απλά μια πληγωμένη γυναίκα που ήθελε εκδίκηση.

Ο Μπόγκνταν ήταν ετεροθαλής αδερφός του συντρόφου της, Αντρέι ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε ζητήσει από την 23χρονη να χωρίσουν.

Οι Αρχές τονίζουν πως πιθανότατα το απεχθές έγκλημα να είναι απλά μια πράξη εκδίκησης προς τον Αντρέι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share